mauser Objavljeno Marec 27, 2010 Opozori Objavljeno Marec 27, 2010 zdravo! zanima me če kdo ve kje bi se dal dubit kakšne dele za hondo? a je že kdo slišu za hondo nsr50? js jo mam pa me zanima če kdo ve kje bi se dal dobit deli .. hvala za odgovore LP bajkr88 1
666 Objavljeno Marec 28, 2010 Opozori Objavljeno Marec 28, 2010 zdravo! zanima me če kdo ve kje bi se dal dubit kakšne dele za hondo? a je že kdo slišu za hondo nsr50? js jo mam pa me zanima če kdo ve kje bi se dal dobit deli .. hvala za odgovore LP povej nekaj več o tem motorju pa prilepi kako sliko kliči v as domžale pa ti bojo vse povedali mauser 1
mauser Objavljeno Marec 28, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Marec 28, 2010 povej nekaj več o tem motorju pa prilepi kako sliko kliči v as domžale pa ti bojo vse povedali zadeva je taka.. motor je bil paden in je je zanič kestel. na vrhu ima luknjo, ki pa jo je prejšen lastnik kar z popneti in kosom pločevine prekril :S manjka tudi sprednja maska,tam kjer je magnet in zobnik pa manjka pokrov. potrebnih je še nekaj majhnih popravkov kot so menjava tesnilk, spucat fergazr in pa urediti elektronko(luči pa to..) fajn bi blo če bi kje lahko dobil rabljene dele, k se mi zdi da bom za nove velik preveč dnarja dau. če jih bom sploh kje dubu :unsure: neki sm že šraufu bom dodau še kakšno danes.. lp in hvala za odgovor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se