DAMI34 Objavljeno April 6, 2010 Deli Objavljeno April 6, 2010 (popravljeno) Brez zamere, vendar ali ni bila bila tvoja napaka to, da si vozil 157 pri omejitvi 100 ? Seveda, vendar mi ni nažgal vsega kar bi mi lahko, ker je osebno presodil, da je omejitev neumestna in se ni držal kot pijanec plota. Popravljeno April 6, 2010. Popravil DAMI33 Fritz in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno April 6, 2010 Deli Objavljeno April 6, 2010 Seveda, vendar mi ni nažgal vsega kar bi mi lahko, ker je osebno presodil, da je omejitev neumestna in se ni držal kot pijanec plota. Lepo od njega :yes: Sem se pa ob tem mimogrede spomnil (zdaj žal že pokojnega) strica Viktorja, ki je bil enkrat osebno presodil, da ima samo vetrove, potem so ga pa še dolgo klicali seronja. V bistvu bi bolje storil, če bi odhlačal na stranišče, pa čeprav čisto preventivno. anja37, halls, Alla in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 6, 2010 Deli Objavljeno April 6, 2010 Lepo od njega Sem se pa ob tem mimogrede spomnil (zdaj žal že pokojnega) strica Viktorja, ki je bil enkrat osebno presodil, da ima samo vetrove, potem so ga pa še dolgo klicali seronja. V bistvu bi bolje storil, če bi odhlačal na stranišče, pa čeprav čisto preventivno. vsekakor, se je posral stric Viktor in to ni najin problem. Hahahahaha ps. to je stara debata o omejitvi selo-vogrsko(130) in ajdovščina-podnanos(100), v samem cestišču ni nobene razlike in očitno je imel možnost upoštevati 130 namesto 100, ter me v skladu s tem tudi oglobil. anja37 in Fritz 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 No pa smo dobili svojo plahto. Če je naša Kresalka tako hitra v pojstli kot na ac, potem jo 100% podpiram. Go Kresal Go.... anja37, TOMTECH, Alla in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 No pa smo dobili svojo plahto. Če je naša Kresalka tako hitra v pojstli kot na ac, potem jo 100% podpiram. Go Kresal Go.... Kera BOLANA objava je pa tole tvoje skropucalo ... Furioso, Alla, Reims in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 Kera BOLANA objava je pa tole tvoje skropucalo ... a te žre a? m147, anja37, Fritz in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 a te žre a? Splho ne, ampak zaradi takega populističnega pristopa k politiko smo tam, kjer smo. Nekateri ministrico "zagovarjajo" ker je mlada, "seksi" itd., ... Drugi jo prav zaradi tega napadajo in ji očitajo, da drugih veščin nima ... Skratka - ena taka politična bruhica. Reims, Furioso, klimbra in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 Ne bi rekel, da je "lažnjiva političarka" - za take obtožbe je pa vendarle treba imeti kak dokaz, veš ... Je pa moj edini pomislek tukaj - saj se ni mudilo šoferju, pač pa je verjetno njen urnik bil tako natrpan. Pa da smo si na jasnem - VSI SMO LJUDJE. Ampak prometna ministrica enostavno ne bi smela biti tak 'slab zgled'. In ja - verjetno imajo take 'hitre fure' vsi slovenski ministri, ker verjamem, da nimajo enostavnih urnikov. Ampak naj potem vsaj rotacijsko luč prižgejo in si tako izborijo pravico do hitrosti ... lapsus prijatelj ali "namještalka" ?! politična bruhica je pa tudi vseh teh 7 strani ! onaniranje na hitrost in na blond bejbo na zadnjem zicu ! tu pa tam pa se najde še kak stari domo fuker ! :-) auuuuuuuu ! anja37 in Alla 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 Splho ne, ampak zaradi takega populističnega pristopa k politiko smo tam, kjer smo. Nekateri ministrico "zagovarjajo" ker je mlada, "seksi" itd., ... Drugi jo prav zaradi tega napadajo in ji očitajo, da drugih veščin nima ... Skratka - ena taka politična bruhica. Veš kaj, napiši mi kaj naj napišem. In potem bom. In ti boš mirno spal. Alla, anja37, Fritz in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 hahaha... res sem moral nasmejat ... zgražanje motoristov, ker je avtomobil divjal po avtocesti skor 170 km/h ... tole me je pa res nasmejalo ... hvala vsem za smeh iz srca DAMI34, Alla in anja37 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 hahaha... res sem moral nasmejat ... zgražanje motoristov, ker je avtomobil divjal po avtocesti skor 170 km/h ... tole me je pa res nasmejalo ... hvala vsem za smeh iz srca Ti, a niso bolj svetniški od samih svetnikov, v garaži pa mašine s 120 konji, k že v drugi grejo 180km/h. anja37 in Fritz 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 privilegiji so in vedno bodo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 7, 2010 Deli Objavljeno April 7, 2010 Ti, a niso bolj svetniški od samih svetnikov, v garaži pa mašine s 120 konji, k že v drugi grejo 180km/h. Ja, treba terat, kolkr gre ... Alla, anja37, Reims in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 No obstaja ena manjša razlika med njo in nami... Ta dama je pred časom na TV namreč razlgala, da bo treba še bolj represivno delovat v prometu... Torej če hočeš kaznovat druge, morajo biti tudi tvoji postopki podvrženi temu istemu zakonu. Sem pa prepričan, da je bil ta posnetek namerno vržen v javnost kot alibi za totalni napad na naše denarnice v slogu "pred zakonom ni varna niti ministrica". Če temu ni tako, pa kaže vso aroganco odvetniške srenje do ostalih državljanov... Samo špekuliram: Kaj pa, če je Brezigarjeva odkrila kakšno prirejanje zapisnikov policije v korist strank njihove odvetniške pisarne? Da se je mogoče nočejo zato tako nahitro odkrižat? Dr_Jakob in dotem 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Baje ona razlaga, da so ji podtaknili, verjetno "hudobni SDS policaji" ... Furioso, anja37 in Reims 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kramp Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 ... Samo špekuliram: Kaj pa, če ... Je tako! Samo špekuliraš. Ko bi imel vsaj kakšen majcen indic, če že ne dokaz, da bi te lahko vsaj malo resno jemal. No ja, pa saj nisi sam kriv, so te tako naučili. m147, dotem, Alla in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 .. Samo špekuliram: Kaj pa, če je Brezigarjeva odkrila kakšno prirejanje zapisnikov policije v korist strank njihove odvetniške pisarne? Da se je mogoče nočejo zato tako nahitro odkrižat? pa pustmo dokaze Kramp ! dajmo najprej samo malo logično razmišljat ! da Brezigarca brska po policijskih zapisnikih - meji na norost, da pa se potem nočeš znebiti prirejevalca zapisnikov - recimo da je to katarina, pa meji na totalno blaznost! špekulacija- manipulacija- kastracija ! še malo špekulativnega repoterstva ! kdo ima večjo korist od ponovne objave UDBA net - bivši komunisti in sedanji desničarji ali bivši komunisti in sedanji levičarji ?! :naughty: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Baje ona razlaga, da so ji podtaknili, verjetno "hudobni SDS policaji" ... PS: jaz to rade volje verjamem. Ta vlada ima pač eno veliko breme - NISO delali čistk .... sedaj pa se jim to povsod vrača. Furioso, Reims in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Ja najboljš, da postrelimo tiste, ki nam ne pašejo, al pa ki ne razmišljajo tako kot mi. Fritz in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Ja najboljš, da postrelimo tiste, ki nam ne pašejo, al pa ki ne razmišljajo tako kot mi. Morda ti tako misliš - jaz tega pač nisem tako zapisal. Zapisal sem le, da se jim to, da niso "počistili", sedaj bogato obrestuje. Furioso, Reims in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Sami smo jih volili, zdej jih pa imamo. Točno smo vedeli kako pokvarjeni so nekateri, da si je v nekaj letih lds ustvaril ogromno bogatstvo, da so imeli vpliv na vse posle, ma mi smo titovi pionirčki in še vedno nasedamo lepim besedam. Vlade je potrebno menjavati na 4 leta, dokler si ne uspejo vladajoče stranke ustvariti take prednosti, da potem obvladujejo vse skupaj. In še nekaj: definitivno bo morala tudi kaka afera dobiti zaključek, in tu se moramo zamisliti nad sodstvom. Fritz, anja37, kuntakinte in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 In še nekaj: definitivno bo morala tudi kaka afera dobiti zaključek, in tu se moramo zamisliti nad sodstvom. Ali morda tožilstvom? Ali morda policijo ... Jaz ne vem, nekateri očitno veste več? Reims, mopedist5, Furioso in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Ne, ne vemo, če bi vedeli, ti bi povedali, tako, da bi tudi ti vedel. Ne pa, da sedaj jokcaš tle na forumu, ker ne veš. V primeru, da bomo zvedeli, ti bomo takoj povedali. kuntakinte, Fritz, mopedist5 in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Ne, ne vemo, če bi vedeli, ti bi povedali, tako, da bi tudi ti vedel. Ne pa, da sedaj jokcaš tle na forumu, ker ne veš. V primeru, da bomo zvedeli, ti bomo takoj povedali. Glih prej si trdil, da je sodstvo krivo ... anja37, Furioso, Reims in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Glih prej si trdil, da je sodstvo krivo ... Sodstvo kot grupa, posameznikov pa žal ne poznam. anja37, kuntakinte, Fritz in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se