Skoči na vsebino

Delo za NOVO LETO

AREA

Priporočene objave

Jst sem ziher de ne bom, ker sploh nimam šihta :D :oops: 8) a ti moreš

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Billy jaz tud, če pa ne točno za novo leto pa ob 6 zjutraj...ampak najbolj verjetna je opcija 22-6 :evil: :x In kaj delaš?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jeeest :cry: :drinking: :bday: :robot: :!: Ka me pridete kej pogledat :?:

Tale billy je res revež :? za silvestrovo se ga bo pa nabu, pa bo pozabu da dela- :lol: sej to že ve sam noče si priznat :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdor za nou let nema v želodci, ma pa v varžet. :wink:

p.s. saj vemo, da je pijača za nou let zelo draga... :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

To da bom delu,sploh ni ovira da se ga ne bomo nažrl :drinking: ,glede na izkušnje bi reku da ima to tud svoje prednosti:ni se ti treba sekirat kam bi šel,pa babnco mi ni treba gledat,pa neč ne zapravm(obratn;še zaslužm)ipd,ipd :roll: :? Z nečem se pa morm tolažt,ne :?: :puppydogeyes: :black:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kr delite, kr dejte mal garat, se navte sam okol fural! Je treba delat ne pa ga srat! :twisted: :twisted:

No tako malo privoščim, ker sem sam 13 let delal v turnusu 24 ur/dan, 7 dni/teden, 365 dni/leto. Pojma nimam več koliko weekendov in praznikov sem previsel za butasto konzolo :cry: :cry: . Je to en šmorn, pa še butastga šefa sem imel, tako da za en teden naprej nisem vedel kdaj bom v službi. No tako, zjokal sem se, mi je že lažje. :D

Vsem, tistim, ki ga boste biksal ravno tako kot tistim delovnim, pa že vnaprej srečnga pa zdravga! :drinking:

LP HHV

(RešenTegaSranjaPress)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No tako malo privoščim, ker sem sam 13 let delal v turnusu 24 ur/dan, 7 dni/teden, 365 dni/leto.

LP HHV

(RešenTegaSranjaPress)

A si mal naložil ?

24ur/dan ? :twisted: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No tako malo privoščim, ker sem sam 13 let delal v turnusu 24 ur/dan, 7 dni/teden, 365 dni/leto.

LP HHV

(RešenTegaSranjaPress)

A si mal naložil ?

24ur/dan ? :twisted: :wink:

Hi, hi, pa se res fino sliš. Ne nisem bil 13 let non-stop za konzolo. :oops:

Delal sem normalno 40h/teden, samo čarunalniški sistem dela pri nas non-stop in je taka tudi zasedenost z operaterji.

HHV

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nismo hotli pomilovanja ampak samo zagotovilo da nas bote obiskali! :? :roll: :D :P

Pa najmanj 100EUR-ov zapravili v naši družbi. To bodo vaši šefi veseli. Se bojim da jih letos od mene ne boste dobili. Na vašo in mojo žalost da ne bo pomote.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst mam vsak mesec krepko čez 200 ur- če računaš da ima dan 24, pol to znese na mesec X 30...... brrrm pomagaj :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!