marijan Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 1900 v pokojninskih bonih :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 1901 v obveznicah PIDa. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 6, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 6, 2002 mislim da bo začela voda(=>pivo) tečt v grlo ko bojo ponudbe blizu 1956, kar je datum izvirnika te veličastne podobe izhajajoč iz prvega poseka žlahtnega lesa na področju, ki je bilo včasih Slovenija, danes pa makaroni -poldy se drži kulture :D "-1.2.3. prodano" odloča avkcionar (namenjeno enainpetdeseti ariji) :wink: -Marijan ti vem da bi zaboj ponucu za ujete ribe :wink: -ICE požiraš lastne besede, tvoj prvi predlog višanja po 5o li... stotinov si prekrepko presegel :roll: :wink: to pa resno zdej :shock: : čakam (upam da v dovršni obliki) odgovor iz 2. največje pivovarne v sloveniji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Ha a pol sm še jst kr u špilu??? :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 ja kaj pa jaz :D pokojninski boni so pa ja iskani :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 7, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2002 v špilu je vsak k hoče bit :wink: v tem trenutku se napajam z študentskimi boni (tut niso tolk slabi) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviz Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Dam 1956 SIT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Pa ti si tit ne znaš jt :evil: :evil: Moja ponudba je 1.956,50 SIT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 8, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 8, 2002 Pozdravljeni, hvala za Vaše vprašanje in fotografijo. Sporočam Vam, da imamo take zaboje razstavljene v našem Pivovarskem muzeju. Če imate čas, me pokličite (01/471 73 40) in si jih boste lahko ogledali. Če pa imate še kakšen ohranjen zaboj doma in ste nam ga pripravljeni odstopiti v zameno za naše pivo, ga bomo z veseljem sprejeli. Helena Jenko vodja Centra za izobraževanje in trženje tut Union je v igri, samo kolk piva, to je pa drugo vprašanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Ma jest dam 2002,00 sit... Nej se zavaruje lokalni interes! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 A je povedala kolk piva da? Se mi zdi da samo "blefirajo"! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 če je šleper piva sem zraven, rad imam rdeče pivo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Pa dobro Folk, kako ste lahko tako skopuški ljubitelji piva Union. Saj so vam delnice zrasle do neba. Vi pa nič. Če bi pisalo na zaboju Laško pivo, bi bil ta zaboj že zdavnaj moj. Cena sploh ne bi bila vprašaj. Lep pozdrav izpod vinogradov! ROCKY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 :twisted: 2002,50 SIT :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Pa dobro Folk, kako ste lahko tako skopuški ljubitelji piva Union. Saj so vam delnice zrasle do neba. Vi pa nič. Če bi pisalo na zaboju Laško pivo, bi bil ta zaboj že zdavnaj moj. Cena sploh ne bi bila vprašaj. Lep pozdrav izpod vinogradov! ROCKY Hja tapravi si ti Štjerec Jutr pa Martin, k bruha letošn vin, se ga tok je napiv, de se je kr krstiv!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 8, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 8, 2002 cel njihov odgovor sem nalimal sem not... po moje ne blefirajo, zaboje zihr imajo, ampak vseeno hočejo svojo zgodovino dobit nazaj-da malo poraste vrijednost za šleper - no problem, za gajbo - no way učte se od Rockyja - pravi primer patriota zelenih :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Pa ka zdej a je gajba moja al ja????? :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 njet, so boni v špilu, študentski, ki pa jih jaz nimam, škoda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 13, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2002 v igri je zlato al djamanti v teži zlata-mmm kaj je več najvišja ponujena cena je zaenkrat podobna stavku ki ti ga reče južnjaško nastrojen stroj (boksarska vreča) v lunaparku- JOŠ SI U PELENAMA MALI :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 14, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2002 unijonova ponudba - en plato (24 kom.) pixen piva, a je to tamal al tavelik per? v nobenem primeru gajbe ne vidjo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 14, 2002 Deli Objavljeno November 14, 2002 Se prav, de smo spet motosvetovci v igri :?: :twisted: :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 15, 2002 Deli Objavljeno November 15, 2002 jest dam 2500,50 SIT pa sam zato da bom na kišti probu svojga nouga zipota, jebeš zvestoba do g(roba)LAŠKO mam jast rad :D :D LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 16, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 16, 2002 laško je tut moje pivo, samo to ne vpliva na vrednost gajbe, kar je staro je vredno in bo čez leta še več :idea: tvoj novi zippo je pa (če je orig.) itak za v smeti, ker je made in USA :twisted: :wink: gremo naprej... (ne tko kt pr fuzbalu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 17, 2002 Deli Objavljeno November 17, 2002 Kdo pa še ma orginal zippa. Ahm, kham Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 17, 2002 Deli Objavljeno November 17, 2002 tvoj novi zippo je pa (če je orig.) itak za v smeti, ker je made in USA ka pa moj stari zippo??? :D Kdo pa še ma orginal zippa. Ahm, kham Jest 2X :D LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se