FilipLj Objavljeno April 22, 2010 Opozori Objavljeno April 22, 2010 Pozdrav! Nov tukejle, nov na 500-tki (no, ne popolnoma). Zlo hvaležen za kak namig okrog delov - zaenkrat rabim samo amortizerček sedeža, kdo ve, kaj bom rabil jutri. Aja, tastar Atlantic je. 10x vnaprej.
maxiscooter Objavljeno April 22, 2010 Opozori Objavljeno April 22, 2010 Pozdrav! Nov tukejle, nov na 500-tki (no, ne popolnoma). Zlo hvaležen za kak namig okrog delov - zaenkrat rabim samo amortizerček sedeža, kdo ve, kaj bom rabil jutri. Aja, tastar Atlantic je. 10x vnaprej. Svetujem ti ,da isto zadevo vprašaš v TEMI : Moj maxiscooter
petek123 Objavljeno Maj 3, 2010 Opozori Objavljeno Maj 3, 2010 Pozdrav! Nov tukejle, nov na 500-tki (no, ne popolnoma). Zlo hvaležen za kak namig okrog delov - zaenkrat rabim samo amortizerček sedeža, kdo ve, kaj bom rabil jutri. Aja, tastar Atlantic je. 10x vnaprej. če rabiš amortizer za sedež za aprilio lej tako je,original je najdražji lahko dobiš amortizer tudi. v kakšni avto trgovini, Jaz sem ga kupil v Slovenjski bistrici. starega sem dal tja. pa čez tri dni dobil novega cena cirka 15e
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se