_gagy_ Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 LP! ...imam passata 2001, TDI 130KM....zjutraj ko sem avto vžgal, je naenkrat zapiskalo in pojavil se je napis STOP, pa lučka za olje utripa....je to lahko velka stvar za poservisirat, veliki stroški? sem v strahu mal..... LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
filipe Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 LP! ...imam passata 2001, TDI 130KM....zjutraj ko sem avto vžgal, je naenkrat zapiskalo in pojavil se je napis STOP, pa lučka za olje utripa....je to lahko velka stvar za poservisirat, veliki stroški? sem v strahu mal..... LP! odvisno katera lučka ti sveti,ali rumena ali rdeča. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_gagy_ Objavljeno April 9, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 9, 2010 vse OK....najprej se mi je zdelo da je za olje lučka....k sreči je lučka za vodo....keler spušča...čez noč je stekla voda ven, pa se je senzor razburil ...tak da sm pomirjen ....al je cev al pa keler....v glavnem bomo porihtal jutri.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se