thumper Objavljeno Februar 11, 2010 Deli Objavljeno Februar 11, 2010 bolj sneži , več kidam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno Februar 13, 2010 Deli Objavljeno Februar 13, 2010 manj kidaj , bo manj snežilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 14, 2010 Deli Objavljeno Februar 14, 2010 saj včeraj ko sem kidal sem bil v redu...danes pa nisem več... sm se vsaj 50 km pelu... brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 15, 2010 Deli Objavljeno Februar 15, 2010 ko je slabo vreme, sanjam o tem, kako je lepo in kaj vse bom počel, ko bo lepo vreme brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 17, 2010 Deli Objavljeno Februar 17, 2010 ko je slabo vreme, sanjam o tem, kako je lepo in kaj vse bom počel, ko bo lepo vreme rajš bi manj sanjal , ko je slabo vreme pa več počel ob lepem... brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 20, 2010 Deli Objavljeno Februar 20, 2010 danes pa res najrajši niiiičččč ! brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 20, 2010 Deli Objavljeno Februar 20, 2010 rihtamo garažo-delavnico brembo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 4, 2010 Deli Objavljeno Avgust 4, 2010 pajke sesam ..... brembo in ninjaxx 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 6, 2010 Deli Objavljeno Avgust 6, 2010 okna pucam, k mi jih dež zalije :evilgrin: brembo in ninjaxx 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Avgust 6, 2010 Deli Objavljeno Avgust 6, 2010 okna pucam, k mi jih dež zalije :evilgrin: čakam da pajki speče torto bajkr88, ninjaxx in pajkica 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 6, 2010 Deli Objavljeno Avgust 6, 2010 čakam da pajki speče torto še mal.... ninjaxx in brembo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Avgust 6, 2010 Deli Objavljeno Avgust 6, 2010 Gledam stare slike od Slončkove ringaraje I unt II Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninjaxx Objavljeno Avgust 6, 2010 Deli Objavljeno Avgust 6, 2010 bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 25, 2014 Deli Objavljeno November 25, 2014 čakam sneg, sesam itak, pečem cukr da ga zamenam za torto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 27, 2014 Deli Objavljeno November 27, 2014 Gledam kako mi meksikanci dovoz pred bajto kidajo,pa sem slabe volje ker bo baje pri nas v ponedeljek tudi sneg,pa brez meksikancev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno November 27, 2014 Deli Objavljeno November 27, 2014 Gledam kako mi meksikanci dovoz pred bajto kidajo,pa sem slabe volje ker bo baje pri nas v ponedeljek tudi sneg,pa brez meksikancev. Reveži meksikanci.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno November 27, 2014 Deli Objavljeno November 27, 2014 Reveži meksikanci.... Vec ko je snega vec zasluzjo,ker so ameri preleni da bi sami kidal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 28, 2014 Deli Objavljeno November 28, 2014 ponavad čakam.................................................................lepo vreme RobiRoberto in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 3, 2014 Deli Objavljeno December 3, 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 4, 2014 Deli Objavljeno December 4, 2014 ...furam safr... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 4, 2014 Deli Objavljeno December 4, 2014 sklece, stoje, prevale, salte, leuje skoke, ect, ect .. :krneki: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 4, 2014 Deli Objavljeno December 4, 2014 Ko je slabo vreme čakam na lepše vreme. In obratno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno December 4, 2014 Deli Objavljeno December 4, 2014 Peglam.. ...kavč. :yawn: Najraj u dvoje. Zivnorc in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno December 4, 2014 Deli Objavljeno December 4, 2014 ..ne vidm dobr tisto spodaj.... kartušo zameni na tvojmu compu... ..a je spet neki na uno.."obatroje"? Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno December 4, 2014 Deli Objavljeno December 4, 2014 malo bolj se delem, da delam kot ponavadi DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se