Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

zdravo!

zanima me če kdo ve kje bi se dal dubit kakšne dele za hondo? a je že kdo slišu za hondo nsr50? js jo mam pa me zanima če kdo ve kje bi se dal dobit deli ..

hvala za odgovore

LP

Objavljeno

zdravo!

zanima me če kdo ve kje bi se dal dubit kakšne dele za hondo? a je že kdo slišu za hondo nsr50? js jo mam pa me zanima če kdo ve kje bi se dal dobit deli ..

hvala za odgovore

LP

povej nekaj več o tem motorju pa prilepi kako sliko biggrin.gif kliči v as domžale pa ti bojo vse povedali

Objavljeno

povej nekaj več o tem motorju pa prilepi kako sliko biggrin.gif kliči v as domžale pa ti bojo vse povedali

zadeva je taka.. motor je bil paden in je je zanič kestel. na vrhu ima luknjo, ki pa jo je prejšen lastnik kar z popneti in kosom pločevine prekril :S

manjka tudi sprednja maska,tam kjer je magnet in zobnik pa manjka pokrov. potrebnih je še nekaj majhnih popravkov kot so menjava tesnilk, spucat fergazr in pa urediti elektronko(luči pa to..)

fajn bi blo če bi kje lahko dobil rabljene dele, k se mi zdi da bom za nove velik preveč dnarja dau. če jih bom sploh kje dubu :unsure: post-27231-126976300453_thumb.jpg post-27231-126976299224_thumb.jpg

neki sm že šraufu

post-27231-126976314328_thumb.jpg

post-27231-126976315349_thumb.jpg

bom dodau še kakšno danes..

lp in hvala za odgovor

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!