a79 Objavljeno April 14, 2010 Deli Objavljeno April 14, 2010 S čim se "ubadate" , pustite živa bitja pri miru P.S. če te toliko motijo nastale stopinje, pokri avto s temu namenjeno prevleko/cerado/ . . .ect. Jp, in to vsak dan, vcas pa se veckrat na dan.. Prirocno.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno April 14, 2010 Deli Objavljeno April 14, 2010 Kva pa ta vileda nardi? prebavne težave do crka... Alla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duff Objavljeno April 14, 2010 Deli Objavljeno April 14, 2010 Jaz sem to rešil z odganjalcem mačk, kupljenem u merkurju. Najprej sem bil malo skeptičen, da zadeva ne deluje, ampak me je rpesenetilo. Ima senzor, tako da se prižge ob gibanju in mačk nimam več na avtu. Še sosedov pes, ki me je vedno prišel pozdravit, ko sem prišel domov, me sedaj čaka na varni razdalji. Imam pa avto v garaži, ki je iz treh strani zaprta, vhod vanjo je pač odprt in ob vhod sem postavil ta odganjalec. Meni je super zadeva. v3sn4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno April 16, 2010 Deli Objavljeno April 16, 2010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se