trisha Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 KVA, a to je že blo?? matr ste potih naredl, zdej se pa na ves glas hvalte....... drugič prosim tak naslov že pred dogajanjem :cry: :cry: lp
poldy Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 KVA, a to je že blo?? matr ste potih naredl, zdej se pa na ves glas hvalte....... drugič prosim tak naslov že pred dogajanjem :cry: :cry: lp KWAGA dej mal forum brat prosim :evil:
Obelix Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 Malo pozno ampak... Savinjčani hvala za obilno večerjo. Savinjski bumbar je bil res zakon.
marijan Objavljeno November 7, 2002 Opozori Objavljeno November 7, 2002 pozdravljen obelix na motosvetu. si se le prikazal :D
Ervina Objavljeno November 7, 2002 Opozori Objavljeno November 7, 2002 pozdravljen obelix na motosvetu. si se le prikazal :D A si ga šele zdaj opazil? :o :o Saj ima že celih 5 objav. :twisted: PS Sam bere, pisati se mu pa ne da prav veliko.
poldy Objavljeno November 8, 2002 Opozori Objavljeno November 8, 2002 Ja dobr je sej vsak dan en post, pa bo a ne :? :oops: :wink:
VETER Objavljeno November 11, 2002 Opozori Objavljeno November 11, 2002 smrk smrk :cry: :cry: ..kaj sem zamudil ,bo treba več na forum gledat. Pridem pa na tretje srečanje.. :roll:
easyrider Objavljeno November 11, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 11, 2002 smrk smrk :cry: :cry: ..kaj sem zamudil ,bo treba več na forum gledat. Pridem pa na tretje srečanje.. :roll: ... da ga pa slučajno nebi zamudil, ga lahko pa kar ti organiziraš ... :twisted:
poldy Objavljeno November 11, 2002 Opozori Objavljeno November 11, 2002 :shock: :shock: :shock: :twisted: :lol: :wink:
ak Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 Poldy menja avatarje kot gate :D. PS Kdaj je blo pa prvo srečanje Savinjske sekcije Motosveta?
poldy Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 Poldy menja avatarje kot gate :D. PS Kdaj je blo pa prvo srečanje Savinjske sekcije Motosveta? Ja pa še res je hočim met eno mojo slikco, pa ... zmeri me velikost sf***. A te moti.... :twisted: :twisted: :twisted:
poldy Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 Kdaj je blo pa prvo srečanje Savinjske sekcije Motosveta? Uf, uf sorry si me z avatarji tk ... aja prvo srečanje hm torek 01. okt :wink:
VETER Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 Kdaj je blo pa prvo srečanje Savinjske sekcije Motosveta? Uf, uf sorry si me z avatarji tk ... aja prvo srečanje hm torek 01. okt :wink: Kdaj bo pa tretje? :?: :?: :roll: :idea:
easyrider Objavljeno November 12, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 12, 2002 Kdaj bo pa tretje? :?: :?: :roll: :idea: ... ko ga boš zorganiziral ... :twisted:
poldy Objavljeno November 13, 2002 Opozori Objavljeno November 13, 2002 Ja, in če potrebuješ kakršnokoli pomoč, ti bo Easy rad pomagal a ne? :twisted:
easyrider Objavljeno November 13, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 13, 2002 Ja, in če potrebuješ kakršnokoli pomoč, ti bo Easy rad pomagal a ne? :twisted: ... yep ... že brusim nož, če bo treba še kakšnega "savinjskega bumbarja" narezati ... :lol:
dr.looney Objavljeno November 16, 2002 Opozori Objavljeno November 16, 2002 zakaj grejo vse taboljše stvari mim mene.... :wink: .zakaj ?........ :wink: :roll: :? :D .....se sprašujem.... :D :D dr.looney :twisted:
mukki Objavljeno November 18, 2002 Opozori Objavljeno November 18, 2002 Da nebi slučajno kaj zamudila, bom prej vprašala??? A se jutri slučajno kaj dogaja?? :roll: To je 19.11. :roll:
poldy Objavljeno November 18, 2002 Opozori Objavljeno November 18, 2002 Ja a se kej dogaja??? Pa dobr a ni bla tale tema nek drge :evil:
Mačica Objavljeno November 18, 2002 Opozori Objavljeno November 18, 2002 Ja, je bla, ampak je čist kul tle kjer je, ker sem spada, kot vse ostale teme o sekcijah.
mukki Objavljeno November 18, 2002 Opozori Objavljeno November 18, 2002 Ja a se kej dogaja??? Pa dobr a ni bla tale tema nek drge :evil: jaz sam sprašujem, da se ne bom potem spet cel teden sekirala zakaj nisem sprot brala......... :roll:
poldy Objavljeno November 18, 2002 Opozori Objavljeno November 18, 2002 Kje je Easy pa bo mnde ja kej organiziru??? :? :lol: :P
easyrider Objavljeno November 18, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 18, 2002 Kje je Easy pa bo mnde ja kej organiziru??? :? :lol: :P ... Easy bi zelo rad organiziral kaj jutri, vendar ... službene obveznosti so ta teden potegnjene v pozne popoldanske ure, zato ... žal, kdaj drugič ... :roll:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se