Skoči na vsebino

Kaj boste počeli za novo leto?

x8r-x

Priporočene objave

Jaz sem si pa par let dopovedovala, da moram to narediti, pa sem vsako leto kršila, pa se mi je vedno obrestovalo (negativno).

No in letos bom dejansko to naredila... 24.12. pa pa do 1.1. do jutra bom preživela v naši kleti. Zaklenila se bom notri in ne grem ven.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem si pa par let dopovedovala, da moram to narediti, pa sem vsako leto kršila, pa se mi je vedno obrestovalo (negativno).

No in letos bom dejansko to naredila... 24.12. pa pa do 1.1. do jutra bom preživela v naši kleti. Zaklenila se bom notri in ne grem ven.....

Prej ko se boš zaklenila, en šlauf ven napel, da bomo okušali in pomagali piti.

:evil: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pri nas doma praktično noben ne pije vina. Tako da ni v naši kleti nobene alkoholne pijače, nobenega vloženega sadja ali česarkoli drugega v povezavi s hrano in pijačo.

Kaj bi torej rad okušal??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Suzuki, škoda, da me ne bo v SLO... bi takoj šel zraven,... ahh, potapljanje  8)

Hja fajn reč, a ne :wink: ... Novoletno potapljanje pa še posebno. Ne se preveč sekirat - mislim, da sprejemam(o) samo še samska dekleta :? :lol: ... Joke - saj bomo še šli, brez skrbi, pa boš takrat uletu.

• Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pri nas doma praktično noben ne pije vina. Tako da ni v naši kleti nobene alkoholne pijače, nobenega vloženega sadja ali česarkoli drugega v povezavi s hrano in pijačo.

Pol je vaša klet najbolj dolgočasen kraj na svetu.

In ke se greš zaprt?? :?: :?: :o

A ti kaj mimo prinesemo ? :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pol pa to sploh ni klet....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne fantje.... pri nas imamo pač tako klet. Ker imamo shrambo v stanovanju,ne rabimo zadev še v kleti in zato ni nič tam.

Zakaj se bom zaprla? Ker preživim iz leta v leto bolj bedno čez novo leto in letos ga sploh ne bom praznovala... tko.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...
  • 4 let pozneje...

hmm,... najdu eno staro zaprašeno temo :D no kam kej greste za novga leta??? js bom v kranju z prijatli mel zabavo :yea1: :hmm: O:-) ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam doma,v postelji in preklinjal tepce,ki pokajo s petardami in ostalimi pokalnimi sredstvi!!! :devil:

No,mogoče se bo pa kaj spremenilo. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:OK: :OK: .....1. januarja od 7:00 pa začel službo za blagor Slovencev.

saj elektro tala perfektne plače :grim ( ne pritožuj se ker se samo štempljaš hudega ti pa prav nič ni :grrr )

ups :Marja ta blagor drago plačujemo kot žefran :P

SREČNO VSEM V 007 :OK:

ter ogromno varnih kilometrov :OK: :OK: :OK:

Popravljeno . Popravil eMBe
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še nič fiksnega. Zaenkrat je najbolj exotični fotrov predlog, da greva na vas in se ga nažgema do amena. Samo kdo me bo pol domu pelal? :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

doma na toplem (itak sem celo leto v žabariji, pa iskoristim bonus :D) nič ne bo manjkalo, prvega pa itak pridejo knam voščit bo full haus.

lp, nina

Popravljeno . Popravil Nina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.....potem pa najbrž kje obležali......

Z razvezanimi koleni? :P

Jaz še ne vem .... Mogoče bom doma s pesom pršute jedo :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!