Noise Objavljeno November 11, 2002 Opozori Objavljeno November 11, 2002 Suzuki, škoda, da me ne bo v SLO... bi takoj šel zraven,... ahh, potapljanje 8)
smeško Objavljeno November 11, 2002 Opozori Objavljeno November 11, 2002 Mislm da bi blo tukej bolš postavt vprašanje kolk bomo spil za nov let :twisted:
Lucky Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 Mislm da bi blo tukej bolš postavt vprašanje kolk bomo spil za nov let :twisted: Ali pa česa vsega ne bomo :D 8) Vode :!:
pupa Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 Jaz sem si pa par let dopovedovala, da moram to narediti, pa sem vsako leto kršila, pa se mi je vedno obrestovalo (negativno). No in letos bom dejansko to naredila... 24.12. pa pa do 1.1. do jutra bom preživela v naši kleti. Zaklenila se bom notri in ne grem ven.....
RAN Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 Jaz sem si pa par let dopovedovala, da moram to narediti, pa sem vsako leto kršila, pa se mi je vedno obrestovalo (negativno). No in letos bom dejansko to naredila... 24.12. pa pa do 1.1. do jutra bom preživela v naši kleti. Zaklenila se bom notri in ne grem ven..... Prej ko se boš zaklenila, en šlauf ven napel, da bomo okušali in pomagali piti. :evil: :D
Ice Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 cim manj oz. cim vec. :twisted:
pupa Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 Pri nas doma praktično noben ne pije vina. Tako da ni v naši kleti nobene alkoholne pijače, nobenega vloženega sadja ali česarkoli drugega v povezavi s hrano in pijačo. Kaj bi torej rad okušal??
suzuki Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 Suzuki, škoda, da me ne bo v SLO... bi takoj šel zraven,... ahh, potapljanje 8) Hja fajn reč, a ne :wink: ... Novoletno potapljanje pa še posebno. Ne se preveč sekirat - mislim, da sprejemam(o) samo še samska dekleta :? :lol: ... Joke - saj bomo še šli, brez skrbi, pa boš takrat uletu. freya in SharpNinja 2
RAN Objavljeno November 13, 2002 Opozori Objavljeno November 13, 2002 Pri nas doma praktično noben ne pije vina. Tako da ni v naši kleti nobene alkoholne pijače, nobenega vloženega sadja ali česarkoli drugega v povezavi s hrano in pijačo. Kaj bi torej rad okušal?? Pol je vaša klet najbolj dolgočasen kraj na svetu. In ke se greš zaprt?? :?: :?: :o A ti kaj mimo prinesemo ? :wink:
miki Objavljeno November 13, 2002 Opozori Objavljeno November 13, 2002 Pri nas doma praktično noben ne pije vina. Tako da ni v naši kleti nobene alkoholne pijače, nobenega vloženega sadja ali česarkoli drugega v povezavi s hrano in pijačo. Kaj bi torej rad okušal?? pol pa to sploh ni klet....
poldy Objavljeno November 13, 2002 Opozori Objavljeno November 13, 2002 Pupa tole pa nevem, če nisi ti v garažo gledala?? :wink:
RAN Objavljeno November 13, 2002 Opozori Objavljeno November 13, 2002 Pupa tole pa nevem, če nisi ti v garažo gledala?? :wink: :D :D Pr men se še v garaži kakšna flaša najde. :wink:
pupa Objavljeno November 13, 2002 Opozori Objavljeno November 13, 2002 Ne fantje.... pri nas imamo pač tako klet. Ker imamo shrambo v stanovanju,ne rabimo zadev še v kleti in zato ni nič tam. Zakaj se bom zaprla? Ker preživim iz leta v leto bolj bedno čez novo leto in letos ga sploh ne bom praznovala... tko.
Alla Objavljeno November 23, 2002 Opozori Objavljeno November 23, 2002 Sprejela bom sklep, da ne bom za Novo leto več sprejemala sklepov...... :D :D :D :D :D :D :D Alla
_ales_ Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 hmm,... najdu eno staro zaprašeno temo :D no kam kej greste za novga leta??? js bom v kranju z prijatli mel zabavo :yea1: :hmm: O:-) ...
halls Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 Sam doma,v postelji in preklinjal tepce,ki pokajo s petardami in ostalimi pokalnimi sredstvi!!! :devil: No,mogoče se bo pa kaj spremenilo. :)
MARJA Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 jela,pila in se veselila :OK: :OK: .....1. januarja od 7:00 pa začel službo za blagor Slovencev.
Toncek Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 Kot že nekaj let iz 31.12. - 01.01. v službi nekje do 03:00. VESEL BOŽIČ IN SREČNO 2007 VSEM :OK: :OK: :OK: Tonček
eMBe Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 (popravljeno) :OK: :OK: .....1. januarja od 7:00 pa začel službo za blagor Slovencev. saj elektro tala perfektne plače :grim ( ne pritožuj se ker se samo štempljaš hudega ti pa prav nič ni :grrr ) ups :Marja ta blagor drago plačujemo kot žefran :P SREČNO VSEM V 007 :OK: ter ogromno varnih kilometrov :OK: :OK: :OK: Popravljeno December 25, 2006. Popravil eMBe
Lobo Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 Še nič fiksnega. Zaenkrat je najbolj exotični fotrov predlog, da greva na vas in se ga nažgema do amena. Samo kdo me bo pol domu pelal? :cry:
LORD&LADY Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 No, jaz za enkrat še ne vem. :oops: :wink: :D Grem h Prlekom. Gorenjci radi potujemo. :drunk:
minca Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 najbrž s kolegi kje :hmm: in :hmm: .....mal popivali..... .....potem pa najbrž kje obležali...... :kva2:
Ninč Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 (popravljeno) doma na toplem (itak sem celo leto v žabariji, pa iskoristim bonus :D) nič ne bo manjkalo, prvega pa itak pridejo knam voščit bo full haus. lp, nina Popravljeno December 26, 2006. Popravil Nina
2384nsdf83 Objavljeno December 26, 2006 Opozori Objavljeno December 26, 2006 .....potem pa najbrž kje obležali...... Z razvezanimi koleni? :P Jaz še ne vem .... Mogoče bom doma s pesom pršute jedo :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se