MIRci Objavljeno April 19, 2010 Deli Objavljeno April 19, 2010 Srečno vsem trem in obilo užitkov. :trance_27_notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno April 20, 2010 Deli Objavljeno April 20, 2010 Hvala vsem. @Vrho žal nama zaradi časovne stiske ni uspelo prit v Mordor, se dobimo enkrat na pivu ko prideva nazaj. Zdaj pa spat da bo čimprej jutro Po vsem tistem brezalkoholnem piru v Iranu, ga boš rabu Srečno ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno April 20, 2010 Deli Objavljeno April 20, 2010 (popravljeno) Čez enih 25 dni se lahko dobiva v Capadokiji Če takrat ne bom v Španiji, velja. Srečno!! Popravljeno April 20, 2010. Popravil nemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
polž Objavljeno April 20, 2010 Deli Objavljeno April 20, 2010 kljub okvari--moja najljubša tura SREČNO uživajte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno April 20, 2010 Deli Objavljeno April 20, 2010 Srečno vožnjo vsem trem! Že komaj čakam poročila! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 20, 2010 Deli Objavljeno April 20, 2010 Dobro pot sta izbrala, veliko užitkov. Grand Enduro fura bo potekala takoj junija in boš ravno nazaj do takrat, da z nami podeliš vtise Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno April 20, 2010 Deli Objavljeno April 20, 2010 Vs srečo fantje....V vsakem trenutku....PREDVSEM PA......UŽIVANCIJO DO AMENA!!!!!!!!!!! She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno April 20, 2010 Deli Objavljeno April 20, 2010 Vs srečo fantje....V vsakem trenutku....PREDVSEM PA......UŽIVANCIJO DO AMENA!!!!!!!!!!! :yea1: Ani tudi vso srečo. Danes sta se vešalice nabutala... na oni strani Bolgarije tega ne bo več ... bosta pa drugače uživala. rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno April 21, 2010 Deli Objavljeno April 21, 2010 Srečno vsem na poti. Še posebno bom spremljal "onega motosvetovca", ker mi bo nekaj pripeljal iz Irana Uživajte ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 21, 2010 Deli Objavljeno April 21, 2010 Srečno vsem na poti. Še posebno bom spremljal "onega motosvetovca", ker mi bo nekaj pripeljal iz Irana Uživajte ! Pa ne da kakšno :krneki: muslimanko... Srečno vsem na poti. Še posebno bom spremljal "onega motosvetovca", ker mi bo nekaj pripeljal iz Irana Uživajte ! Pa ne da kakšno :krneki: muslimanko...?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno April 21, 2010 Deli Objavljeno April 21, 2010 Srečno vsem na poti. Še posebno bom spremljal "onega motosvetovca", ker mi bo nekaj pripeljal iz Irana Uživajte ! Pa ne da kakšno muslimanko... Pa ne da kakšno muslimanko...?? Neee, malo trave bi rad... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno April 21, 2010 Deli Objavljeno April 21, 2010 Pa ne da kakšno :krneki: muslimanko...?? Zakaj pa ne ?!?!?!?!?!?!? Recimo takšno :naughty: Ne, ne, bom kar s "travo" zadovoljen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Angel_girl Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Bojan ce bos tole bral......vzam dolge gate s sabo pa dezjaka. Pickumater kle je mraz za popizdit. Ce bi Noe res pristal na Araratu potem bi bila Afrika brez zivali ker bi vse od mraza pobralo, prezivel bi mogoce edino severni medved pa se ta bi bil ob vsaj dva prsta zaradi ozeblin. Napoved pravi da bo jutri se jeba potem pa bo slo pocas na boljse. Pa pazi na policaje naju so danes kao strafnili ker se nisva drzala tistih 70km/h. Midva sva danes ''privlekla'' motorje do meje jutri pa cez. LP Grega&Ana ataIBA in JANUSKA 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 No, a sem reku' da bo mokro in mrzlo! Ata ubogajte pa bo... :yes: Ana, zdej pa štumf na glavo! Pa SREČNO "muslimana"!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 No, a sem reku' da bo mokro in mrzlo! ... Dej no, samo v smeri morata vztrajat - čez mejo, pa na jugovzhod... čez kakšne tri ali štiri dni ju bo že odtajalo. Jebat ga - spada zraven. rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno April 24, 2010 Deli Objavljeno April 24, 2010 Bojan ce bos tole bral......vzam dolge gate s sabo pa dezjaka. Pickumater kle je mraz za popizdit. Ce bi Noe res pristal na Araratu potem bi bila Afrika brez zivali ker bi vse od mraza pobralo, prezivel bi mogoce edino severni medved pa se ta bi bil ob vsaj dva prsta zaradi ozeblin. Napoved pravi da bo jutri se jeba potem pa bo slo pocas na boljse. Pa pazi na policaje naju so danes kao strafnili ker se nisva drzala tistih 70km/h. Midva sva danes ''privlekla'' motorje do meje jutri pa cez. LP Grega&Ana Ana, hvala ti, saj sem vama rekel, da bo jeba... zdaj pa še jaz odrinem čez hribčke in doline. Mejte se! ataIBA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 24, 2010 Deli Objavljeno April 24, 2010 Ana, hvala ti, saj sem vama rekel, da bo jeba... zdaj pa še jaz odrinem čez hribčke in doline. Mejte se! No, pa še tebi osebno: SREČNO!!! :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno April 24, 2010 Deli Objavljeno April 24, 2010 Ana, hvala ti, saj sem vama rekel, da bo jeba... zdaj pa še jaz odrinem čez hribčke in doline. Mejte se! Srečno prijatelju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 24, 2010 Deli Objavljeno April 24, 2010 V Rogatcu še zadnjič pogledal v "kofferraum" in gassa proti Iranu. Čez mejo pa ne grem - dons. OK kdaj drugič. JANUSKA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno April 24, 2010 Deli Objavljeno April 24, 2010 Bojan ce bos tole bral......vzam dolge gate s sabo pa dezjaka. Pickumater kle je mraz za popizdit. Ce bi Noe res pristal na Araratu potem bi bila Afrika brez zivali ker bi vse od mraza pobralo, prezivel bi mogoce edino severni medved pa se ta bi bil ob vsaj dva prsta zaradi ozeblin. Napoved pravi da bo jutri se jeba potem pa bo slo pocas na boljse. Pa pazi na policaje naju so danes kao strafnili ker se nisva drzala tistih 70km/h. Midva sva danes ''privlekla'' motorje do meje jutri pa cez. LP Grega&Ana Angelček, seveda, ko sta pa "šele" v Dagubajazitru. Aja, tam si kupi haljo za čez motoristično obleko, v Iranu je precej dražja... Moni je imela tako kot jo imajo pri nas čistilke, nekaj takega. Pa je bilo čisto OK. Če bosta šla pa tja proti Bamu, ali Perzijskem zalivu, se bosta pa že segrela... lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno April 24, 2010 Deli Objavljeno April 24, 2010 V Rogatcu še zadnjič pogledal v "kofferraum" in gassa proti Iranu. Čez mejo pa ne grem - dons. OK kdaj drugič. Tuki je bil pa fotogeničen-kaj ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Angel_girl Objavljeno April 26, 2010 Deli Objavljeno April 26, 2010 Iran je zakon!!!!! Folk je super, bencin poceni, ceste odlicne.....kaj bi clovek se rad. Pa se segrelo se je koncno tako da sva pregnala vlago iz skornjev. Se prehitro bo konec porkadrek. JANUSKA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno April 26, 2010 Deli Objavljeno April 26, 2010 "Oni motosvetovec" se javlja iz sončnega in vetrovnega Sivas-a. Jutri nadaljuje do Dogubeyazit-a. V sredo pa "napade" Iran. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno April 26, 2010 Deli Objavljeno April 26, 2010 V Rogatcu še zadnjič pogledal v "kofferraum" in gassa proti Iranu. Čez mejo pa ne grem - dons. OK kdaj drugič. Kot da nısem ımel dostı km jev se dodatnıh sto "Oni motosvetovec" se javlja iz sončnega in vetrovnega Sivas-a. Jutri nadaljuje do Dogubeyazit-a. V sredo pa "napade" Iran. hojla prıjateljı......... tale skatla dela tako pocası ın se tıpke moram ıskatı jaz ımam toplo suho a prevec vetrovno pa bo slo. Turkı prıjaznı... zdaj popıl dva Efesa pod tus ın spat... tukaj sem eno pred vamı. Lp motosvet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno April 27, 2010 Deli Objavljeno April 27, 2010 "Oni MS-ovec" je moker in blaten prišel v Dogubejazit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se