musaschi64 Objavljeno April 21, 2010 Deli Objavljeno April 21, 2010 Bi se veselil če bi kdo lahko prilimal slikco od kakšne Rosijeve spremljevalke (kadarkoli že bila) ali pa se samo meni zdi, da je kontra zvezan pa se o tem ne sme govort. ImenitnaPriložnost, peroVXR, pajkica in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno April 21, 2010 Deli Objavljeno April 21, 2010 . . . zadovoljen . . . musaschi64, peroVXR in v3sn4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno April 21, 2010 Deli Objavljeno April 21, 2010 http://www.visordown.com/features/picture-gallery-valentino-rossis-girlfriends/7552.html peroVXR, znj in musaschi64 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno April 21, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2010 Morm rečt da mi je kar odlegl. :trance_27_notworthy: ImenitnaPriložnost, peroVXR, pajkica in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Matori Hanzo Objavljeno April 21, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno April 21, 2010 Morm rečt da mi je kar odlegl. :trance_27_notworthy: Zakaj? Ne mi rečt, da se je slinil okoli tebe? Če je temu tako, bodi vseeno previden :krneki: peroVXR, musaschi64, Urban K. in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno April 21, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2010 Zakaj? Ne mi rečt, da se je slinil okoli tebe? Če je temu tako, bodi vseeno previden :krneki: Nč bat, jaz mam hrbet skos k steni obrnen. ImenitnaPriložnost, peroVXR, Alla in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 21, 2010 Deli Objavljeno April 21, 2010 Morm rečt da mi je kar odlegl. :trance_27_notworthy: To je vse samo PR mogoče ... bajkr88 in v3sn4 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno April 21, 2010 Deli Objavljeno April 21, 2010 Mogoče, mogoče... Mogoče je gej. Tako kot sem mogoče tudi jaz, al pa ti, al kdorkoli. WTF? Cufa in v3sn4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Butnglavc Objavljeno April 21, 2010 Deli Objavljeno April 21, 2010 Sam na tisti sliki, ko sedita za mizo, je pa tak burek Alla in Kor13 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 21, 2010 Deli Objavljeno April 21, 2010 Mogoče, mogoče... Mogoče je gej. Tako kot sem mogoče tudi jaz, al pa ti, al kdorkoli. WTF? Mogoče se nas pa to v bistvu nič ne tiče? Če je al pa če ni - mene pri njemu zanimajo zmage in fenomenalna sproščenost, ki jo izkazuje pred in po dirkah (in baje tudi med dirkanjem, z umirjenim pulzom?) ... bajkr88, v3sn4 in Alla 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno April 21, 2010 Deli Objavljeno April 21, 2010 Mogoče se nas pa to v bistvu nič ne tiče? Če je al pa če ni - mene pri njemu zanimajo zmage in fenomenalna sproščenost, ki jo izkazuje pred in po dirkah (in baje tudi med dirkanjem, z umirjenim pulzom?) ... Se ne bi mogel bolj strinjat. To sem tudi sam hotel povedat. v3sn4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maco47 Objavljeno April 21, 2010 Deli Objavljeno April 21, 2010 Kar velika kokoš za taku mehnga petelina!!!! v3sn4, xyznanixyz, biker77 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Mogoče se nas pa to v bistvu nič ne tiče? Če je al pa če ni - mene pri njemu zanimajo zmage in fenomenalna sproščenost, ki jo izkazuje pred in po dirkah (in baje tudi med dirkanjem, z umirjenim pulzom?) ... . . .kaj pa če je klon . . . mogoče ni on . . . . . . ect. . . . myb is just full of Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Bi se veselil če bi kdo lahko prilimal slikco od kakšne Rosijeve spremljevalke (kadarkoli že bila) ali pa se samo meni zdi, da je kontra zvezan pa se o tem ne sme govort. Jest tut nisem videl nobene tvoje punčke. A si zato pedofil??? Pa tut nobene tvoje pametne izjave. A si zato kreten??? aero in halls 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Jest tut nisem videl nobene tvoje punčke. A si zato pedofil??? Pa tut nobene tvoje pametne izjave. A si zato kreten??? Je pedofil in gej enako? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Je pedofil in gej enako? :blink: Vprašej MusačijaXX on bo to zihr vedu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bela81 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 Sam na tisti sliki, ko sedita za mizo, je pa tak burek Jebes to kako sedi za mizo,burek dol al gor ko pa na moped sede ni niti b od bureka,...ce pa njo pegla,kot pegla jamahco,pa mislim,da se pupci ne godi slabo. Pa tud ce bi bil peder,kaj ves,lahko bi ti blo vsec,ce nisi probal,ne obsojaj!!! Tudi jz bi lezala na njegovi jahtici...pa naj kaksna rece,da ne bi Za njo menim,da je cisto preprosta punca,ki pa jo je izbral cisto preprost fantina,kar pa za razliko od ostalih,je samo najhitrejsi na svetu in upam za njo,da le na motorju;))) v3sn4, iom, maco47 in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se