SharpNinja Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 Spravlam mušji britof z moje lepe motoopreme..... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 Spravlam mušji britof z moje lepe motoopreme..... :whistle: Phu, okej. Sem se že bal, da cele dneve samo za štedilnikom čepiš. :D :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 Phu, okej. Sem se že bal, da cele dneve samo za štedilnikom čepiš. :D :D :P Ma to je že rutina, tko d ne bat d ne čepim, zdj k je mrzl pa prov paše :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 gledamo tv,msn,youtube,filmi ma vse ,sam da ni dovgcajt hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 Nabijam kilometre....Nedelo pa pondelk skupaj ene 500. Pa še neki jih bo dans padlo (sploh zdej k mam dežni kombinezon). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 Dopoldne in večji del popoldneva garam, preostanek popoldneva pa delam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 mal nabijam na . . . . . :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno September 16, 2008 Deli Objavljeno September 16, 2008 Neumnosti zganjam :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 Neumnosti zganjam :evilgrin: pol sva že dva!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 delam... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 delam... :evilgrin: a pajčevino ometaš? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Oktober 9, 2008 Deli Objavljeno Oktober 9, 2008 pol sva že dva!!!!! trije :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 dost tega . . . . :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 a pajčevino ometaš? :evilgrin: ma bo treba ja....... se je nabral neki tega :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 (popravljeno) Včasih smo otroke delal, sedaj se pa ukvarjamo z njimi. :o Vse v slabem vremenu! Če je lepo, jih pa na zrak spustimo... :D :P Popravljeno Oktober 10, 2008. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Oktober 10, 2008 Deli Objavljeno Oktober 10, 2008 Al šibnem mal v telovadnico al pa mal kolege obiščem za avtom. Včasih pa kšn šoping :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Oktober 12, 2008 Deli Objavljeno Oktober 12, 2008 neki že . . . . kwa vas briga . . . . :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno Oktober 12, 2008 Deli Objavljeno Oktober 12, 2008 Že neki časa ni blo slabga vremena :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 12, 2008 Deli Objavljeno Oktober 12, 2008 Že neki časa ni blo slabga vremena :OK: pa na tem bo neki časa tut ostalo... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Oktober 12, 2008 Deli Objavljeno Oktober 12, 2008 ponavad gledam TV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 12, 2008 Deli Objavljeno Oktober 12, 2008 Danes ni slabega vremena spljoh! :worship: :yea1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Colonel Trautman Objavljeno Oktober 12, 2008 Deli Objavljeno Oktober 12, 2008 Danes ni slabega vremena spljoh! :worship: :yea1: :OK: Sem pa zato v službi! :P :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 12, 2008 Deli Objavljeno Oktober 12, 2008 Sem pa zato v službi! :P :SS Stari moj, ti se boš sesul! Raje službuj v slabem vremenu, danes pa na pecikl al pa na moped! Ajmo! :naughty: Tudi jaz grem ... na bergle, pa na sprehod. Bolje, kot sedet za to kišto. Še prehitro bo sivkasto jesensko-zimsko vreme vun vdarlo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Colonel Trautman Objavljeno Oktober 12, 2008 Deli Objavljeno Oktober 12, 2008 Stari moj, ti se boš sesul!Raje službuj v slabem vremenu, danes pa na pecikl al pa na moped! Ajmo! :naughty: Tudi jaz grem ... na bergle, pa na sprehod. Bolje, kot sedet za to kišto. Še prehitro bo sivkasto jesensko-zimsko vreme vun vdarlo! Greva kam na kafe? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Oktober 12, 2008 Deli Objavljeno Oktober 12, 2008 Greva kam na kafe? ;) :worship: Dober kofi! Kam pa, ko bo slabo vreme? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se