kađiva Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 Torej stvar je taka, po avtu imam vseskozi polno stopinj mačk, kar mi gre že pošteno na K!!! rabim nasvet kako se znebit teh mačk na human način, ne mi zdej s kakšnimi zračnimi puškami ipd. ven hodit,... sem probal s tistim "fuj" razpršilom pa očitno ne pomaga in tud prvi dež ga spere,... če kdo ve za kakšno finto kar z besedo na dan lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 zmleti feferoni naj bi pomagali. Poskusi jih mal natrosit okoli avtomobila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 Torej stvar je taka, po avtu imam vseskozi polno stopinj mačk, kar mi gre že pošteno na K!!! rabim nasvet kako se znebit teh mačk na human način, ne mi zdej s kakšnimi zračnimi puškami ipd. ven hodit,... sem probal s tistim "fuj" razpršilom pa očitno ne pomaga in tud prvi dež ga spere,... če kdo ve za kakšno finto kar z besedo na dan lp To bi tudi jaz potreboval nasvet. Avto imam v skupni garaži (boks) in imam celo haubo potacano :glare: ... tudi po motorju sem že opazil mačje tace ... edin, če haubo polijem s kakšno kislino ... nene ... hec :grrr . Kaj storiti v3sn4 in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Marec 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2010 tole s feferoni je sicer zanimiv, samo avto je parkiran na prostem tko da prvi dež spere vse take stvari, ustvar pa idealne pogoje za blatne stopinje :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 ... Alla, molotov, ataIBA in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
revival Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 Menda tudi poper pomaga :naughty: Drugače pa dež vse spere. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 ... Odlična stvar za perforacijo pločevine . Drugače pa edino prevleka, saj se hodijo gret na toplo pločevino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 Torej stvar je taka, po avtu imam vseskozi polno stopinj mačk, kar mi gre že pošteno na K!!! rabim nasvet kako se znebit teh mačk na human način, ne mi zdej s kakšnimi zračnimi puškami ipd. ven hodit,... sem probal s tistim "fuj" razpršilom pa očitno ne pomaga in tud prvi dež ga spere,... če kdo ve za kakšno finto kar z besedo na dan lp pred sosedova vrata nakapljaj baldrijanove kapljice. Cela mačja soseska bo tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jest7 Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 Torej stvar je taka, po avtu imam vseskozi polno stopinj mačk, kar mi gre že pošteno na K!!! rabim nasvet kako se znebit teh mačk na human način, ne mi zdej s kakšnimi zračnimi puškami ipd. ven hodit,... sem probal s tistim "fuj" razpršilom pa očitno ne pomaga in tud prvi dež ga spere,... če kdo ve za kakšno finto kar z besedo na dan lp Odvisno kaj hočeš. Če bi jih rad pustil pr življenju, ti ni neke odlične stalne rešitve. Če pa te ne mot jih v mačja nebesa spravt, pa se ti jih ne da s puško čakat, je pa super rešitev vileda(al pa kej podobnega)namočena v olje od pohanja. Preverjeno deluje na trmastem plenilcu v mojem ribniku. SharpNinja, ImenitnaPriložnost, domina in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 kađiva! Jaz pa vem... 1) Avto daj v garažo polno miši. Ker zaradi gladke površine laka, miši ne bodo mogle na vozilo, se bodo mačke raje gonile za njimi, ne po avtu. 2) Pa še ena fora je; Če imaš temen (torej, vroč!) avto, ga pobarvaj na belo, in ne bo več toliko vabljiv za mačke, ki se rade grejejo na toplem. To = to! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 kađiva! Jaz pa vem... 1) Avto daj v garažo polno miši. Ker zaradi gladke površine laka, miši ne bodo mogle na vozilo, se bodo mačke raje gonile za njimi, ne po avtu. točka 1. velja ob predpostavki, da so mački siti... namreč...maček lovi sit... (zanimiv a, ne.. kva boš lovil na polhn želodec) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 v3sn4, bajkr88 in casper7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 ja mamo podobne probleme... ko ga vidš ga probi8 zmočt (jest ga s vrtno cevjo cilam) avto bo tud mokr ampak ko boš to parkrat naredu ge nebo več gor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TheMan Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 priklopi avto na električnega pastirja :naughty: casper7, v3sn4, SharpNinja in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno Marec 23, 2010 Deli Objavljeno Marec 23, 2010 elektronski odganjalec mačk in psov http://www.malezivali.com/cgi-bin/stran.pl?templ=0&id=2&st_strani=0&izris=pisiHTML&trgKaj=poglejArt&st_art=3601&izrisTrg=trgArt v3sn4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Marec 24, 2010 Deli Objavljeno Marec 24, 2010 Jaz imam isti problem pa še parkrat mi ga je maček POCAHNAL ravno na rešetko kjer vleče zrak notranji ventilator in ko ga vključiš ti v avtu smrdi za pop..... probal sem s poprom pa je delovalo dokler se ni razdišal, elektronski odganjalec pa ne vem če deluje, da to ni samo prodajni NATEG, a ima mogoče kdo izkušnje s tem ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 24, 2010 Deli Objavljeno Marec 24, 2010 Riskiraj eno mačko, jo dotolči s kamnom, odsekaj glavo, jo nabij na kol in kol zabij v tla pred haubo. Bi znalo pomagat, če ne pa tut ni panike......je bil vsaj špas SharpNinja, aero, Port Folio in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Marec 24, 2010 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2010 kot sem napisal... NA HUMAN način bi se jih rad znebil, ker nisem glih kakšn morilec živali a ni dost da so jih v Kranju že uni tržičani pobijal tale elektro odganjalec zna bit zanimiv ja, čeprov cena ni tolk majhna ampak če je učinkovit se splača, bolš kt zjeban lak od avta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Marec 24, 2010 Deli Objavljeno Marec 24, 2010 Mal že stara slika . Mene ni nikol motilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maja333 Objavljeno April 13, 2010 Deli Objavljeno April 13, 2010 (popravljeno) Čeprav je malo kruta ampak vseeno ... Moja povezava Popravljeno April 13, 2010. Popravil Maja333 v3sn4 in halls 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno April 13, 2010 Deli Objavljeno April 13, 2010 Čeprav je malo kruta ampak vseeno ... Moja povezava to tele si je tak lukno naredo v haubo wedco, Jozeee, Alla in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 14, 2010 Deli Objavljeno April 14, 2010 Odvisno kaj hočeš. Če bi jih rad pustil pr življenju, ti ni neke odlične stalne rešitve. Če pa te ne mot jih v mačja nebesa spravt, pa se ti jih ne da s puško čakat, je pa super rešitev vileda(al pa kej podobnega)namočena v olje od pohanja. Preverjeno deluje na trmastem plenilcu v mojem ribniku. Kva pa ta vileda nardi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno April 14, 2010 Deli Objavljeno April 14, 2010 Mačke odganja tista zadeva, ki je proti mravljam, taka mini plastična škatlica v obliki piramide, ene 5cmx5cm. Postaviš tja na tla kjer avto parkiraš in mačk ne bo blizu. Tako smo pri nas rešili ta problem, očitno jim smrdi tisto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 14, 2010 Deli Objavljeno April 14, 2010 S fračo... Ampak, ga mor'š zadeti točno v jajca! :wacko: :yes: aero in pajkica 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno April 14, 2010 Deli Objavljeno April 14, 2010 (popravljeno) S čim se "ubadate" , pustite živa bitja pri miru P.S. če te toliko motijo nastale stopinje, pokri avto s temu namenjeno prevleko/cerado/ . . .ect. Popravljeno April 14, 2010. Popravil Port Folio v3sn4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se