eferbi Objavljeno Marec 21, 2010 Deli Objavljeno Marec 21, 2010 Imam gilero runner sp 2002 letnik. Lani sem namontiral gor 70 polini kit. Kolk bi se mi poznalo na moči, če menjam še izpuh? Sedaj je gor orginalen (sicer od novejše runnerce sam vseeno). Recimo da bi dal gor gianelli next ali pa leovince zx. Končna me niti ne gane tolk, bolj se mi gre za pospeške in vožnjo v hrib. Drugače pa je zdaj končna 85km/h po števcu. 75km/h gre po števcu po cesti NA pohorje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno Marec 21, 2010 Deli Objavljeno Marec 21, 2010 na kitu se drug auspuh pozna VELIK kak stage 6 pro bi bil vrjetno najbolši, drugače pa ker koli bo bolš ko original.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno Marec 21, 2010 Deli Objavljeno Marec 21, 2010 Yasuni R ti bo seku na motorji .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rojcek5 Objavljeno Junij 9, 2010 Deli Objavljeno Junij 9, 2010 Ja bi tut dav yasunija gor, pa se bo verjem dost poznal, ker tulk ko ti gre zej res ni nič. Men je šla aprilia 50ccm brez blokad,originaln izpuh po števcu slabih 80. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se