D.J. Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 pa kje vi vidte kak sneg, zjutri je res blo mal zaprašen pa je že zdavni vse pobral Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Ja, zjutri je bil sneg. Na enem hribu ga je še zdej mal :? :cry: :x :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Folk to je predigra! Najprej samo malo za podražit, nato pa vedno bolj, vedno močneje,... :twisted: ane Kat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Danes videl sneg na dveh avtih za brisalci.... Vceraj pa na poti iz Crnomlja do LJ... na vrhu med Visnjo goro in Grosupljem kar precej snega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Ima morda kdo izkušnje z oživljanjem mobitela, ki je kak dan in noč prebivakiral po snegom ??? Tolk da vem a se mi splača riti po tistih 100 in več m2 :evil: Kat Še dobro, da nisem zloben, sicer bi zagotovo napisal kaj izjemno brihtnega in globoko poduhovljenega v stilu kako eni kopljejo pa potem noter padejo in tko naprej :wink: ... Samo v premislek: če si se že telefonu pripravljena odpovedat, pomisli mogoče še na SIM kartico - ta bi ti znala priti še kdaj prav :wink: 8) ... Pa veliko sreče pri ritju :( . SharpNinja in freya 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Zapadel je prvi sneg, pobelil sosednji breg... :D :D :D :D LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Danes videl sneg na dveh avtih za brisalci.... Vceraj pa na poti iz Crnomlja do LJ... na vrhu med Visnjo goro in Grosupljem kar precej snega... E vidiš pa mi nista z Noisem verjela ko sem vama prepisoval teletekstovo stran! in sta se mi veselo smejala pa ne meni ampak vsem prisotnim na četu, češ kaj se norca delamo iz vaju. :twisted: :wink: No ampak zgleda da sta imela zimsko opremo saj sta prispela nazaj v LJ. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Ima morda kdo izkušnje z oživljanjem mobitela, ki je kak dan in noč prebivakiral po snegom ??? Hja, ne rata zmeraj, ampak nekaj "mobi-potapljačev" mi je že uspelo oživiti. Celo enega, ki je padel s pomola v precej globoko morje, pa so ga "stauhali" ven. Sicer pa, Kat, sem ti rekel - sneg ni nič prida... :twisted: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno December 4, 2002 Deli Objavljeno December 4, 2002 Danes videl sneg na dveh avtih za brisalci.... Vceraj pa na poti iz Crnomlja do LJ... na vrhu med Visnjo goro in Grosupljem kar precej snega... E vidiš pa mi nista z Noisem verjela ko sem vama prepisoval teletekstovo stran! in sta se mi veselo smejala pa ne meni ampak vsem prisotnim na četu, češ kaj se norca delamo iz vaju. :twisted: :wink: No ampak zgleda da sta imela zimsko opremo saj sta prispela nazaj v LJ. :D Ups... Bilo je iz Trebenj... :oops: :wink: :D Ja, Hanzi, hvala... sva videla, da imas res... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno December 4, 2002 Deli Objavljeno December 4, 2002 Ima morda kdo izkušnje z oživljanjem mobitela, ki je kak dan in noč prebivakiral po snegom ??? Hja, ne rata zmeraj, ampak nekaj "mobi-potapljačev" mi je že uspelo oživiti. Celo enega, ki je padel s pomola v precej globoko morje, pa so ga "stauhali" ven. Sicer pa, Kat, sem ti rekel - sneg ni nič prida... :twisted: :lol: Mobitelček po 24 urah pod snegom še delu :shock: :P :P :P Sicer pa, Transalp, ti ponovno polagam na srce - sneg ne more biti slab :twisted: zato mi hočmo še sneeeeeeega SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG SNEG Kat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej666 Objavljeno December 4, 2002 Deli Objavljeno December 4, 2002 sneg je že kul, ampak pol iz njega rata plundra, svinjarija, ________ (vstavi po želji)... to je pa že tisto ko ni kul... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 V Piranu sonce. Tle pa, bljak. Ma, sam de sekire ne padajo. Za Ljubljano je še to dobro. kobomvelikbomživelnamorjupress :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 Ma, sam de sekire ne padajo. Pa učpičene prekle pa je vse vredi :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 Za 8. in 9. december piše na straneh od vremenkotov tole: V nedeljo in ponedeljek bo na Primorskem delno jasno, še bo pihala burja. Drugod bo oblačno in občasno bo rahlo snežilo. Mrzlo bo, temperature bodo tudi čez dan ostale večinoma pod ničlo. Očitno končno prihaja prava zima namesto tegale čudnega vremena. Pravzaprav sem je vesel. Mora priti, da bo potem lahko prišla pomlad. In z njo nova moto sezona. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 Juhu! SNEG, prazniki, pocitnce, okrasena mesta, bozicna drvesca (pa se kej druzga)... Ohhhhhh, kok sm romanticna :oops: :wink: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 pa kdaj bo sneeeeeeeeeeeeegg??!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 juuuuutri :D kao Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 Ja, me prov zanima KJE... :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 po nižinah in na severu države :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno December 6, 2002 Deli Objavljeno December 6, 2002 po nižinah in na severu države :lol: So rekli ba vzhodu države :cry: V osrčju gorenjske pa še zmerom ni nič bom znoru! Jest sem že bratovga husota prštimo da se bomo po snegu vozil pa še zmer nič!!!!!!!!! jebmeti pa vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno December 7, 2002 Deli Objavljeno December 7, 2002 sem na rzs-hm gledov pa je za jutri in naslednji dan narisana snezinka do nizin po vecjem delu slovenije edino v osrcju gorenjske(širša okolica kranja) ni nič narisano na vzhodu pa baje da bo neki....bomo vidl kok so se zmotil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno December 23, 2002 Deli Objavljeno December 23, 2002 Išče se: ...SNEG...SNEG...SNEG...SNEG...SNEG...SNEG...SNEG...SNEG...SNEG Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 23, 2002 Deli Objavljeno December 23, 2002 Poglej v frizer.......neki ga je zihr tam........ :twisted: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno December 23, 2002 Deli Objavljeno December 23, 2002 Pa kaki sneg, SONCE, SONCE, SONCE, pa 35 stopinj da bomo v gatah okoli letali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno December 23, 2002 Deli Objavljeno December 23, 2002 V sredo bo oblačno, občasno bodo še rahle padavine, po nižinah v notranjosti Slovenije večinoma rahel sneg Hočmo velik SNEGAAAAAA...... :multi: :multi: :multi: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se