AREA Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Bo kdo delal za novo leto (ponoči) al pa mu vsaj hudo grozi ta možnost? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Jst sem ziher de ne bom, ker sploh nimam šihta :D :oops: 8) a ti moreš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 God no :!: Sam še tega bi se mi manjkalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Jeeest :cry: :drinking: :bday: :robot: :!: Ka me pridete kej pogledat :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2002 Billy jaz tud, če pa ne točno za novo leto pa ob 6 zjutraj...ampak najbolj verjetna je opcija 22-6 :evil: :x In kaj delaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Jeeest :cry: :drinking: :bday: :robot: :!: Ka me pridete kej pogledat :?: Tale billy je res revež :? za silvestrovo se ga bo pa nabu, pa bo pozabu da dela- :lol: sej to že ve sam noče si priznat :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Tud jaz vama bom delala družbo ponoči...od šestih do šestih.... :? ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2002 Ijeeee se jaz tud od 18-6 ..prazniki, sobote in nedelje 12 ur...mater!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 ja kašne službe pa mate - a ste vsi gostinci al kej podobnga??? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Kdor za nou let nema v želodci, ma pa v varžet. :wink: p.s. saj vemo, da je pijača za nou let zelo draga... :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Tud jaz vama bom delala družbo ponoči...od šestih do šestih.... :? ... Moje iskreno sožalje :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 uti, Billy, AREA_51 -> SOZALJE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej666 Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 revcki ja... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2002 Nismo hotli pomilovanja ampak samo zagotovilo da nas bote obiskali! :? :roll: :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
billy Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 To da bom delu,sploh ni ovira da se ga ne bomo nažrl :drinking: ,glede na izkušnje bi reku da ima to tud svoje prednosti:ni se ti treba sekirat kam bi šel,pa babnco mi ni treba gledat,pa neč ne zapravm(obratn;še zaslužm)ipd,ipd :roll: :? Z nečem se pa morm tolažt,ne :?: :puppydogeyes: :black: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Kr delite, kr dejte mal garat, se navte sam okol fural! Je treba delat ne pa ga srat! :twisted: :twisted: No tako malo privoščim, ker sem sam 13 let delal v turnusu 24 ur/dan, 7 dni/teden, 365 dni/leto. Pojma nimam več koliko weekendov in praznikov sem previsel za butasto konzolo :cry: :cry: . Je to en šmorn, pa še butastga šefa sem imel, tako da za en teden naprej nisem vedel kdaj bom v službi. No tako, zjokal sem se, mi je že lažje. :D Vsem, tistim, ki ga boste biksal ravno tako kot tistim delovnim, pa že vnaprej srečnga pa zdravga! :drinking: LP HHV (RešenTegaSranjaPress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 No tako malo privoščim, ker sem sam 13 let delal v turnusu 24 ur/dan, 7 dni/teden, 365 dni/leto. LP HHV (RešenTegaSranjaPress) A si mal naložil ? 24ur/dan ? :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 No tako malo privoščim, ker sem sam 13 let delal v turnusu 24 ur/dan, 7 dni/teden, 365 dni/leto. LP HHV (RešenTegaSranjaPress) A si mal naložil ? 24ur/dan ? :twisted: :wink: Hi, hi, pa se res fino sliš. Ne nisem bil 13 let non-stop za konzolo. :oops: Delal sem normalno 40h/teden, samo čarunalniški sistem dela pri nas non-stop in je taka tudi zasedenost z operaterji. HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 6, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 6, 2002 Billy in kaj ti delaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Nismo hotli pomilovanja ampak samo zagotovilo da nas bote obiskali! :? :roll: :D :P Pa najmanj 100EUR-ov zapravili v naši družbi. To bodo vaši šefi veseli. Se bojim da jih letos od mene ne boste dobili. Na vašo in mojo žalost da ne bo pomote. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Ja to je tk, ker čez leto dost ne naredi, more pa še za novo leto delat :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Delo krepa človeka.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 6, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 6, 2002 Poldy ko boš ti mel vsak mesec krepko čez 200 ur se mi javi :evil: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 jst mam vsak mesec krepko čez 200 ur- če računaš da ima dan 24, pol to znese na mesec X 30...... brrrm pomagaj :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 6, 2002 Deli Objavljeno November 6, 2002 Poldy ko boš ti mel vsak mesec krepko čez 200 ur se mi javi :evil: :wink: Pokorno se javljam :P Sicer pa kaj je to zate krepko čez???? :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se