AREA Objavljeno Januar 3, 2003 Deli Objavljeno Januar 3, 2003 drugi tedn bi naj šlo do -8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 3, 2003 Deli Objavljeno Januar 3, 2003 Resnje sem začel razmišlat de bi sam napovedvol vreme. Pomoje bi bl točn zadel k uni na TV :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 4, 2003 Deli Objavljeno Januar 4, 2003 Sonce, sedaj, tu. Gremo ven :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 4, 2003 Deli Objavljeno Januar 4, 2003 Sonca ni več je že zdavni zašlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Januar 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 4, 2003 Bo pa jutri spet vzšlo - samo če ga bomo videli je pa drugo prašanje :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 4, 2003 Deli Objavljeno Januar 4, 2003 Vremenarji rekli: jutri sneg :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Januar 4, 2003 Deli Objavljeno Januar 4, 2003 ne upa si bit jutri sneg :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Januar 4, 2003 Deli Objavljeno Januar 4, 2003 Vremenarji rekli: jutri sneg :!: Ja sam ga ni blo za bozic pa novo leto smrk :( Se nismo mogl kepat (beri nism mogla cyca naribat hihi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Januar 4, 2003 Deli Objavljeno Januar 4, 2003 Sovražim smrkce...............in kepanje :evil: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Januar 4, 2003 Deli Objavljeno Januar 4, 2003 Ti Area51! me zanima če delajo tele PM-ji!? pa ostali brez zamere ker sem vmes skočil! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Januar 4, 2003 Deli Objavljeno Januar 4, 2003 Mopeda itak še nimam, tko da me boli K za vreme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 če se jutr ne zbudim u snegu se bom kr u kühlschrank zapru!!! :D :D LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 Ja sam ga ni blo za bozic pa novo leto smrk :( Se nismo mogl kepat (beri nism mogla cyca naribat hihi Saj ves - trpi :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 V Ljubljani že sneži!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 Srečkoti, vi v LJ. V CE še čakamo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 končno bom imel priliko cestaka po snegu furat. Wuuuhuuuuuu hec hec :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 Sneg pada v Kranju YES YES Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 Sneg pada v Kranju YES YES :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 kje je sneg? ..........tukaj ga ni. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 kje je sneg? ..........tukaj ga ni. :roll: Ledenko, pridi v Ljubljano gledat to belo čudo........(1,5 cm razmočene brozge)... :D :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 rekel sem sneg,ne razmoceno brozgo.BTW,tukaj vse zeleno zunaj. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 Pr nes pada neki podobnga snegi :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 tud ce je razmocen :arrow: se zmerej je sneg! jupiiiiiiiiiiiiii!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Januar 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 5, 2003 Pri nas ga je padlo cele tri centimetre, pa še tega so že splužili s ceste :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Januar 5, 2003 Deli Objavljeno Januar 5, 2003 ko sem sel spat ga je se nekej blo po tleh, v 1 urci ko sem se zbudil je pa samo se po strehah malo nasrano, tko da samo cel kup vode... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se