Skoči na vsebino

za ili protiv ABS-a

ante46

Priporočene objave

Pozdravljen!

ABS da ali ne? Mnenja so različna... statistika pa kaže, da je nesreč manj...  :hmm:  Dobri motoristi so proti ABS-u, vsi ostali pa so mnenja, da če koristi avtomobilom, potem je dobro tudi za motor...  :OK:  Sam sicer imam ABS (v kombinaciji s CBS-om), a še nisem bil v situaciji, da bi ga potreboval... 

Lp

p.s. Na Motosvet iskalniku boš našel kar nekaj člankov na to temo... Na forumu pa kar nekaj različnih mnenj (forum1, forum2, forum3, itd...)....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kakšna pa su iskustva sa ili brez ABS-a

Na mokri ali kako drugače spolzko podlagi je sigurno velik plus, prav tako takrat ko v paniki stisnemo zavore do konca in jih potem "držimo" (blokada koles). Na suhem verjetno v normalnih razmerah pri "nadzorovanem" zaviranju ni razlike.

Jaz sem se odločil za ABS.

demonstracija zaviranja ABS in brez ABS:

1.

2.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem za.

Na spolzki podlagi splon ni kaj za filozofirat a tudi na suhem pride sigurno prav, sploh v sili, ko se lahko premočno stisne zavoro. Sem že probal in ni prijetno sploh :(

Mimogrede.... Malossi MHR ploščice bo bistveno boljše kot original, kako je pa s sintranimi Malossijevimi pa, ko jih dam gor :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!