TRIKER2 Objavljeno April 22, 2010 Opozori Objavljeno April 22, 2010 Pozdravljeni, rabim nekaj rabljenih ali novih kosov za Aprillio Atlantic 500, l.04 (starejši model). Motor je bil na tleh in je imel poškodovane plastike. Rabim vse kromane letvice, spodnje palstike na desni strani in zadnjo desno luč. Spraševal sem tudi po novih delih, ki pa niso ravno poceni. Verjetno rabljenih ne bom dobil in v tem primeru me zanima, če mi lahko priporočate kakšno trgovino. Hvala in lp. ninjaxx 1
petek123 Objavljeno Maj 4, 2010 Opozori Objavljeno Maj 4, 2010 Pozdravljeni, rabim nekaj rabljenih ali novih kosov za Aprillio Atlantic 500, l.04 (starejši model). Motor je bil na tleh in je imel poškodovane plastike. Rabim vse kromane letvice, spodnje palstike na desni strani in zadnjo desno luč. Spraševal sem tudi po novih delih, ki pa niso ravno poceni. Verjetno rabljenih ne bom dobil in v tem primeru me zanima, če mi lahko priporočate kakšno trgovino. Hvala in lp. tule v celju ima eden za hišo spredaj razbito aprilijo stari modela 500sive barve lahko vprašam če proda po delih
biker77 Objavljeno Maj 4, 2010 Opozori Objavljeno Maj 4, 2010 tule v celju ima eden za hišo spredaj razbito aprilijo stari modela 500sive barve lahko vprašam če proda po delih dej ga še vpraš če proda tut celo.. pa če je možno jo registrirat.. pa še kako slikco dej.. če boš že tam thx
TRIKER2 Objavljeno Maj 4, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Maj 4, 2010 tule v celju ima eden za hišo spredaj razbito aprilijo stari modela 500sive barve lahko vprašam če proda po delih Ja, seveda me zanima in v primeru da prodaja po delih ali v celoti, prosim če mi javiš kontaktno številko.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se