shark90 Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Takole piše Mišo po e-pošti, lastnik kampa in domačin ( poznan med motoristi) STO SE TICE PUTA PREKO TRSE ON JE SIGURNO JOS NEPROHODAN MINIMUM 15 DO 20 DANA A MOZDA I DUZE SVI OSTALI PUTEVI SU PROHODNI AKO VAS JOS NESTO INTERESUJE PITAJTE STOJIM VAM NA RASPOLAGANJU www.durmitor-autocamp.com torej cesta za 1 maj ne bo prevozna... me pa zanima kakšno pot mi priporočate. Prišel bom iz Nikšiča in bi se peljal proti Pljevlji. Prvoten namen je bil Nikšič - Plužine - Žabljak - Pljevlja.
jakATV Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Ko boš v MNE oz Nikšiču pokliči Ivan +382 67 518 287 Motorist, ki rad pomaga z nasveti, se pripelje tudi na kavico itd..itd.. shark90 1
mlekar Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 (popravljeno) Nikšić - Šavnik - Žabljak , odličan put sa dosta krivina i prelepih pejzaža koji ne ostavljaju nikoga ravnodušnim Popravljeno April 18, 2013. Popravil mlekar shark90 in ataIBA 2
MartinKR Objavljeno Maj 4, 2013 Opozori Objavljeno Maj 4, 2013 Če bo komu prav prišla kakšna informacija, ali pa branje kar tako... moj opis poti do Črne Gore in nazaj iz leta 2009 (za download klikni čisto zgoraj na povezavi): http://speedy.sh/X8t5T/Mototour-2009.pdf lp, Marty
motozajebant Objavljeno Maj 4, 2013 Opozori Objavljeno Maj 4, 2013 Če bo komu prav prišla kakšna informacija, ali pa branje kar tako... moj opis poti do Črne Gore in nazaj iz leta 2009 (za download klikni čisto zgoraj na povezavi): http://speedy.sh/X8t5T/Mototour-2009.pdf lp, Marty pravkar prebral... uživam v prebiranju potopisov... tale pa je naravnost fantastičen lp,mz
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2013 Opozori Objavljeno Maj 4, 2013 Kje srečaš Slovence? Ja na Lovčenu itak... RobiRoberto 1
MartinKR Objavljeno Maj 4, 2013 Opozori Objavljeno Maj 4, 2013 pravkar prebral... uživam v prebiranju potopisov... tale pa je naravnost fantastičen lp,mz Thanks... Če bo vse po sreči, letos pride nov.
MiNa Objavljeno Maj 5, 2013 Opozori Objavljeno Maj 5, 2013 27-30.04 pot pa takšna.... -dobre ceste -odlična hrana -odlična družba bo potrebno ponovit..... logarr in ciciban 2
lcancar Objavljeno Maj 8, 2013 Opozori Objavljeno Maj 8, 2013 (popravljeno) Črnogorski hladilnik - deluje odlično. Kdor potuje po Črni gori in ima namen se peljati proti Durmitorju je cesta zaprta zaradi snega .Biv na Žabjaku 2.5.2013 in je lastnk apartmaja pri katerem sem spal SOBE-APARTMANI Žabjak Pavlovič Niko TEL.+382 69 087 547,068 087 547 dejal da je še cc7 metrov snega in da kake 3-4 tedne ne bo prevozna Cena za dva brez zajterka 25 evrov. Popravljeno Maj 8, 2013. Popravil lcancar gsxf750 1
PERO58 Objavljeno Maj 10, 2013 Opozori Objavljeno Maj 10, 2013 Kdor potuje po Črni gori in ima namen se peljati proti Durmitorju je cesta zaprta zaradi snega .Biv na Žabjaku 2.5.2013 in je lastnk apartmaja pri katerem sem spal SOBE-APARTMANI Žabjak Pavlovič Niko TEL.+382 69 087 547,068 087 547 dejal da je še cc7 metrov snega in da kake 3-4 tedne ne bo prevozna Cena za dva brez zajterka 25 evrov. Daj spremen si profil,ker nisi več Fjr-aš Kako je pa bilo na poti? Prilimaj kako slikco!
lcancar Objavljeno Maj 10, 2013 Opozori Objavljeno Maj 10, 2013 Daj spremen si profil,ker nisi več Fjr-aš Kako je pa bilo na poti? Prilimaj kako slikco! Halo kako veš da nisem već frj-aš ?sem ti rekev da ko boš organiziral srečanje fjr-ašev me kar poklič pridem !Poglej slike na facebooku sem jih nekaj naložil (ladislav čančar)Drugače je pa bilo super ljudje prijazni nimam kaj pripomnit vsak bi ti pomagal samo ceste so bol tko -slabe kot v SLO........
solorider Objavljeno Maj 13, 2013 Opozori Objavljeno Maj 13, 2013 MNE, mejni prehod Kamenari, so mi vzeli 2€ za ekološko takso ko sem šel iz Albanije nazaj v MNE tega niso zahtevali... me pa zanima kako na drugih mejnih prehodih zahtevajo ali ne, ko prideš v MNE
aders Objavljeno Maj 13, 2013 Opozori Objavljeno Maj 13, 2013 MNE, mejni prehod Kamenari, so mi vzeli 2€ za ekološko takso ko sem šel iz Albanije nazaj v MNE tega niso zahtevali... me pa zanima kako na drugih mejnih prehodih zahtevajo ali ne, ko prideš v MNE Jaz nisem rabil nič plačati, sicer sem šel tudi iz Albanije v MNE na mejnem prehodu Sukobin..
gsxf750 Objavljeno Maj 13, 2013 Opozori Objavljeno Maj 13, 2013 Jaz nisem rabil nič plačati, sicer sem šel tudi iz Albanije v MNE na mejnem prehodu Sukobin.. MNE, mejni prehod Kamenari, so mi vzeli 2€ za ekološko takso ko sem šel iz Albanije nazaj v MNE tega niso zahtevali... me pa zanima kako na drugih mejnih prehodih zahtevajo ali ne, ko prideš v MNE Pri vstopu iz Srbije pri Dobrakovo in iz Albanije (prehod Božaj ob Skadarskem jezeru) niso zahtevali.
solorider Objavljeno Maj 13, 2013 Opozori Objavljeno Maj 13, 2013 MNE, mejni prehod Kamenari, so mi vzeli 2€ za ekološko takso ko sem šel iz Albanije nazaj v MNE tega niso zahtevali... me pa zanima kako na drugih mejnih prehodih zahtevajo ali ne, ko prideš v MNE Jaz nisem rabil nič plačati, sicer sem šel tudi iz Albanije v MNE na mejnem prehodu Sukobin.. Pri vstopu iz Srbije pri Dobrakovo in iz Albanije (prehod Božaj ob Skadarskem jezeru) niso zahtevali. zato sem pa vprašal, ker mislim, da se samo na tem prehodu plačuje
hondazok Objavljeno Maj 23, 2013 Opozori Objavljeno Maj 23, 2013 Utrinek iz letošnje Črne gore. RobiRoberto 1
frischfleisch Objavljeno Maj 23, 2013 Opozori Objavljeno Maj 23, 2013 (popravljeno) Meni so rekli črno gorski cariniki, da motorji te takse ne plačujejo in je posledično tudi nisem rabil plačati. Je pa bla 5eur takrat :unsure: Popravljeno Maj 23, 2013. Popravil frischfleisch
hondazok Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 (popravljeno) Eh Popravljeno Maj 27, 2013. Popravil hondazok DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 (popravljeno) en mal slikic, k mi je dolčas, z letošnjega potepa po ČG pogled na Kotorski zaliv (kraj Dobrota) pogled z Lovčena tik pod vrhom Lovčena Rijeka Crnojeviča most v Rijeka Crnojeviča Skadarsko jezero (slikano blizu Virpazarja) iz Kotorskega zaliva se dviguje nova cesta v smeri Bileče. Čudoviti razgledi, nov asvalt. Popravljeno Maj 27, 2013. Popravil DAMI34 hondazok, BMWRIDER, RobiRoberto in 1 other 4
solorider Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 Trsa- Žabljak je od danes odprta!!! maxiscooter 1
bravolt Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 solorider hvala za info, v ponedeljek 17.06. grem na Žabljak. Zanimivo da te informacije mi ni povedo Niko ko sem rezerviro pri njem apartma en teden nazaj, da je takrat bila cesta še zaprta.
solorider Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 solorider hvala za info, v ponedeljek 17.06. grem na Žabljak. Zanimivo da te informacije mi ni povedo Niko ko sem rezerviro pri njem apartma en teden nazaj, da je takrat bila cesta še zaprta. imam znance gor in sem jim naročil, da mi sporočijo kdaj bo odprta in danes so mi javili zdaj pa v napad
Kiri Objavljeno Junij 11, 2013 Opozori Objavljeno Junij 11, 2013 Woohoo! Zdaj pa je samo treba najt en fraj vikend, pa par dni zraven vzet, pa akcija. Pred julijem sicer ne bo šlo, bo pa potem toliko lepše. Še koga mika v začetku ali sredini julija ta tura?
Costes Objavljeno Junij 12, 2013 Opozori Objavljeno Junij 12, 2013 Ziv.. A mas kaj vec podatkov od Nikota? oz a ma kdo dobre izkusnje z sobami na Zabljeku- sem bil mal razocaran pred leti..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se