Tratnjak Damijan Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Danes v LJ. na srečo brez snega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno November 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2002 Pri nas se je pa celo sonček prikazal :D 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 pri nas je bilo že tako temno, da sem mislil, da se bo sneg vsul, sedaj pa že sonček z vetrom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Pr nes je tut sonce sijal 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Kaj bi svet brez deklet :D :P :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Pr nes je tut sonce sijal 8) pri nas tud - sam je blo vseeno mal hladno :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 KJE JE SNEG?!?!?! najprej ga obljubljajo potem pa nic........ :? :roll: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Prvič v življenju nestrpno pričakujem sneg,ker mam novo smučarsko opremo,ampak samo v hribih ceste pa naj bojo suhe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Pravkar (na ja, nekaj ur nazaj) sem se vrnil s Korenskega sedla in Ljubelja. Snega ni bilo še niker. Cesta je bila ves čas suha, le policajem in carinikom sem bil ful sumljiv, ko sem se v temi in (baje) mrazu vračal v SLO. Policaj je rekel :? a ni že malo mrzlo za z motorjem se vozit :? zraven pa tipkal podatke v računalnik. Mislm'... avtomobili pa samo pomahahajo z ovitkom od pasuša pa jih spusti naprej. No verjetno sta krivi čelada in (še posebej) podkapa (roparska scena). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Snegec koncno!!! Res da bo tako samo v zraku prsilo sam bo pa le zacetek :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Vi kar sanjajte o snegu.......Nč še ne bo...... :twisted: :twisted: :twisted: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Vi kar sanjajte o snegu.......Nč še ne bo...... :twisted: :twisted: :twisted: Alla Alla ne se sekirat ... te bomo že umavžal ..... pa magar s snegom iz frizerja :twisted: :twisted: :twisted: če si že tolk neučakana. Drgač pa .... letos bo full snega :P :P :P Kat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 voham sneg :D smučke ven pa gasaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Nic ni snega :( sam sonce je :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Nic ni snega :( sam sonce je :( Ja in kaj ti zdej ni prou? Zakurblat, pa pelat :!: :twisted: :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Ma mrzlo je že tolk, da bi lahk tut kakšna snežinka padla bbbbrrrrrrrrr Priznam, da me trenutno prav nič ne mika vožnja z motorjem (šepešmezebepres) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Priznam, da me trenutno prav nič ne mika vožnja z motorjem (šepešmezebepres) A naslednji korak bo ogrevan sedez? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Dej bog de še ne bi bilo snegeca!!!! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Jao, jao, gradbeniki! Hanzi, da te poučim, mrčes ne sme biti pokrit s snegom, če bi rad, da zmrzne. Se golazen zakoplje v zemljo, in če ta ob poštenem mrazu ni gola, ti mrgolazen lepo na toplem pančka pod snežno izolacijo. Sicer se pa takole zmenva, 1m snega, ga Klimbra spuca, potem pa nočne temperature -10, dnevne pa +5 s sončkom. Cesta kopna in suha, HHV se pelje malo za okus in iz nostalgije, ostali pa zardi mene lahko se dričate po hribu. A bi se tkole dalo? :wink: :D LP HHV Mogoče sem res malo bolj čudno napisal. TOČNO TAKO! sem želel napisati pa mi slavistika ni ravno domača, pa še marsikaj drugega tudi ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 KJE JE SNEG?!?!?! najprej ga obljubljajo potem pa nic........ :? :roll: :( je čas za sonce , je čas za meglo, je čas za dež in mraz .....ampak.... za sneg pa še ni čas.... :P :P :D :wink: dr.looney :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 kajzabogasetkoveselitesnegapolpopaspettrebakidat!! :x presledke dodajaj po želji!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 kajzabogasetkoveselitesnegapolpopaspettrebakidat!! :x presledke dodajaj po želji!! :P motoriziranamehanizacijapress :P :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 jaz imam pa rolbo za snegec, kar naj pade :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Pr nam u CE naletava sneg!!!!???? :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 tle pa sonce :roll: samo mrzlo pa ko pes. :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se