andrej82 Objavljeno Julij 31, 2014 Opozori Objavljeno Julij 31, 2014 (popravljeno) Tud s Harleyem se da, če znaš. Z Varaderotom bi moral it. Priporočati ... mal si me nasmeju "Priporočljivo" je že Frigo uporabil, tako da je bila uporaba v mojem stavku zgolj logična posledica. Lahko pa bi se kar 2x nasmejal .) Sicer pa, s čim vse se da prevozit omenjen odsek je v tem primeru brezpredmetno. Tudi s silkom se da fuzbalplac pokosit, a ne? Dajte no v takšnih primerih raje napisat objektiven odgovor in ne osebnih prepričanj, gledanih skozi prizmo prevelikega ega, ki onemogoča vživeti se v še kaj drugega kot le svojo topšit opremo, gelendeštrase in bogate vozniške izkušnje. Strinjam se s Kirijem, ki je objektivno napisal kako in kaj. Verjetno povprečen motorist z motorjem za cestno uporabo na takem izletu po jugi nima namena zjebat motorja na 13km odseku samo zato, da bo videl Teth. Tudi sam užitek v vožnji je na takšnem odseku - z neprimerno opremo! - vprašljiv. Izvzeti kakšni fetišisti, ki bi si to potem šteli za dosežek in si s tem polnili ego ter bili carji za šankom. Aja, ziher se bo sedaj oglasil kdo s škarjicami za nohte, ki bo rekel, da je košenje fuzbalplaca s silkom za pusije...in pa kakšen bambi, ki pride čez omenjen prelaz v slabe pol ure (s fotošutingom vred). Lp! Popravljeno Julij 31, 2014. Popravil andrej82
MiNa Objavljeno Julij 31, 2014 Opozori Objavljeno Julij 31, 2014 (popravljeno) Malo za pokušino - sicer s kolesom objavljeno je pa danes. Popravljeno Julij 31, 2014. Popravil MiNa gsxf750 in Snečer 2
Rocky Objavljeno Avgust 3, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2014 Pa dobro folk, od kdaj se je Črna g. raztegnila na pol Albanije. Kupite si kompas. Saj obstaja na teh straneh tudi Albanija. Moderatorji ste na dopustu!? Zdrawc in pajkica 2
MiNa Objavljeno Avgust 3, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2014 Ne! kompase pa zemljevide smo "bek" zmetal, zdej pa vsi na GPS-je gledamo in smo čist zgubljen. Bi moral potem vsak "sliko-potopis" po Balkanu razdelit na posamezne države DAMI34 1
Snečer Objavljeno Avgust 3, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2014 Verjetno je svetoval, da še v eni temi objaviš Pa dobro folk, od kdaj se je Črna g. raztegnila na pol Albanije. Kupite si kompas. Saj obstaja na teh straneh tudi Albanija. Moderatorji ste na dopustu!? To je iz Sandžaka ob mne meji, kar paše sem v to temo Cufa ni hotela, da bi imeli urejeno, zato pa je kot je, Balkan pravi
Wakasaki Objavljeno Avgust 6, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2014 Narod pozdravljen, v sredini avgusta imamo namen obiskat ČG in sicer Cetinje Žabljak Durmitor Kolašin Nikšič-pivo. Odpravljamo se prvič in bi vas prosil za nasvete glede prenočišč,.... Hvala za odgovore
Wakasaki Objavljeno Avgust 6, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2014 Nekaj utrinkov z najine letošnje moto ture po Črni Gori! Če potrebujete kakšne informacije (namestitev, cene, ceste in podobno) vam rad pomagam. Živjo, v sredini avgusta imamo namen obiskat ČG in sicer Cetinje Žabljak Durmitor Kolašin Nikšič-pivo. Odpravljamo se prvič in bi prosil za nasvete glede prenočišč, kot je tale čudovita hiška...
Kiri Objavljeno Avgust 6, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2014 Slike hiške sicer ni videti, ampak ne glede na to, ti priporočam, da ne kompliciraš z iskanjem prenočišča vnaprej. Kot je že večkrat v tej temi bilo napisano, je na Balkanu nesmiselno iskati ali celo bookirati prenočišča naprej, ker boš 1) dražje plačal in 2) vezan potem na tisto lokacijo in termin. Ponudnikov prenočišč je več kot dovolj in so poceni. Če pa bi že rad kakšen napotek, potem imaš recimo Eko kamp Milogora - Trsa (Durmitor). Imaš bungalove in je zelo idilično. Aja, pa pivo imajo hlajeno v snegu - tudi poleti maxiscooter, Pips, MiNa in 2 others 5
Wakasaki Objavljeno Avgust 6, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2014 Slike hiške sicer ni videti, ampak ne glede na to, ti priporočam, da ne kompliciraš z iskanjem prenočišča vnaprej. Kot je že večkrat v tej temi bilo napisano, je na Balkanu nesmiselno iskati ali celo bookirati prenočišča naprej, ker boš 1) dražje plačal in 2) vezan potem na tisto lokacijo in termin. Ponudnikov prenočišč je več kot dovolj in so poceni. Če pa bi že rad kakšen napotek, potem imaš recimo Eko kamp Milogora - Trsa (Durmitor). Imaš bungalove in je zelo idilično. Aja, pa pivo imajo hlajeno v snegu - tudi poleti Iskreno hvala za odgovor.... Mislim, da bo tako najbolja
zmilan Objavljeno Avgust 6, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2014 Živjo, v sredini avgusta imamo namen obiskat ČG in sicer Cetinje Žabljak Durmitor Kolašin Nikšič-pivo. Odpravljamo se prvič in bi prosil za nasvete glede prenočišč, kot je tale čudovita hiška... Mi smo letos dve noči spali v Eko selo Izlazak, nad Pivskim jezerom.Bungalovčki za 2 osebi, 4 osebe, še celo francoske postelje najdeš za parčke.Odlično izhodišče za raft na Tari, vožnjo po Pivskem jezeru.
u-r-o-s Objavljeno Avgust 7, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2014 Mi smo letos dve noči spali v Eko selo Izlazak, nad Pivskim jezerom.Bungalovčki za 2 osebi, 4 osebe, še celo francoske postelje najdeš za parčke.Odlično izhodišče za raft na Tari, vožnjo po Pivskem jezeru. Cena?
zmilan Objavljeno Avgust 7, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2014 fala! Dubu si odgovor.Mi smo imeli še malo pupusta,jker smo bili že nekajkrat gor,pa tud tko se da kaj zmenit.Hrana je pa vrhunska.
solorider Objavljeno Avgust 7, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2014 Dubu si odgovor.Mi smo imeli še malo pupusta,jker smo bili že nekajkrat gor,pa tud tko se da kaj zmenit.Hrana je pa vrhunska. Hrana ni samo vrhunska je zelo obilna!
ludiluka Objavljeno Avgust 7, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2014 Ti sam glej da uzameš ključ za zadnji feder s sabo da boš lahko za nazaj grede preload popravu bojc84, SLVR, gsxf750 in 1 other 4
zmilan Objavljeno Avgust 7, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2014 Hrana ni samo vrhunska je zelo obilna! Tko je.Vem , da sem jih zadnji dan zvečer prosu, za kislo mleko pa čist navadne palačinke,ampak ne, dubu sem res palačinke, ampak zravn pa še eno veliko z šunko in sirom.Ne moreš jih preprićat, naj nehajo. solorider 1
zmilan Objavljeno Avgust 7, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2014 bom šu probat če je res. če si upaš!!!
ferek Objavljeno Avgust 12, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2014 Evo ga... Nekaj vtisov: https://sites.google.com/site/mkpackenstein/news/crnagoratretjic Kiri, Keiko, Rocky in 4 others 7
Rocky Objavljeno Avgust 14, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2014 Ferek, dobro si to opisal in pofotkal. Spet podoživljal "mojo" Črno g. Bicepse pa tricepse pa imaš malo pojačane, kaj?
ferek Objavljeno Avgust 14, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2014 Ferek, dobro si to opisal in pofotkal. Spet podoživljal "mojo" Črno g. Bicepse pa tricepse pa imaš malo pojačane, kaj? Hehehe mam vse skupi še dodatno s titanom ojačano... mojo bolj moti, da sem zadnja leta sixpacke za wamppack zamenjal...
DAMI34 Objavljeno Avgust 14, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2014 če si upaš!!! upal sem si in res je vse res!!
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 14, 2014 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 14, 2014 dosedanja križarjenja po ČG so zajemala obalo, Lovčen, Skadarsko jezero, dolino Morače, Ostrog, le Durmitor se je vztrajno izmikal. No v bistvu se nam je kar 2x izmuznil zaradi vremena, pa smo ga v preteklih dneh končno uspeli dol lopniti. Detajlne opise bo dal Kmet v vtise, jaz pa samo napišem realcijo: Foča-Plužine, tam smo se stacionirali za 2 dni in naslednji dan krenili na Durmitor v Žabljak, most na Đurđeviča Tari, nazaj na Žabljak, nato preko Šavnika v Plužine. Naslednji dan čez Nikšič in Trebinje v Dubrovnik. Nekaj vtisov: https://www.youtube.com/watch?v=WAPsQwmRIIw&list=UU0vPm5U14QPdc85G5URaPEg MiNa, dgungi, jakATV in 7 others 10
Zdrawc Objavljeno Avgust 15, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2014 še nekaj mojih črnogorskih Kotor - Lovčen https://www.youtube.com/watch?v=fWCgMBZfxK0 proti Grahovmu https://www.youtube.com/watch?v=_hUebYMkT70 Nikšič - Pivsko jezero https://www.youtube.com/watch?v=KXNjmU_AX_o Ščepan Polje - Trsa https://www.youtube.com/watch?v=bCKKQRtZfB8 DAMI34 in Keiko 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se