moto rider Objavljeno April 22, 2012 Deli Objavljeno April 22, 2012 Pozdravljeni, ravno danes sma s punco prispela v crno goro (Tivat), ker boma crno goro malo predelala s kolesi in se selila iz kraja v kraj (tudi v ulcinj) mi je podatek za ugoden apartma vec kot dobrodosel Zanima me samo, ce gospa govori slovensko ali je potrebno poslati mail v srbo-hrvascini? PS: super forum z super informacijami o potovanju po CG LP To je Slovenka, ki govori celo slovensko!! Nič bat... pa pozdravita jo! LpM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Svizo Objavljeno April 23, 2012 Deli Objavljeno April 23, 2012 To je Slovenka, ki govori celo slovensko!! Nič bat... pa pozdravita jo! LpM No super, tak da nebi prical kakih gluposti po mailu Boma pozdravla, pa se 1x hvala za info, je pivo v dobrem! Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Varaho Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 Odgovor v zvezi prenočitve okoli samostana Ostrog v Črni Gori : - lansko leto julija sva bila v samostanu Ostrog. Takoj ko se boš peljal po cesti ( iz glavne zaviješ desno na stransko, vse je dobro označeno ) boš v naselju Bogetiči na levi strani, predno se boš začel vzpenjati " PO ZELO ZANIMIVI CESTI " opazil penzion KOLIBA. Midva sva spala v njem in gre za novejši penzion z restavracijo. Za spanje z zajtrkom sva dala 27 evrov in poudarjam, da je kvaliteta bivanja na nivoju. V prilogi, če mi bo uspelo priložiti slike je viden penzion z okolico, za zeleno tablo v hribi bela pika pa je viden samostan Ostrog. Toliko in lep pozdrav. ataIBA, sayo in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toni Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 Lani, avgusta je bilo stanje ceste sledeče: asvaltirana z manjšimi, po par 10 m neasvaltiranimi deli. Popravljanje ceste. Skratka nič posebnega. Srečno Tonček Tonček hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 Odgovor v zvezi prenočitve okoli samostana Ostrog v Črni Gori : - lansko leto julija sva bila v samostanu Ostrog. Takoj ko se boš peljal po cesti ( iz glavne zaviješ desno na stransko, vse je dobro označeno ) boš v naselju Bogetiči na levi strani, predno se boš začel vzpenjati " PO ZELO ZANIMIVI CESTI " opazil penzion KOLIBA. Midva sva spala v njem in gre za novejši penzion z restavracijo. Za spanje z zajtrkom sva dala 27 evrov in poudarjam, da je kvaliteta bivanja na nivoju. V prilogi, če mi bo uspelo priložiti slike je viden penzion z okolico, za zeleno tablo v hribi bela pika pa je viden samostan Ostrog. Toliko in lep pozdrav. hvala, bom našel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 in kdo pa kdaj bo tam dau za večerjo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 in kdo pa kdaj bo tam dau za večerjo? Js bom dal, sam kak dan prej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 Js bom dal, sam kak dan prej ka če bi nardil slovenski motozbor u Črni gori?? tko bo zgleda tam dol ti se tko organiziri da boš še men dau za večerjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 ka če bi nardil slovenski motozbor u Črni gori?? tko bo zgleda tam dol ti se tko organiziri da boš še men dau za večerjo tebi bi dal baso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 tebi bi dal baso men vseen, rajš bi kake čevape .... sam da bo večerja buksl..... DAMI34 in solorider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno April 24, 2012 Deli Objavljeno April 24, 2012 Js bom dal, sam kak dan prej če prou razumem . . . .ne boš častu v črni gori . . . . . hmmmmm . . . . . . . pol se boš izprsio . . . . . . . . . . . . nekje v dalmaciji . . . . aja . . . . upam da name nisi pozabu??? starina . . . . sej te bom jst častu z drinko . . . . nekje . . . . v Črni gori! al pa v Srbiji . . . . če boš pridn . . . . mogoče še kaka večerja . . . . . :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 25, 2012 Deli Objavljeno April 25, 2012 če prou razumem . . . .ne boš častu v črni gori . . . . . hmmmmm . . . . . . . pol se boš izprsio . . . . . . . . . . . . nekje v dalmaciji . . . . aja . . . . upam da name nisi pozabu??? starina . . . . sej te bom jst častu z drinko . . . . nekje . . . . v Črni gori! al pa v Srbiji . . . . če boš pridn . . . . mogoče še kaka večerja . . . . . :yes: mona.....častli se bomo do nezawesti ........drgač pa ja, nekje u dalmaciji. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno April 25, 2012 Deli Objavljeno April 25, 2012 in kdo pa kdaj bo tam dau za večerjo? Če bi jaz bil doli, bi ti dal za večerjo, za zajtrk, za malco, za kosilo, še vmes po potrebi.... . Taki pač sn :grim . (tudilažjebeseda press :closedeyes:) DAMI34 in BMWRIDER 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 25, 2012 Deli Objavljeno April 25, 2012 Če bi jaz bil doli, bi ti dal za večerjo, za zajtrk, za malco, za kosilo, še vmes po potrebi.... . Taki pač sn :grim . (tudilažjebeseda press :closedeyes:) jaz še kar un tvoj golaž čakam ... lohka tut na štajerskem ataIBA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno April 25, 2012 Deli Objavljeno April 25, 2012 Če bi jaz bil doli, bi ti dal za večerjo, za zajtrk, za malco, za kosilo, še vmes po potrebi.... . Taki pač sn :grim . (tudilažjebeseda press :closedeyes:) saj bi ji jaz dal tudi 3x na dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 25, 2012 Deli Objavljeno April 25, 2012 ja sj, gobec vas je, pol na koncu bom pa js moral dat pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 25, 2012 Deli Objavljeno April 25, 2012 ja sj, gobec vas je, pol na koncu bom pa js moral dat DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno April 26, 2012 Deli Objavljeno April 26, 2012 He-he, kako malo je potrebno in je dan kar lepši. Pripombe so me lepo nasmejale in zaj grem dobro razpoložen na . pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2012 Deli Objavljeno Maj 5, 2012 Večerje so bile, zajtrki tudi, vročina pa tudi, družba da best, neprecenljivo ataIBA, Kmet2, nejcgs in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frischfleisch Objavljeno Maj 5, 2012 Deli Objavljeno Maj 5, 2012 tale predzadnja pa je pri ulcinju? si bil pri peđotu? daleč dbest ambient, poceni in dobre ribe in podobno. malce skrito pri mostu za ado bojano, tak da ni glih turistično. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno Maj 5, 2012 Deli Objavljeno Maj 5, 2012 Kdaj si bil v Budvi? Tudi jaz sem bil spodaj, mogoce smo se kje srecali... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frischfleisch Objavljeno Maj 5, 2012 Deli Objavljeno Maj 5, 2012 Predolgo iskal slike, da bi uredil prejšni post. Torej takšna je pot tja, enih 500m po takih mostičkih... Midva sva stala pred gostilno in spraševala sosedo kje bi naj to blo. Tak, da ni najbolj na izi za najt. :grim Pa razgled za mizo... Cene so na jed 2-3 eure nižje, kot na turistični cesti pri albancih. In pripravljeno z ljubeznijo. Če bo kdo v tistih koncih toplo priporočam. V originalu pa se kliče "kod peđe". Kmet2, RobiRoberto, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 5, 2012 Deli Objavljeno Maj 5, 2012 Večerje so bile, zajtrki tudi, vročina pa tudi, družba da best, neprecenljivo a je vsaj teb kdo dau? no mene se je en usmilu a je blo kej vroče? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2012 Deli Objavljeno Maj 6, 2012 (popravljeno) a je vsaj teb kdo dau? no mene se je en usmilu a je blo kej vroče? ja so dal, sam veze je treba met dol smo bili 29.04. pa nismo jedli kod peđe...je pa blo u tistih kučicah na reki Bojani p.s. vroče ukul 30 C Popravljeno Maj 6, 2012. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno Januar 13, 2013 Deli Objavljeno Januar 13, 2013 Pozdravljeni. Mene pa zanima kakšna je cesta ( asvaltirana ) na relacji Goražde - Cajnice - Plevlja - Žabljak. Zanima me ker bi se v sredini šestega mesca zapeljali po tej poti. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se