Fire Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Nekje nad Ankaranom pili vino :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 Grem h Prlekom. Gorenjci radi potujemo. :drunk: sam da doma prisparate :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inge Objavljeno December 27, 2006 Deli Objavljeno December 27, 2006 malo na 200x180 malo pa pri pršutu :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 heh komej čakam, pa še kolegica ma b-day 31ga tku d lahku vemo kku bo vse skup zgledal a :P :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 Pijava Gorica ene 15 matalcev pa mljavžent pirov pa privat žur pa eh glavobol drug dan. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 Grem h Prlekom. Gorenjci radi potujemo. :drunk: Če imaš brata glej,da ga nepozabiš sabo vzet.Včeraj sem imel poslovnega partnerja z Gorenske mi je telefoniral,da me obišče in glej ga zlomka tudi ženo in hčer je sabo pripeljal! :eek: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 30, 2006 Deli Objavljeno December 30, 2006 Mau bom šu na ribičijo.... :inlove: :hooray: :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 čakal na naraščaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 v službi :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toncek Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 V službi. :doze: :doze: Zanimivo bo od 12.00 do cca. 04.00. Srečno vsem. Tonček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
regi Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 V službi. :doze: :doze: Zanimivo bo od 12.00 do cca. 04.00. Srečno vsem. Tonček Tonček, enako kot ti, le, da čez kakšni dve uri že grem na pot v službo in v borbo do 23:00, nato pa brzina domov, otrokom zapalit nekaj raket in ognjemetov. Upam, da me vmes ne bo kaj zamelo (beri: - kaksen Italijan cukal za rokav) Srečno vsem in obilo moto užitkov v letu 2007 Regi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inamaze Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 (popravljeno) Jutri zjutraj je tradicionalni zbor in promenadna vožnja izpred hotela ASTOR (bivši MERX) v CELJU, ob 08.00h, skozi Celje proti Šentjurju in nazaj, z vmesnimi postanki za okrepčitev. Pa me zanima, če kdo od vas sploh za to ve in seveda, če kdo pride??? :? .) :D Pa veliko sreče na cesti v novem letu - vsem !!! :OK: Popravljeno December 31, 2006. Popravil inamaze Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 kuhu vina :naughty: :naughty: pol pa piu piu piu :kva2: :kva2: s prjatli seveda in :wub: pol bom vsem :yea1: kasnej pa nevem če se bom kej spomnu,jutr pa :slap: :slap: AUU AUU GLAVA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 [attachmentid=88972] Jutri zjutraj je tradicionalni zbor in promenadna vožnja izpred hotela ASTOR (bivši MERX) v CELJU, ob 08.00h, skozi Celje proti Šentjurju in nazaj, z vmesnimi postanki za okrepčitev. Pa me zanima, če kdo od vas sploh za to ve in seveda, če kdo pride??? :? .) :D Pa veliko sreče na cesti v novem letu - vsem !!! :OK: Mi mamo tud tako srečanje v Kranju,Rondo ob 13h.Pa se nas kr nabere. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 kuhu vina :naughty: :naughty: pol pa piu piu piu :kva2: :kva2: s prjatli seveda in :wub: pol bom vsem :yea1: kasnej pa nevem če se bom kej spomnu,jutr pa :slap: :slap: AUU AUU GLAVA Glava nima kej bolet. Mas je blo včer 12 pa smo spil 20 šampanjcev (+redče vino) pa sem danes kot nov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 V službi. :doze: :doze: jaz tudi :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Še nič fiksnega. Zaenkrat je najbolj exotični fotrov predlog, da greva na vas in se ga nažgema do amena. Je še kakšen plac fraj? :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Jaz sem pa šele dobro vstala :yawn: :yawn: in me ta trenutek zanima samo hrana.... kje bom čez dobrih 6 ur...... pa ta trenutek še nimam pojma...ah, sej je še čas B) :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Tud men se niti prblizno ne sanja kaj bom počela :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 CELJU, ob 08.00h Poznam to zadevo in se je tudi udeležujem. Ampak, kolikor sem bil zraven, je vožnja vedno pričela ob 13:00 uri. In tudi jutri se naslikam tja ob 12:00 uri, da se potem ob 13. uri odpeljemo. Pa še nekaj nas je takih tukaj. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jeger Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 piksne bom praznu... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STAR Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 Smo našli en super program, pa več ne gremo stran od TV!!! :beer2: :beer2: :grupni: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 PA SMO DOČAKALI....SREČNO VSEM ŠE 1X :004 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 PA SMO DOČAKALI....SREČNO VSEM ŠE 1X :004 :010 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno December 31, 2006 Deli Objavljeno December 31, 2006 :004 uaaaau ta velk !!! ;) :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se