Noise Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Suzuki, škoda, da me ne bo v SLO... bi takoj šel zraven,... ahh, potapljanje 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Mislm da bi blo tukej bolš postavt vprašanje kolk bomo spil za nov let :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Mislm da bi blo tukej bolš postavt vprašanje kolk bomo spil za nov let :twisted: Ali pa česa vsega ne bomo :D 8) Vode :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Jaz sem si pa par let dopovedovala, da moram to narediti, pa sem vsako leto kršila, pa se mi je vedno obrestovalo (negativno). No in letos bom dejansko to naredila... 24.12. pa pa do 1.1. do jutra bom preživela v naši kleti. Zaklenila se bom notri in ne grem ven..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Jaz sem si pa par let dopovedovala, da moram to narediti, pa sem vsako leto kršila, pa se mi je vedno obrestovalo (negativno). No in letos bom dejansko to naredila... 24.12. pa pa do 1.1. do jutra bom preživela v naši kleti. Zaklenila se bom notri in ne grem ven..... Prej ko se boš zaklenila, en šlauf ven napel, da bomo okušali in pomagali piti. :evil: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 cim manj oz. cim vec. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Pri nas doma praktično noben ne pije vina. Tako da ni v naši kleti nobene alkoholne pijače, nobenega vloženega sadja ali česarkoli drugega v povezavi s hrano in pijačo. Kaj bi torej rad okušal?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 Suzuki, škoda, da me ne bo v SLO... bi takoj šel zraven,... ahh, potapljanje 8) Hja fajn reč, a ne :wink: ... Novoletno potapljanje pa še posebno. Ne se preveč sekirat - mislim, da sprejemam(o) samo še samska dekleta :? :lol: ... Joke - saj bomo še šli, brez skrbi, pa boš takrat uletu. SharpNinja in freya 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 13, 2002 Deli Objavljeno November 13, 2002 Pri nas doma praktično noben ne pije vina. Tako da ni v naši kleti nobene alkoholne pijače, nobenega vloženega sadja ali česarkoli drugega v povezavi s hrano in pijačo. Kaj bi torej rad okušal?? Pol je vaša klet najbolj dolgočasen kraj na svetu. In ke se greš zaprt?? :?: :?: :o A ti kaj mimo prinesemo ? :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno November 13, 2002 Deli Objavljeno November 13, 2002 Pri nas doma praktično noben ne pije vina. Tako da ni v naši kleti nobene alkoholne pijače, nobenega vloženega sadja ali česarkoli drugega v povezavi s hrano in pijačo. Kaj bi torej rad okušal?? pol pa to sploh ni klet.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 13, 2002 Deli Objavljeno November 13, 2002 Pupa tole pa nevem, če nisi ti v garažo gledala?? :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 13, 2002 Deli Objavljeno November 13, 2002 Pupa tole pa nevem, če nisi ti v garažo gledala?? :wink: :D :D Pr men se še v garaži kakšna flaša najde. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno November 13, 2002 Deli Objavljeno November 13, 2002 Ne fantje.... pri nas imamo pač tako klet. Ker imamo shrambo v stanovanju,ne rabimo zadev še v kleti in zato ni nič tam. Zakaj se bom zaprla? Ker preživim iz leta v leto bolj bedno čez novo leto in letos ga sploh ne bom praznovala... tko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 23, 2002 Deli Objavljeno November 23, 2002 Sprejela bom sklep, da ne bom za Novo leto več sprejemala sklepov...... :D :D :D :D :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno December 25, 2006 Deli Objavljeno December 25, 2006 hmm,... najdu eno staro zaprašeno temo :D no kam kej greste za novga leta??? js bom v kranju z prijatli mel zabavo :yea1: :hmm: O:-) ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 25, 2006 Deli Objavljeno December 25, 2006 Sam doma,v postelji in preklinjal tepce,ki pokajo s petardami in ostalimi pokalnimi sredstvi!!! :devil: No,mogoče se bo pa kaj spremenilo. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 25, 2006 Deli Objavljeno December 25, 2006 jela,pila in se veselila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno December 25, 2006 Deli Objavljeno December 25, 2006 jela,pila in se veselila :OK: :OK: .....1. januarja od 7:00 pa začel službo za blagor Slovencev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toncek Objavljeno December 25, 2006 Deli Objavljeno December 25, 2006 Kot že nekaj let iz 31.12. - 01.01. v službi nekje do 03:00. VESEL BOŽIČ IN SREČNO 2007 VSEM :OK: :OK: :OK: Tonček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno December 25, 2006 Deli Objavljeno December 25, 2006 (popravljeno) :OK: :OK: .....1. januarja od 7:00 pa začel službo za blagor Slovencev. saj elektro tala perfektne plače :grim ( ne pritožuj se ker se samo štempljaš hudega ti pa prav nič ni :grrr ) ups :Marja ta blagor drago plačujemo kot žefran :P SREČNO VSEM V 007 :OK: ter ogromno varnih kilometrov :OK: :OK: :OK: Popravljeno December 25, 2006. Popravil eMBe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno December 26, 2006 Deli Objavljeno December 26, 2006 Še nič fiksnega. Zaenkrat je najbolj exotični fotrov predlog, da greva na vas in se ga nažgema do amena. Samo kdo me bo pol domu pelal? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LORD&LADY Objavljeno December 26, 2006 Deli Objavljeno December 26, 2006 No, jaz za enkrat še ne vem. :oops: :wink: :D Grem h Prlekom. Gorenjci radi potujemo. :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 26, 2006 Deli Objavljeno December 26, 2006 najbrž s kolegi kje :hmm: in :hmm: .....mal popivali..... .....potem pa najbrž kje obležali...... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno December 26, 2006 Deli Objavljeno December 26, 2006 (popravljeno) doma na toplem (itak sem celo leto v žabariji, pa iskoristim bonus :D) nič ne bo manjkalo, prvega pa itak pridejo knam voščit bo full haus. lp, nina Popravljeno December 26, 2006. Popravil Nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 26, 2006 Deli Objavljeno December 26, 2006 .....potem pa najbrž kje obležali...... Z razvezanimi koleni? :P Jaz še ne vem .... Mogoče bom doma s pesom pršute jedo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se