Kmet2 Objavljeno Januar 13, 2015 Opozori Objavljeno Januar 13, 2015 matr stumatr, brda u ... pa samo kameje u ... , se mi zdi, da so lohk asFalt kar brez neke hude priprave spodnjega ustroja polagal :lol: drugače pa všečen video upam, da tud js letos nardim kak video iz tedenskega potepa Pa kaj da bomo spet 30min gledal en te isti motor DAMI34 in gsxf750 2
Kmet2 Objavljeno Januar 13, 2015 Opozori Objavljeno Januar 13, 2015 smo jo lani prevozili navzdol, hitra zelooo hitra O hitrem nič ne vem DAMI34 in gsxf750 2
DAMI34 Objavljeno Januar 13, 2015 Opozori Objavljeno Januar 13, 2015 O hitrem nič ne vem js tut ne gsxf750 in Kmet2 2
Danilo D Objavljeno Januar 14, 2015 Opozori Objavljeno Januar 14, 2015 Pa kaj da bomo spet 30min gledal en te isti motor isti drek kt pa vedn eno in isto lapanje .... :grim
Kmet2 Objavljeno Januar 14, 2015 Opozori Objavljeno Januar 14, 2015 isti drek kt pa vedn eno in isto lapanje .... :grim Si pa nesramen s tem sredincem,se ne spomnim ,da bi bil jaz tako nesramen v postu Da ti mal pomagam ker si še zelen,če se boš tako obnašal v Črni gori boš hitro krofe dobil Nearrain, Scarlett in DAMI34 3
Nearrain Objavljeno Januar 14, 2015 Opozori Objavljeno Januar 14, 2015 Si pa nesramen s tem sredincem,se ne spomnim ,da bi bil jaz tako nesramen v postu Da ti mal pomagam ker si še zelen,če se boš tako obnašal v Črni gori boš hitro krofe dobil hahaha . . . krofe je reku PS: Danilo... za tren oka bos na Trojanah Kmet2 1
moto rider Objavljeno Januar 17, 2015 Opozori Objavljeno Januar 17, 2015 A veš, da v trojanski predor z vrha vrtajo luknjo....!!! ...skozi katero bodo strankam (skozi šibedah) servirali trojanske krofe! :grim
mince Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 Pozdravljeni, letos imam v planu obiskati Črno goro v času prvomajskih praznikov. Tam sem bil že julija 2011, vendar je žal zaradi vremena ostal raziskan samo obalni del, obvozil sem tudi Skadarsko jezero ter obiskal Lovčen. Zanima me, kateri deli države so v času prvomajskih praznikov za motorje še neprevozni? Koliko sem prebiral poste iz leta 2013 in naprej sem ugotovil, da je vsekakor neprevozen Durmitor. Kako je z relacijo Nikšić - Plužine - np Sutjeska (BiH)? Hvala coper 1
mladench Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 Relacija Nikšić - Plužine - Foča - np Sutjeska je v tem času normalno prevozna. Foča je kar pomemben kraj za črnogorce (fakultete in tranzit za CAPAJEBO, zato je ta relacija kar urejena (v primeru da zapade sneg). Ko boš pa dol, pa če slučajno napovedujejo res slabo vreme in boš v skrbeh, pa malo povprašaj lokalce v Nikšiću. Del od črnogorske meje (ščepan polje) pa do Broda je cesta totalno v K*rcu in te bodo napotili na Nikšič - Vilusi - Bileča - Avtovac - Tjenetiše (np Sutjeska), ker je tam vseen cesta bolj podobna magistrali kot pa "kozja pot" od ščepan polja naprej... Kmet2, DAMI34 in gsxf750 3
mince Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 Hvala za nasvet. Ga bomo upoštevali Kako pa je z NP Lovčen v takratnem terminu? Lukec1 1
mladench Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 neb smel bit problem iz Cetinj na Lovčen je cca. 20min vzpona, pobirajo cestnino in kar lepo skrbijo za lovčen... Tudi na Ostrog se da pridt, zna bit edin mal hladno
Kmet2 Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 Hvala za nasvet. Ga bomo upoštevali Kako pa je z NP Lovčen v takratnem terminu? Brez problema smo mi prečili pred 2 leti,čisto na vrhu mogoče 2 zaplati snegca drugače pa DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 Vse je odvisno od vremena, pa od želje Črnogorcev, da bi spucali in odprli ceste. Po mojem greš dol, potem pa vprašaš, kaka je situacija. 2014 smo bili dol in je bilo 10C, fantje so od nevremena obračali mopede 2013 smo bili dol in je bilo 30C, skoraj v kratkih rokavih smo rinili na Lovčen kako bo pa vreme "tko zna" Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 Brez problema smo mi prečili pred 2 leti,čisto na vrhu mogoče 2 zaplati snegca drugače pa a ti dve, ena levo ena desno? coper, Scarlett in Kmet2 3
Kiri Objavljeno Februar 13, 2015 Opozori Objavljeno Februar 13, 2015 K*rcu in te bodo napotili na Nikšič - Vilusi - Bileča - Avtovac - Tjenetiše (np Sutjeska), ker je tam vseen cesta bolj podobna magistrali kot pa "kozja pot" od ščepan polja naprej... Tjentište, ne Tjenetiše...da ne bo iskal po Garminu Sicer pa cesta od Ščepan polja do Foče (Broda) je res bolj ozka in vijugasta, na odsekih celo malenkost boga, ampak ni pa težko prevozna. Mi smo jo recimo pred cca 6 leti za prvomajske praznike prevozili z avtobusom, ko smo šli na raftat na Taro...z motorjem pa res ni nobenega problema. Ne moreš pa ravno polagat ovinkov. Absolutno bi pa šel po tej poti že zaradi Pivskega jezera, ki je za zjokat lepo. pajkica, MiNa in DAMI34 3
gsxf750 Objavljeno Februar 14, 2015 Opozori Objavljeno Februar 14, 2015 1.maj 2013, Žabljak začetek ceste proti Pivskemu jezeru, vozilo se je v dvoje ni šlo :-( DAMI34 1
gsxf750 Objavljeno Februar 14, 2015 Opozori Objavljeno Februar 14, 2015 Šćepan polje - Foća prvi maj 2013 builder, Scarlett, Kmet2 in 2 others 5
Kiri Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 Kolikor se spomnim je 2013 bil sneg kar pozen, zato je tudi malo dlje ostal. Je ta spodnja fotografija tisti odsek med obema mejnima prehodoma in pelje po makadamski poti skozi kanjon ob reki Tari? Glavna cesta E762 proti Plužinam pa skoraj ne verjamem, da ne bi bila očiščena takrat. gsxf750, Kmet2 in DAMI34 3
FrigoFrops Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 Na sliki je ta odsek med obema mejama, je pa vse asfalt in ne makedam.
Kiri Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 Ampak če pogledaš zadnjo fotografijo na prejšnji strani, boš videl, da se nadaljuje pot v levo po makadamu...zato pravim, da je na drugi fotografiji kvečjemu tista makadamska pot, ki teče po kanjonu ob reki Tari, ne pa pot proti ČG meji in potem proti Plužinam. Tam je normalna, široka cesta s sredinsko črto itd... Sicer pa verjamem, da je bil še tam sneg za prvomajske 2013. Sem takrat tudi sam nameraval iti v tisti konec, pa sem ravno zaradi snega po hribih odpovedal pot. Ampak tam je sneg v tistem času bolj izjema, kot pravilo. Pred leti sem bil tam med prvomajskimi na raftingu in smo raftali v kratkih rokavih.
FrigoFrops Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 Tukaj si poglej pod Snecerjevo objavo, www.motosvet.com/tabla/topic/21241-crna-gora/page-59. Lp
Kiri Objavljeno Februar 16, 2015 Opozori Objavljeno Februar 16, 2015 OK, smo na isti valovni dolžini. Je pa takrat bil še makadam, ko sem se nazadnje peljal tam. No, kakorkoli že...to je pot čez Crkvičko polje in ni čudno, da je tam bilo neočiščeno. Glavna cesta do Plužin, ki pa vodi po kanjonu Pive in ob Pivskem jezeru pa je sigurno prevozna za prvi maj in škoda bi jo bilo ne prevoziti, če bodo že tam okoli. gsxf750 1
maxiscooter Objavljeno April 5, 2015 Opozori Objavljeno April 5, 2015 Zanima me ali je od Mateševo do Andrijevica asfalt. Gledal sem prek googla in po slikah sodeč bi rekel, da je a vseeno vprašam . :closedeyes:
Snečer Objavljeno April 5, 2015 Opozori Objavljeno April 5, 2015 Asfalt je, malo ožje ponekod a gre skozi maxiscooter 1
toma Objavljeno April 5, 2015 Opozori Objavljeno April 5, 2015 Zanima me ali je od Mateševo do Andrijevica asfalt. Gledal sem prek googla in po slikah sodeč bi rekel, da je a vseeno vprašam . :closedeyes: cesta je asvaltirana samo zelo slaba od Mateševa do prelaza naprej do Andrijevica je malo bolje,tako je bilo pred dvemi leti. maxiscooter 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se