jetman Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 V glavnem tole Za delo ali pa samo krajšanje časa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorskaroza Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 ...z avtom se vozm okol... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 Jebem radoznale Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Maj 18, 2008 Deli Objavljeno Maj 18, 2008 Mesim, miksam, valjam, pečem.....v glavnem se s cukrom ukvarjam.......k je tko fajn packat po kuhni :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 marsikej . . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 dalammmmm :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 grem v službo... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 grem v službo... :whistle: yes to sem mislu :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AeRoxx Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Učim pol ps grem šraufat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 fukamo... :whistle: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 žepni biljard Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Gledam za soncem...od kje hudiča bi se lahko prikazal...pa se ponavadi vedno prenizko spustim na horizont...tam ni sonca-so pa "sončnice" :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 nabijam in čakam sonček :naughty: aja pa oblake piham stran :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 lenarim...po riti se praskam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Grem mal v šoping pa kšn kino, kavica... pa mine dan :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rideRR Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Nabijam poste na forumu. Sam mi gre bol slabo, glede na število mojih postov. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Nabijam poste na forumu. Sam mi gre bol slabo, glede na število mojih postov. :blush: tud jast sem takole začel.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 ponavad šramfam moped....tk kt dns... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 vozim se z motorjem :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pepita Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Naredim naloge za šolo potem se pa posvečam čim več svoji sedanji punci :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 vozim se z motorjem :krneki: se strinjam. Nisem narejen iz cukra, pa se vozim okol. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 marsi kaj. . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 12, 2008 Deli Objavljeno September 12, 2008 No bomo videli...da se marsikaj.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 13, 2008 Deli Objavljeno September 13, 2008 visim klele gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno September 13, 2008 Deli Objavljeno September 13, 2008 prejšnja leta me slabo vreme ni tolko motilo.... ampak letos...letos, ko je na tapeti moja prva sezona z motorjem... ooooaaaajjjj, da popizdim (beri: znorim), kak mi gre na živce!!!!!!!! :headbang: sicer se pa vedno nekaj najde za delat... če drugo ne...pač spim :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se