Skoči na vsebino

Policaji in kazni

Vene

Priporočene objave

No, takole je. Doma imam motor, izpit pa še delam (imam narejene CPPje, 6ur vožnje, jutri pa pišem občinske teste). Zanima me, kakšno kazen dobiš, če te ustavi policaj, pa ne narediš nobenega prekrška, imaš čelado, prometno dovoljenje in zavarovanje, le izpita nimaš?

Hvala za odgovore in lep pozdrav.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, takole je. Doma imam motor, izpit pa še delam (imam narejene CPPje, 6ur vožnje, jutri pa pišem občinske teste). Zanima me, kakšno kazen dobiš, če te ustavi policaj, pa ne narediš nobenega prekrška, imaš čelado, prometno dovoljenje in zavarovanje, le izpita nimaš?

Hvala za odgovore in lep pozdrav.

sodnika pa prepoved opravlanja izpita, dokler se vozš brez izpita se dej tud brez tablce da boš lahk spizdu :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še nekaj, to sprašuje moj prijatelj, ki ni registriran na forumu. Zanima ga naslednje: Včeraj je šel z mopedom v bližnjo vas. Moped ima registriran. Tam je prišel do nekega gozdička, potem pa se je obrnil in šel ven. Na koncu gozdička se je ustavil in nekaj pogledal na telefon. Takrat je mimo pripeljala policija in je na križišču, ki je bil 10m stran od gozdička peljala naprej. Ko pa je zagledala prijatelja, se je ustavila in ga nekaj časa gledala, medtem pa je on že odpeljal. Takrat se je tudi policija odpeljala naprej. Ali lahko dobi kazen?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Še nekaj, to sprašuje moj prijatelj, ki ni registriran na forumu. Zanima ga naslednje: Včeraj je šel z mopedom v bližnjo vas. Moped ima registriran. Tam je prišel do nekega gozdička, potem pa se je obrnil in šel ven. Na koncu gozdička se je ustavil in nekaj pogledal na telefon. Takrat je mimo pripeljala policija in je na križišču, ki je bil 10m stran od gozdička peljala naprej. Ko pa je zagledala prijatelja, se je ustavila in ga nekaj časa gledala, medtem pa je on že odpeljal. Takrat se je tudi policija odpeljala naprej. Ali lahko dobi kazen?

Ja če so vidli tablco,pa če je naredo kak prekšek kr možno da dobi

Sam pomoj nebo...Ker ni nič kaznivega naredoo...sj če ga niso oni ustavli tk nerabi čakat,to pomen da se je lahko odpeljal

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

+ 500€ ker nimaš izpita.

..ampak si mladoleten in ne moreš dobit kaznitrance_44_wink5.gif

ali pa te skoz spustijo...cool.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če je motor pisan na mene oz. tistega ki je star do 18 in nima ispita ne dobijo kazni,ker je starejši mladostnik za njega ne odgovarjajo starši temveč sam za sebe,ker pa je mladoleten pa ne more dobiti kazni..tako sem jas slišal zej pa nevem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim da kazen pride pisana na starše mislim da je okol 500€, kar se pa tiče glede izpita, zajebeš jih lahk če umes med sodnim postopkom narediš izpit, ti nič ne morejo. :D:)

Lp!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim da kazen pride pisana na starše mislim da je okol 500€, kar se pa tiče glede izpita, zajebeš jih lahk če umes med sodnim postopkom narediš izpit, ti nič ne morejo. :D:)

Lp!

Slaba tolažba, tudi datume gledajo ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim da kazen pride pisana na starše mislim da je okol 500€, kar se pa tiče glede izpita, zajebeš jih lahk če umes med sodnim postopkom narediš izpit, ti nič ne morejo. biggrin.gifsmile.gif

Lp!

navadno dobiš sodnika , tam pa malogdaj kazen.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Slaba tolažba, tudi datume gledajo ;)

Nebi reku sta že dva tk naredla pa je blo vse vredu :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja če so vidli tablco,pa če je naredo kak prekšek kr možno da dobi

Sam pomoj nebo...Ker ni nič kaznivega naredoo...sj če ga niso oni ustavli tk nerabi čakat,to pomen da se je lahko odpeljal

hm, poglej bilo je tako križišče, ki ima prednostno cesto, kateri se pridružuje stranska iz desne pod ostrim kotom. Prijatelj je stal na stranski cesti, kakih 10m od križišča, policaj pa je že odpeljal kakih 10m od križišča po prednostni cesti naprej. Potem se je ustavil in gledal prijatelja. On je takrat obrnil in se odpeljal. Nato se je tudi policaj odpeljal po prednostni cesti naprej. Meni se ne zdi to noben prekršek, če obrneš in se odpelješ nazaj, saj ni bilo daleč naokoli nobenega avtomobila, policaj pa ni dal nobenega znaka, da mora prijatelj ustaviti. Sicer pa, če bi policaj hotel prijatelju napisati kazen, ali nebi peljal za njim ter ga ustavil. Zanima me še to, kakšno največjo kazen lahko dobi prijatelj?

LP, hvala za odgovore.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hm, poglej bilo je tako križišče, ki ima prednostno cesto, kateri se pridružuje stranska iz desne pod ostrim kotom. Prijatelj je stal na stranski cesti, kakih 10m od križišča, policaj pa je že odpeljal kakih 10m od križišča po prednostni cesti naprej. Potem se je ustavil in gledal prijatelja. On je takrat obrnil in se odpeljal. Nato se je tudi policaj odpeljal po prednostni cesti naprej. Meni se ne zdi to noben prekršek, če obrneš in se odpelješ nazaj, saj ni bilo daleč naokoli nobenega avtomobila, policaj pa ni dal nobenega znaka, da mora prijatelj ustaviti. Sicer pa, če bi policaj hotel prijatelju napisati kazen, ali nebi peljal za njim ter ga ustavil. Zanima me še to, kakšno največjo kazen lahko dobi prijatelj?

LP, hvala za odgovore.

Iz tega kar si ti napisau js nevidim nobenga prekrška tak da pomoje nebo Nič :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

kolega se je tut kr brwz izpita vozo, sam on je pa mel 125ccm. Pa so ga ustavl pa ni blo nobene kazni. Izpit pa je že začel delat in ga je naredo pred sodnikom za prekrške in je vse skup propadl.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

Da ne bom odpiral nove teme sprašujem sledeče:

Npr. z mopedom se peljem 70 izven naselja, me ustavi policaj, ajde da bi biu prej radar. A majo prenosne valjcne kakor na nizozemskem in bi me kar na cesti stestiral, ali grem na tehničnega ali kako? Ker me res moti vožnja z 45 :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da ne bom odpiral nove teme sprašujem sledeče:

Npr. z mopedom se peljem 70 izven naselja, me ustavi policaj, ajde da bi biu prej radar. A majo prenosne valjcne kakor na nizozemskem in bi me kar na cesti stestiral, ali grem na tehničnega ali kako? Ker me res moti vožnja z 45 :D

morš it na tehničnega, nimajo prenosnih vsaj zaenkrat še ne.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

morš it na tehničnega, nimajo prenosnih vsaj zaenkrat še ne.

a to morš v spremstvu policije al kako?

če tako, si najebu verjetn ;)...No, bi v tem primeru blo vredno vgraditi omejevalca, da nebi šibal :):010:kva2: :kva2: :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja :D

Huh...a se da da dobit omejevalca, ki bi ti omejil hitrost, ne pa obratov???K zgleda očitno, kokr na temole posnetku : :D

Popravljeno . Popravil radecan
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja, res pametno!!! Ker dobi kazen njegov fotr!

hehe,jas se z temi kaznimi ne bom obremenjeval,ker so me že 2x stavli brez ispita in ni blo ničesar..če pa že dobim kazen oz. moji stari pa majo 250€ če plačajo prvih nekaj dni,ispit pa stane 800€whistle.gif

• Ni mi všeč 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe,jas se z temi kaznimi ne bom obremenjeval,ker so me že 2x stavli brez ispita in ni blo ničesar..če pa že dobim kazen oz. moji stari pa majo 250€ če plačajo prvih nekaj dni,ispit pa stane 800€whistle.gif

tudi meni je žal da sem sploh šel delat ispita za 125 glede na to kake policaje mamo biggrin.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!