pik1 Objavljeno Januar 11, 2015 Opozori Objavljeno Januar 11, 2015 . .... če mene vprašaš, mi je najbolj všeč "plaža ob obali do Ulcinja" :) notranc 1
pajkica Objavljeno Januar 11, 2015 Opozori Objavljeno Januar 11, 2015 Ada Bojana ni reka in tudi skozi Ulcinj ne teče nobena reka ampak so sam neki kanali.....
DAMI34 Objavljeno Januar 11, 2015 Opozori Objavljeno Januar 11, 2015 (popravljeno) Ada Bojana ni reka in tudi skozi Ulcinj ne teče nobena reka ampak so sam neki kanali..... no ja, sm čakal popravke in komentarje bolj strokovno podkovanih od mene. Sploh se čudim sam sebi, da mi je uspelo priti nazaj domov. 1. Reka je Bojana, to je mejna reka med Črno goro in Albanijo, ki se pri izlivu deli v nekaj rokavov, glavna sta dva in tvorita polotok, kjer je Fkk kamp. 2. Točno, tovarišica, reka Bojana je dobrih 10km naprej od Ulcinja, ampak ker ni drugega večjega kraja sem se skliceval na Ulcinj. Če te še kaj žuli, ti kar svobodno povej, se bom potrudil popraviti napake, mogoče ti bom prilimal še kak link iz Vikipedije, googlemaps itd itd Popravljeno Januar 11, 2015. Popravil DAMI34 skalar36, Pips, Kmet2 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Januar 11, 2015 Opozori Objavljeno Januar 11, 2015 . .... če mene vprašaš, mi je najbolj všeč "plaža ob obali do Ulcinja" :) Teb je najbolj všeč "dunja" po celi ČG pik1, Nearrain in Kmet2 3
MiNa Objavljeno Januar 11, 2015 Opozori Objavljeno Januar 11, 2015 (popravljeno) :grim Otok Bojana Popravljeno Januar 11, 2015. Popravil MiNa DXR16, DAMI34 in Kmet2 3
KyoKon Objavljeno Januar 11, 2015 Opozori Objavljeno Januar 11, 2015 Ugotovil sem, da imam popravni izpit, verjetno nisem edini.
DAN Objavljeno Januar 11, 2015 Opozori Objavljeno Januar 11, 2015 ... kdaj pa si bil ???? .... lani enkrat s tole afno DAMI34 1
pajkica Objavljeno Januar 11, 2015 Opozori Objavljeno Januar 11, 2015 itak, tko k benkovac pa njegovi rokavi..... tista fotka je iz ulcinja ne iz ade bojane,.... jaz nisem kriva če ne veste kje se vozte sicer pa, kaj pa jaz vem... wikipedi je zakon...če jo prav prebereš.... hvala Mina
DAMI34 Objavljeno Januar 11, 2015 Opozori Objavljeno Januar 11, 2015 (popravljeno) Sj sm ti pod točko 2 napisal. Sicer pa, lepi svoje fotke pa čwekaj, moje pa lepo pr mir pusti, bo še najbolje. Reka Bojana Popravljeno Januar 11, 2015. Popravil DAMI34 Kmet2 1
MiNa Objavljeno Januar 11, 2015 Opozori Objavljeno Januar 11, 2015 Novi most je čisto pokvaril "kuliso" kanala v Ulcinju. DAMI34 1
pajkica Objavljeno Januar 11, 2015 Opozori Objavljeno Januar 11, 2015 Sj sm ti pod točko 2 napisal. Sicer pa, lepi svoje fotke pa čwekaj, moje pa lepo pr mir pusti, bo še najbolje. Reka Bojana bom, takoj bo boš ti prosim in še enkrat, mislim da sem že miljauženkrat rekla, da mojih fotk ne lepi na MS... in ne, ko jo jebe, tko ko jebe tudi tebe. če ne veš kje se voziš, ne pametuj. in še enkrat: ne lepi mojih fotk na ms niti fotk mojega motorja.... in pa svojo nesramnost stresaj na koga drugega dokler vem kaj pišem, bom tudi pisala.... show must go on....
DAMI34 Objavljeno Januar 12, 2015 Opozori Objavljeno Januar 12, 2015 bom, takoj bo boš ti prosim in še enkrat, mislim da sem že miljauženkrat rekla, da mojih fotk ne lepi na MS... in ne, ko jo jebe, tko ko jebe tudi tebe. če ne veš kje se voziš, ne pametuj. in še enkrat: ne lepi mojih fotk na ms niti fotk mojega motorja.... in pa svojo nesramnost stresaj na koga drugega dokler vem kaj pišem, bom tudi pisala.... show must go on.... Žal so fotke moje, nikjer nisi objavljena ti, moped je pa itak "v malinama" Tako da, kr sprijazni se, če je tvoj moped slučajn na kaki moji fotki, bo objavljen. Če še nisi razumela, te ne jebem niti 0,1%. Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Januar 12, 2015 Opozori Objavljeno Januar 12, 2015 Saj bi tud jaz kakšno prilimal pa se ne upam :grrr DAMI34 1
pikolo Objavljeno Januar 12, 2015 Opozori Objavljeno Januar 12, 2015 Saj bi tud jaz kakšno prilimal pa se ne upam :grrr dej pa kakšno iz Romunije ... bo šu pa sneči u luft Kmet2, DAMI34 in pik1 3
mladench Objavljeno Januar 12, 2015 Opozori Objavljeno Januar 12, 2015 deyo, MiNa, notranc in 1 other 4
Popularna objava ForU2 Objavljeno Januar 12, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 12, 2015 (popravljeno) Herceg Novi - Boka Kotorska(brez trajekta) - Bar(izpustili Cetinje in Lovčan) - ob Skadarsek jezeru na Podgorico - Kolašin - Mojkovac - Žabljak - Nikšić - Dubrovnik. @Wakasaki Na žalost nismo šli iz Žabljaka na Plužine čez nacionalni park Durmitor (misli da je nekdo napisal, oziroma sem bral, da je tu sedaj asvalt) Ja, je asvalt... Popravljeno Januar 12, 2015. Popravil ForU2 ataIBA, gsxf750, RobiRoberto in 7 others 10
Danilo D Objavljeno Januar 12, 2015 Opozori Objavljeno Januar 12, 2015 (popravljeno) matr stumatr, brda u ... pa samo kameje u ... , se mi zdi, da so lohk asFalt kar brez neke hude priprave spodnjega ustroja polagal :lol: drugače pa všečen video upam, da tud js letos nardim kak video iz tedenskega potepa Popravljeno Januar 12, 2015. Popravil Danilo D
ForU2 Objavljeno Januar 12, 2015 Opozori Objavljeno Januar 12, 2015 Hvala! Imel ful neke načrte kako bom posnel potopis..."ala" National Geographic .) .....pol pa enostavno ni bilo cajta ne volje....sem raje užival v vožnji. Ja, pa še kamer-manka je prvič imela kamero v roki in sem se kar namuču, da sem dobil tistih nekaj kolikor tolko mirnih kadrov.... :wacko: Pa bo kdo vprašal, zakaj ne pritrdim na motor, čelado.... zato, ker mi je dolgočasno stalno en kader snemat....bom raje kamermanko izuril! Mavti, KyoKon, Kmet2 in 2 others 5
gsxf750 Objavljeno Januar 12, 2015 Opozori Objavljeno Januar 12, 2015 (popravljeno) moto gp steza Šavnik Žabljak najdeno na tubi bolj zavito pa je na Šavnik proti Nikšič-u Popravljeno Januar 12, 2015. Popravil gsxf750 ForU2, ataIBA, DXR16 in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno Januar 13, 2015 Opozori Objavljeno Januar 13, 2015 moto gp steza Šavnik Žabljak najdeno na tubi bolj zavito pa je na Šavnik proti Nikšič-u smo jo lani prevozili navzdol, hitra zelooo hitra gsxf750 in Kmet2 2
gsxf750 Objavljeno Januar 13, 2015 Opozori Objavljeno Januar 13, 2015 smo jo lani prevozili navzdol, hitra zelooo hitra Šnecer jo je poimenoval MotoGP sam sem jo tud odpeljal v prvo navzdol. Zatem je sledila ponovitev DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se