Skoči na vsebino

Planica 2010

Brejker

Priporočene objave

Kdo je bil letos v Planici?

Jaz sm bil. In vam povem, da sem bil strašansko razočaran.

V takšni Evropski državi mi živimo?

-Non stop so se štrije helikopterji vozili gor pa dol. Komu na čast?

Ta denar ki so ga porabili helikopterj za bencin, bi porabili za VEČJE TRIBUNE in ureditev stojišč.

Pod to spada: Ledena površina, kjer se je vseskozi padalo po tleh. Nepremišljena postavitev senitarij. Neurejena prehodnost preko stojišč.

Ozvočenje? Kakšno ozvočenje. Bolje bi bilo doma pred televizijo.

Da tisočgale publike na sve skupaj 200 kvadratnih metrih poleg tribin ne omenjam...

In šeenkrat OZVOČENJE !? Plačaš 18€ in navsezadne slišiš KDO SKAČE le iz enega zvočnika ki je usmerjen proti tribunam "za katero je potrebno odšteti 30€

Spodaj (pod stopnicam) ponovno veliko ljudi... Komplet koncertno ozvočenje a ni bilo junaka ki bi vklopil zvok, da bi se kaj slišalo.

Mogoče namesto enega LED zaslona bi prav prišli vsaj ŠE 3je ali štirje podobni......

Groza!

Pijančevanje. Naj ga pijejo. Meni je vseeno. Ampak. Če bi se organizator malo potrudil in uredil ozvočenje za spodnji del (kjer se je stočilo največ)

namestil še kakšen LED zaslon ali dva, vžgal več tisoč watno ozvočenje (ki je neuporabljeno čakalo, kdo ve koga-če ne "navijačev),...

Bi marsikoga to pritegnilo stran od prekomernega pijančevanja

Ker bi tako bil "prisoten" na tekmovanju in ne le totalno odrezan od doganja, pa ČEPRAV je oddaljen le par metrov od doskočišča "velikanke".

p.s.

Tisočeri navijači pridejo in plačajo za ogled tekme.

Tribune so razervirane. Poleg tribun so "stojišča" kjer nisi sposoben priti do WCja, ne da bi se poscal v hlače...

Na drugem koncu, kjer je relativno lep razgled na odrivno mizo in dovolj manevrskega prostora.

Pa ni ne LED zaslona, ne ozvočenja, da bi slišal kateri junak se je pognal po zaletišču in koliko je le ta skočil.

Toliko "sponzorjev" ki ti posiljujejo njihove proizvode in propagandno gradivo.

Pa ni bilo " junaka" ki bi pomislil: Kaj če bi pripravili gostoljubno vzdušje za navijače ki pridejo iz celega sveta?

Dva ali trije LED zasloni bi bili dovolj, mogoče še vklop zvočnikov na ON. Okoli napisi sponzorjev. In vsi so srečni?

*Potem pa še pričakujte, da bodo Avstrijci, Čehi, Nizozemci glasovali za nas na EVROviziji ?

Hvala za pozornost in lep pozdrav

Popravljeno . Popravil Brejker
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

*Potem pa še pričakujte, da bodo Avstrijci, Čehi, Nizozemci glasovali za nas na EVROviziji ?

Hvala za pozornost in lep pozdrav

prvič?

na tv tudi F1 in moto gp vidiš bistveno več kot 'v živo'... če te 'štimunga' planice moti pač ne boš več šel...

le zakaj je vsako leto toliko čudakov tam, kjer je vse za en k..c?

ne nisem bil. vsake 10let enkrat je dovolj...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh, če bi poznal še druge "pikantne podrobnosti", kako eni tri tedne garajo za malico in našitek, nekateri (vedno isti) pa vse to opazujejo v novih sponzorskih bundah iz toplega zavetja...in vlečejo dnevnice...bi ugasnil tudi TV, kaj šele, da bi se gužval pod Poncami.

Planico je potrebno obiskat poleti, na poti v Tamar. Idila..vsepovsod ležijo deske, tramovi, železje, plastika razmetana, sponzorskei plakati plapolajo v travi...idila, ti rečem. Mislim, da gradbišče v Stožicah zgleda bolj pospravljeno...hehe.

Na tekmi v novi državi še nisem bil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eh, če bi poznal še druge "pikantne podrobnosti", kako eni tri tedne garajo za malico in našitek, nekateri (vedno isti) pa vse to opazujejo v novih sponzorskih bundah iz toplega zavetja...in vlečejo dnevnice...bi ugasnil tudi TV, kaj šele, da bi se gužval pod Poncami.

Planico je potrebno obiskat poleti, na poti v Tamar. Idila..vsepovsod ležijo deske, tramovi, železje, plastika razmetana, sponzorskei plakati plapolajo v travi...idila, ti rečem. Mislim, da gradbišče v Stožicah zgleda bolj pospravljeno...hehe.

Ja taka je realnost in žalost pod Poncami. Vidim skoraj vsako leto po Tamarju kako je mogoče uničevat lepoto ene od najlepših naših dolin !

In to zaradi nekaj usranih pijanskih dni v letu, ki so nekaterim v ponos! Meni ne !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja taka je realnost in žalost pod Poncami. Vidim skoraj vsako leto po Tamarju kako je mogoče uničevat lepoto ene od najlepših naših dolin !

In to zaradi nekaj usranih pijanskih dni v letu, ki so nekaterim v ponos! Meni ne !

ne me basat, da obiskovalci skokov uničujejo dolino tamarja...

pijanski dnevi... možno... pa ne samo slovencev...

a veš zakaj so prepovedali vožnjo (po cesti) v dolino tamarja? mende zato, ker smo se vozili po plaziščih davnih 10-15let nazaj... in rili... pozabili pa so povedat, da tisto leto ni bilo snega... in so ga z buldožerji nakladali na kiperje in ga vozili pod skakalnico... obiskovalci skokov uničevalci tamarja?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne me basat, da obiskovalci skokov uničujejo dolino tamarja...

pijanski dnevi... možno... pa ne samo slovencev...

a veš zakaj so prepovedali vožnjo (po cesti) v dolino tamarja? mende zato, ker smo se vozili po plaziščih davnih 10-15let nazaj... in rili... pozabili pa so povedat, da tisto leto ni bilo snega... in so ga z buldožerji nakladali na kiperje in ga vozili pod skakalnico... obiskovalci skokov uničevalci tamarja?

Nisem zasledil, da bi krivdo prevalil na obiskovalce, niti z besedico ! Zasluga uničevanja Tamarja leži v celoti na plečih organizatorjev in samo na njihovih plečih za katere je važna samo finančna konstrukcija, ki jim bo prinesla v žep čimveč denarja. Marsikje drugje bi organizirali prizorišče na drugačen, neobremenjujoč način za okolje !

O obiskovalcih, ki se hodijo samo kazat in nalivat do nezavesti pa ne bom tratil besed :SS:alko::SS

Kar nekaj je med obiskovalci tudi pravih športnih navijačev naših in ostalih letalcev za katere verjamem in vem, da jim ni več do obiska gnojnice kot so jo doživeli.

Popravljeno . Popravil Dadi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nisem zasledil, da bi krivdo prevalil na obiskovalce, niti z besedico ! Zasluga uničevanja Tamarja leži v celoti na plečih organizatorjev in samo na njihovih plečih za katere je važna samo finančna konstrukcija, ki jim bo prinesla v žep čimveč denarja. Marsikje drugje bi organizirali prizorišče na drugačen, neobremenjujoč način za okolje !

O obiskovalcih, ki se hodijo samo kazat in nalivat do nezavesti pa ne bom tratil besed :SS:alko::SS

Kar nekaj je med obiskovalci tudi pravih športnih navijačev naših in ostalih letalcev za katere verjamem in vem, da jim ni več do obiska gnojnice kot so jo doživeli.

ja, samo planica je vhod v dolino tamarja in posploševat uničevanje cele doline zaradi tistega na vhodu... zaradi skokov... ostalo bolj ali manj se strinjam

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj mi lahko kteri pove, kak so se kaj naši odrezali, ker so me v petek že ob 9h na črpanje peljali in sem jih zamudil. Al je bla sobota? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj mi lahko kteri pove, kak so se kaj naši odrezali, ker so me v petek že ob 9h na črpanje peljali in sem jih zamudil. Al je bla sobota? :?

dohtarji pravjo, da letos črpanja ni blo... torej si bil nekje privat prečrpan...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sm bil. In vam povem, da sem bil strašansko razočaran.

V takšni Evropski državi mi živimo?

-Non stop so se štrije helikopterji vozili gor pa dol. Komu na čast?

....Hvala za pozornost in lep pozdrav

.... tistim ki so plačali 50 eur in so hoteli videti planico iz zraka ! zakaj se jim nisi pridružil ?!

pa mislim da si imel še kar srečo, da si sploh prišel do skakalnice ! v soboto so se obiskovalci s kartami vred obračali še na AC proti Jesenicam ! baje dobijo ob predložitvi kart nazaj tudi nekaj denarja ! :boobies: bo treba gorenjcem povedat kakšna je kapaciteta tamarja !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dohtarji pravjo, da letos črpanja ni blo... torej si bil nekje privat prečrpan...

Jebemuboga, ki sem pa te bil???!!! :? Ma saj vseeno, glavno da me nič ne peče...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jebemuboga, ki sem pa te bil???!!! :? Ma saj vseeno, glavno da me nič ne peče...

analna vnetja in pekoče rane se pojavijo šele čez kakšen dan, dva ali tri ! :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

u soboto sem na Trojanah videl postanek nekaj deset avtobusov, ki so se vračali iz Planice ... zgleda, da je bila dobra tekma, eni so še vedno navijal za Vijole :alko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Priporočam ti, da greš takoj pogledat kakšno je stanje v Planici nekaj dni po tekmi in ne nakladat nepreverjenih buč.

Danes sem bil gor in je okolica pospravljena in očiščena v nulo. Ne najdeš smetke. Tribune in šotori pa se razstavljajo.

Vsa čast organizatorjem za izpeljani projekt !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1. Je že poletje?

2. Bravo, danes si bil gor....kaj pa med leti 1984 in 2010? Kolikokrat?

3. Stopi z motorja, sprehodi se do Kavke, poglej v gozd tik ob velikanki proti Tamarju...ko seveda sneg dokončno skopni.

4. Če je sedaj pospravljeno, potem SUPER. Bo julija še tako???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim, da bo večina pomanjkljivosti urejena. Naslednje leto bo v ceni vstopnice vštet walkman z neskončnim posnetkom "KDO SKAČE" alkwaže, Wozypiwo bo imel šank, pasje vrečke za dreke bodo brezplačne in nadomestile sanitarije. Ljudstvo bo zrušilo tribune in sneg bo ponovno rumen.

Skakalnica bo na ljubljanskem stadionu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

worship.gifTotek je pa vzgonski dobo....trance_25_naughty.gif

a totek je :whistle: ... člouk ma reumo, vi se pa norca delate :angry: ... pa od svežga zraka se mu mau u glau vrti .. nč tazga :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naslovniku teme... Planica ni za za ene fensi šmekerčke, ki jokcajo za vsak drek... je domač praznik z vsemi pijančki, odiranjem folka z cenami, tehnološko zaostalostjo .... samo je kljub vsemu kul. Ker je to pač Planica, podobna kot je bla 20 in še več let nazaj, domač folk, noro vzdušje, alko, super skoki... ni popolno.. je pa naša Planica.... in če te moti da ne dobiš ogrevanih škorencev, pa svojga monitorčka z superslow motionom, se spravi v Kolosej ali pa kaj bolj fensi......

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!