Z750green Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 VABILO V IMENU MOTOSEKCIJE VETERAN TOPOLE VAS VABIM, DA SE UDELEŽITE 5.SPRETNOSTNE VOŽNJE, KI BO V SOBOTO 8.5.2010 NA PLOŠČADI V TOPOLAH PRI MENGŠU. VABLJENI VSI, KI IMATE OLDTIMERJE MOPEDE ALI KAR KOLI PODOBNEGA, TRENING VOŽNJA BO OB 13.OOh, GLAVNA VOŽNJA PA OB 15.00! KATEGORIJE: do 50 CCM od 50 do vključno 250 CCM minimoto STARI TRAKTORJI NAGRADE ZA UDELEŽBO ZAGOTOVLJENE! LP MOTOSEKCIJA VETERAN TOPOLE
bernardo007 Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 :trance_27_notworthy: Lep pozdrav vsem,sem novopečeni navdušenec nad dvemi kolesi. Vendar ne znam voziti motor z predstavami ker še nisem imel možnosti. Sprašujem vas pa ali je kdo doma v Litiji ali okolici ki bi imel nekaj časa da me nauči osnove vožnje motorja da bi potem lažje šel delati izpit za A kategorijo. (a kdo ve kolk stene komplet izpit za motor,cca) Če se kdo javi mi lahko pošlje privat mail na beni.buncic@gmail.com ali pa tudi SMS na 031 860 430 !
Guest kala Objavljeno April 21, 2010 Opozori Objavljeno April 21, 2010 Pozdravljen navdušenec motorjev pa bodoči motorist mislim da bi bilo najprej dobro da obvladaš najprej teorijo vožnje katero lahko najdeš na tem forumu le če pobskaš vem da je utrudljivo iskanje vendar boš v marsikaterem postu forumašev najdu kaj zase.. Nažalost nisem niti blizu Litije drugač bi ti lahko pomagal . lp p.s. koliko pa si star če smem vedet ? suhi 1
bernardo007 Objavljeno April 22, 2010 Opozori Objavljeno April 22, 2010 Star sem 30 let. Se strinjam glede teorije,roko na srce je pa najlažje če imaš nekoga ki ti teorijo praktično pokaže.
v3sn4 Objavljeno April 22, 2010 Opozori Objavljeno April 22, 2010 ena fajn knjigca za zacetek mogoce... http://www.motosi.org/knjige.php?cid=2_4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se