Skoči na vsebino

Policaji in kazni

Vene

Priporočene objave

Huh...a se da da dobit omejevalca, ki bi ti omejil hitrost, ne pa obratov???K zgleda očitno, kokr na temole posnetku : :D

ne, pa sej nimaveze če je očitno važno da ti ga ne najdejo pa si zmagu :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 6 mesecev pozneje...

a to morš v spremstvu policije al kako?

če tako, si najebu verjetn ;)...No, bi v tem primeru blo vredno vgraditi omejevalca, da nebi šibal :):010:kva2: :kva2: :kva2:

Ja...

mene je tko hotu enkrat pelat, samo je bil 1. maj in je blo vse zaprto :D

Sva se zmenila za naslednji dan, pa sem celo pršu samo je bla takrat blokada ze notri.

Sem se pa zarad tega odlocu it delat A kategorijo + kupt street legal motor.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe,jas se z temi kaznimi ne bom obremenjeval,ker so me že 2x stavli brez ispita in ni blo ničesar..če pa že dobim kazen oz. moji stari pa majo 250€ če plačajo prvih nekaj dni,ispit pa stane 800€whistle.gif

ti si meni taki AS!!!

aja upaj da se ne razlimaš, po možnosti pa še poškoduješ kaj drugega kot sebe in motor ker upam da veš da zavarovalnica ne krije nič če si brez izpita.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe,jas se z temi kaznimi ne bom obremenjeval,ker so me že 2x stavli brez ispita in ni blo ničesar..če pa že dobim kazen oz. moji stari pa majo 250€ če plačajo prvih nekaj dni,ispit pa stane 800€whistle.gif

A si se kdaj vprašal: do kdaj te bodo tvoji tastari tako "ninal" v zibelki razvajenega odnosa? Koliko let? 1, 2, ....5, ti bodo plačevali položnice tudi pri 40-tih!!! Dej zresni se, pejd za foro sam zaslužit 250€. Pa pol komentiraj.

Kje ti je matematika? Te vsak mesec dobijo samo 1x (pač nasedeš na Mrfija), pa si izračunaj svoje polovičke. S tem, da se ti nič ne zgodi oz. da ti nikomur ne škodiš.

ti si meni taki AS!!!

aja upaj da se ne razlimaš, po možnosti pa še poškoduješ kaj drugega kot sebe in motor ker upam da veš da zavarovalnica ne krije nič če si brez izpita.

Meni tudi deluje CAR. Še posebaj pri definiciji: "stari bodo plačali polovičko". Verjetno tudi, ko se bi nesreča zgodila. Pač bi padla polovička na povzročeno celotno škodo. :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!