ImenitnaPriložnost Objavljeno April 9, 2010 Opozori Objavljeno April 9, 2010 Gre kdo od tu danes v Tivoli gledat dvoboj svetovnega formata?
hilton Objavljeno April 9, 2010 Opozori Objavljeno April 9, 2010 (popravljeno) ne mam pa karto viška Popravljeno April 9, 2010. Popravil hilton Jozeee in wedco 1 1
sjeng Objavljeno April 9, 2010 Opozori Objavljeno April 9, 2010 Svaka čast, pa tut Martinezu da je zdržal tolko...... res odlična borba!
impulz Objavljeno April 9, 2010 Opozori Objavljeno April 9, 2010 že takoj v prvi rundi se je videlo kdo je bil v prednosti zavec je mel precej močnejše udarce...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 9, 2010 Avtor Opozori Objavljeno April 9, 2010 Svaka čast, pa tut Martinezu da je zdržal tolko...... res odlična borba! Meni je bl oboring. Sem navajen na heavy-weighte, da se bombardirajo. Je pa res huda okretnost in hitrost "pikanja" pri teh talahkih :-) v3sn4 in Alla 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 10, 2010 Avtor Opozori Objavljeno April 10, 2010 že takoj v prvi rundi se je videlo kdo je bil v prednosti zavec je mel precej močnejše udarce... Jap. Argentinec je imel kar kmalu veliko časa roke povešene. PS: kako so se pa grdo drle ene štajerke v dvorani, se je celo preko TV čulo :-) Alla, rs125black in trebor 2 1
sjeng Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 Meni je bl oboring. Sem navajen na heavy-weighte, da se bombardirajo. Je pa res huda okretnost in hitrost "pikanja" pri teh talahkih :-) Hmmm bombardirajo al ti na pamet tole... heavy weight so večino časa v klinču..... definitivno niso tako gledljive borbe kot v nižjih kategorijah, kjer je hitrost in dosti udarcev. dwayne 1
Bojč Objavljeno April 12, 2010 Opozori Objavljeno April 12, 2010 Hmmm bombardirajo al ti na pamet tole... heavy weight so večino časa v klinču..... definitivno niso tako gledljive borbe kot v nižjih kategorijah, kjer je hitrost in dosti udarcev. Cajt se mu je ustavu pri zadnjem bombarderju- Tysonu. Junija bo mende branil naslov. Pa ne Tyson btw za une ta počasne.
tomazinjo Objavljeno April 13, 2010 Opozori Objavljeno April 13, 2010 Jap. Argentinec je imel kar kmalu veliko časa roke povešene. PS: kako so se pa grdo drle ene štajerke v dvorani, se je celo preko TV čulo :-) Nekateri imajo takšno tehniko-pri Argentincu je bila ta veliko boljša kot pri Zavcu-je bila pa razlika v moči (pre)velika. Vsaka čast Zavcu, toda tudi Martinezu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se