ETV1000 Objavljeno April 27, 2010 Deli Objavljeno April 27, 2010 Se prehitro bo konec porkadrek. Dej mal ahtat da ne boš čist slovenske šprahe ferderbala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno April 27, 2010 Deli Objavljeno April 27, 2010 hojla prıjateljı......... tale skatla dela tako pocası ın se tıpke moram ıskatı jaz ımam toplo suho a prevec vetrovno pa bo slo. Turkı prıjaznı... zdaj popıl dva Efesa pod tus ın spat... tukaj sem eno pred vamı. Lp motosvet Živijo; Lepo je prebrati kakšno novico. Povej kje se nahajaš. Srečno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 "Oni" ja ves premočen v iranskem Tabrizu. Že na TR-IR ga je pralo in potem vse do Tabriza. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno April 28, 2010 Deli Objavljeno April 28, 2010 "Vodni šiht" BLJAK! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Angel_girl Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 Bojanu baje ze kozica med prsti poganja Midva v vrocem Yazdu uzivava Iran na polno. Baje je pod cadorjem kar vroce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno April 29, 2010 Deli Objavljeno April 29, 2010 "Oni" se je danes oglasil iz Teherana. Jutri nadaljuje proti Yazdu. p.s. Upam,da bo kmalu našel internet in nam kaj več napisal o dosedanjih dogodkih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Angel_girl Objavljeno Maj 1, 2010 Deli Objavljeno Maj 1, 2010 Oni se je vceraj pretolkel do Yazda tam smo spili en limonov pir pol pa jo je danes ze potegnil do Shiraza, nekaj se suslja da bo jutri v Esfahanu. Midva greva malo bolj na easy, zdaj bova dva dni zabila v Esfahanu, pojutrisnjem obisceva eno Iransko druzino ki naju je povabila k sebi domov potem pa bova pocasi zacela krizariti proti Turski meji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Maj 1, 2010 Deli Objavljeno Maj 1, 2010 Oni se je vceraj pretolkel do Yazda tam smo spili en limonov pir pol pa jo je danes ze potegnil do Shiraza, nekaj se suslja da bo jutri v Esfahanu. Midva greva malo bolj na easy, zdaj bova dva dni zabila v Esfahanu, pojutrisnjem obisceva eno Iransko druzino ki naju je povabila k sebi domov potem pa bova pocasi zacela krizariti proti Turski meji. Grrrr, uživači!!!!!!!!!!!!!!! Fouš sem vam!!! Ampak ne tista zdrava slovenska (naj mu guma poči), ampak jaz bi tudi... lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bostjany Objavljeno Maj 2, 2010 Deli Objavljeno Maj 2, 2010 Pozdrav! Zelo lepo zamišljeno. Tudi sam bom nekaj takega naredil, le, da bo potrebno nekaj drugih projektov prej spravit pod streho! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Hallo druscina sem v Esfahanu ze dva dni in bom moral naprej, ker tako narekuje cas. Ana in Gregor sta sla na obisk in ce bo sreca se dobimo spet v cetrtek zdaj je druga skrajnost in mi bo pregnala vso vlago iz kosti cez kaksnih 10 dni se vidimo. Se to moram povedat... da se Iran spreminja iz leta v leto in kaj bomo mi pisali bo delno drugo leto veljalo(razen mi bomo imeli obilo podatkov) fb je tukaj blokiran in tudi za njih to pisem in naj Lojze Knapic prekopira in jim posreduje v mojem imenu_ HVALA Zdaj pa da me Ice ne utisa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Hallo druscina sem v Esfahanu ze dva dni in bom moral naprej, ker tako narekuje cas. Ana in Gregor sta sla na obisk in ce bo sreca se dobimo spet v cetrtek zdaj je druga skrajnost in mi bo pregnala vso vlago iz kosti cez kaksnih 10 dni se vidimo. Se to moram povedat... da se Iran spreminja iz leta v leto in kaj bomo mi pisali bo delno drugo leto veljalo(razen mi bomo imeli obilo podatkov) fb je tukaj blokiran in tudi za njih to pisem in naj Lojze Knapic prekopira in jim posreduje v mojem imenu_ HVALA Zdaj pa da me Ice ne utisa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Hallo druscina sem v Esfahanu ze dva dni in bom moral naprej, ker tako narekuje cas. Ana in Gregor sta sla na obisk in ce bo sreca se dobimo spet v cetrtek zdaj je druga skrajnost in mi bo pregnala vso vlago iz kosti cez kaksnih 10 dni se vidimo. Se to moram povedat... da se Iran spreminja iz leta v leto in kaj bomo mi pisali bo delno drugo leto veljalo(razen mi bomo imeli obilo podatkov) fb je tukaj blokiran in tudi za njih to pisem in naj Lojze Knapic prekopira in jim posreduje v mojem imenu_ HVALA Zdaj pa da me Ice ne utisa Upam, da si kdaj šel v to na čaj ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Maj 5, 2010 Deli Objavljeno Maj 5, 2010 "Oni" se javlja iz mokrega in hladnega Takab-a. Jutri se v Urmia sreča "z drugim dvema" in počasi napadejo Turčijo. Pozdravlja vse MS-ovce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 Je kaj novega? kje gibljejo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Maj 7, 2010 Deli Objavljeno Maj 7, 2010 "Oni trije" danes napadejo Van. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Maj 7, 2010 Deli Objavljeno Maj 7, 2010 "Oni trije" danes napadejo Van. Van leta 2003 Iran ste preživeli, še srečno pot do doma. lp BlondDiversion 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 7, 2010 Deli Objavljeno Maj 7, 2010 (popravljeno) "Oni trije"! A boste obiskali mojega p'rjatla Kurda v Vanu? In če... Mu lepe pozdrave izrecite v najinem imenu! = fejst fant!! :yes: Popravljeno Maj 7, 2010. Popravil moto rider sayo in Majesty 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Maj 7, 2010 Deli Objavljeno Maj 7, 2010 Bojanu baje ze kozica med prsti poganja Midva v vrocem Yazdu uzivava Iran na polno. Baje je pod cadorjem kar vroce Angel, če to leti name, je jasno. Kot še ni bilo angelčka brez kril , še ni bilo žabarja brez plavalne kožice... Ampak to ni ovira, da vama ne bi bil fouš... Ampak več ob piru... lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Maj 7, 2010 Deli Objavljeno Maj 7, 2010 (popravljeno) "Oni" so v Diyabakir-ju. Če jutri ne bo dežja skočijo pogledat glave na Nemrut Dagi. Popravljeno Maj 7, 2010. Popravil avtomoto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Maj 8, 2010 Deli Objavljeno Maj 8, 2010 "Oni trije"! A boste obiskali mojega p'rjatla Kurda v Vanu? In če... Mu lepe pozdrave izrecite v najinem imenu! = fejst fant!! nı bılo casa smo letel protı Tatvanu Angel, če to leti name, je jasno. Kot še ni bilo angelčka brez kril , še ni bilo žabarja brez plavalne kožice... Ampak to ni ovira, da vama ne bi bil fouš... Ampak več ob piru... lp bv Kaj tı moram pomagat soımenjak "Oni" so v Diyabakir-ju. Če jutri ne bo dežja skočijo pogledat glave na Nemrut Dagi. Kdo sı je omıslıl te glave jaz sem ze starec ın ne zdrzım na soncu ın pes na 3000 m jutri v Goreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Maj 8, 2010 Deli Objavljeno Maj 8, 2010 nı bılo casa smo letel protı Tatvanu Kaj tı moram pomagat soımenjak Kdo sı je omıslıl te glave jaz sem ze starec ın ne zdrzım na soncu ın pes na 3000 m jutri v Goreme A, ti si Bojan... OK, sori sem se vmešal... No, pomagaš lahklo udušit pir... lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 8, 2010 Deli Objavljeno Maj 8, 2010 Kaj zdej turki. Kako gre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 (popravljeno) Smo se danes pri Waških pogovarjavali in modrovali, kdaj se "oni trije" vrnejo "s Hrvaške"?? A boste sporočili?? Popravljeno Maj 9, 2010. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 Smo se danes pri Waških pogovarjavali in modrovali, kdaj se "oni trije" vrnejo "s Hrvaške"?? A boste sporočili?? Pravijo, da v sredo. Samo za vreme sprašujejo, pa se mi zdi, da kakšen pameten izgovor iščejo. Kaj pa veš, človeka takole mimogrede še dva ovinka vstran potegne. rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Maj 12, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 12, 2010 Pa smo se privlekli domov. Iran zaključen.... bilo je sanjsko, škoda da poskušam opisovat..je treba probat. Za mene osebno najboljša fura dosedaj. Ko se malo k sebi spravimo pa kakšno slikco prpopamo pa kakšne vtise skup spacamo. suhi in Dr_Jakob 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se