MIRci Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Torej se mi le ni samo zdelo, ampak sem včeraj popoldne res srečal alcatraza v Zidanem mostu. Upam, da kmalu vidimo kaj slik in pa seveda potopisno predavanje.:trance_27_notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Torej se mi le ni samo zdelo, ampak sem včeraj popoldne res srečal alcatraza v Zidanem mostu. Upam, da kmalu vidimo kaj slik in pa seveda potopisno predavanje.:trance_27_notworthy: tudi mene je tik pred zidanem mostu prehitel en usran gs, katerem se od umazanije ni dalo definirati barve, mel pa je givi kovček in dva alu črna stranska kufra. pa ne, da je bil to en od iračanov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 tudi mene je tik pred zidanem mostu prehitel en usran gs, katerem se od umazanije ni dalo definirati barve, mel pa je givi kovček in dva alu črna stranska kufra. pa ne, da je bil to en od iračanov? Po kufrih sodeč je bil to seveda Alkatraz lično Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihnar Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Pa smo se privlekli domov. Iran zaključen.... bilo je sanjsko, škoda da poskušam opisovat..je treba probat. Za mene osebno najboljša fura dosedaj. Ko se malo k sebi spravimo pa kakšno slikco prpopamo pa kakšne vtise skup spacamo. kolko km ste pa naredili? ker mene tudi mika-sicer sem bil že tam kot backpacker, samo bi blo fajn it še z motorjem dol! kaj pa vize (takrat sem imel kar problem, da sem jo dobil) in pa vozniško dovoljenje ter zavarovanje motorja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Maj 13, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Kilometrov je padlo okrog 11.000. Vize smo urejali na Dunaju, za motor potrebuješ carinski dokument (Carnet) ki ti ga izdajo na AMZS za 145 EUR, zraven pa naročiš še mednarodno vozniško dovoljenje. Zavarovanja ne rabiš ker ti ga krije zelena karta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 ..., da je bil to en od iračanov? iračani so v Iraku ne v Iranu. Velika razlika, sploh za Irance. Čestitke za opravljeno turo. Mene je tudi od vseh dosedanjih turc tista po Iranu najbolj ganila. Sploh zaradi ljudi. suhi in musaschi64 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 :trance_27_notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Evo slike čist ko suza. Pred odhodom čez mejo...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Torej se mi le ni samo zdelo, ampak sem včeraj popoldne res srečal alcatraza v Zidanem mostu. Upam, da kmalu vidimo kaj slik in pa seveda potopisno predavanje. tudi mene je tik pred zidanem mostu prehitel en usran gs, katerem se od umazanije ni dalo definirati barve, mel pa je givi kovček in dva alu črna stranska kufra. pa ne, da je bil to en od iračanov? Po kufrih sodeč je bil to seveda Alkatraz lično Evo slike čist ko suza. Pred odhodom čez mejo...... Od Turčije do Bregane skozi po avtocesti in, ko prideš na ovinke znoriš. Res od motorja samo blato in nič barve, danes je že malo boljši Slikce, bo, bo, bo, bo..... dve za rajcanje Km je bilo 10.724 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Čestitke vsem trem! Leteči: pridem in potopis sanjske ture-obljubim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Čestitke tudi od mene za vse 3 popotnike Alkatraz gremo na Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Čestitam !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Vesel sem,da ste se srečno vrnili in vam iskreno čestitam lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Slikce, bo, bo, bo, bo..... dve za rajcanje Km je bilo 10.724 Vsa čast! Si me že zrajcal! Bova katero rekla ko se srečava! :trance_27_notworthy::trance_27_notworthy::trance_27_notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 Iran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jozee Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: Čestitam !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 Bravo in čestitke vsem trem!! Upam, da ko kmalu kakšno predavanje!! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Maj 15, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Chilly Turčija Tukaj so naju Turški policaji prvič pa se nismo dal Čudovito vreme pred Iransko mejo Paykan-legenda na Iranskih cestah Po poceni tankanju obvezno še čaj Novi model Zega kovčkov Najina vodiča ven iz mesta Motozbor Tukaj so naju študenti povabili na kosilo Pozerka P182, Majesty in ataIBA 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Maj 15, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Zjutraj naju je lastnik hotela povabil na zajtrk z njegovo družino Nekdaj mogočni Persepolis Rekli so da v Yazdu že dve leti niso videli dežja...očitno sva imela srečo Yazd-čudovito mesto z romantičnimi hotelčki, morda le za odtenek preveč turistično. Srečo sva imela da sva ujagala en hotel kjer ni bilo preveč švabov. Zurkaniyeh-Iranski bodybuilding Towers of silence (pogrebni stolpi) DAMI34 in BlondDiversion 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Maj 15, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Hrana (tradicionalna) je bolj tako-tako..ne bi ravno ubijal zanjo. Esfahan-pol sveta. Najlepše mesto kar sem jih videl. Imamov trg je nepremagljiv. Mohamed najin naključni vodič. Doktor medicine ki poleg svojega poklica vodi še trgovino s preprogami. V Esfahanu so ljudje ponosni če ti lahko razkažejo mesto. Legenda Esfahana oziroma kralj bazarja kot mu pravijo Si o Seh bridge Pozerji Vodna pipa, čaj....pod sabo pa cel Imamov trg. Carsko. Tale gospa je v kot stevardesa s Šahom Rezo Pahlavijem videla precej sveta. Ujela naju je na ulici in povabila na večerjo in čaj. Razgledana ženska, ki nama je predstavilo tudi drugo plat Irana....predvsem kar se žensk tiče. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Maj 15, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Na obisku pri Iranski družini. Če bi želela bi nama odstopili svoje postelje a je bilo tudi na tepihu zelo udobno. Takole te ''okupirajo'' ob vsakem postanku Če se ustaviš ob cesti boš garantirano najkasneje v 5 minutah že dobil v roke skodelico vročega čaja in po možnosti še kakšen piškot. Ljudje so strašno prijazni. Zdaj vsaj veva kje je BMW dobil idejo za motocikel s streho. Kralji Iranskih cest Čeprav si velik se te ne bojim in te bom kar usekal če boš kaj težil sayo, DAMI34 in ciciban 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TIJA Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Čestitke, lep podvig. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Maj 16, 2010 Deli Objavljeno Maj 16, 2010 Jaz sem slike dal sem še ne vse... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Maj 16, 2010 Deli Objavljeno Maj 16, 2010 Pozdravljen,tudi na MS smo te spremljali in ti želeli srečo mogoče,pa boš tudi nam pokazal svoje slike.lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Maj 16, 2010 Deli Objavljeno Maj 16, 2010 Pozdravljen,tudi na MS smo te spremljali in ti želeli srečo mogoče,pa boš tudi nam pokazal svoje slike.lp ne mislim še tukaj limat 1500 slik če si moj prijatelj se boš potrudil in se prijavil, boš zelo presenečen koliko ms-ejevcev je na fb-u Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se