Skoči na vsebino

plonkanje

kocka

Priporočene objave

1. napisan mora bit na samolepilen papir (nalepka), da ti ne more padit na tla.

2. najbolš ga je nalimat na copat ali na notranjo stran majce, ki jo lahko potem po potrebi obračaš.

Ta sistem sem uporabljal v 7. in 8. razredu ter celo srednjo šolo, pa me niso nikol dobil. :D :lol: :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej mi ne bo nobeden verjel ampak jest v življenju nisem nikol plonkal PRISEŽEM, če nism znal sm rajš fuknu / dobu šus!! :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

plonkam ne poznam pa par trikov....

Na 4 al 6 napisete na compu odgovore in natisnete in to nalimate a svincnik sam na eno stran ampak un kerga ne uporablate...

pa ga v pusici pol obracas... Pol je se en trik ta pa je da na svincniku k pises mora bit listek tko majhen pa ko drzis pisalo da se ga ne vid...

al pa tko k so zelezne pusice... imas koledarcek majhen al pa urnik not naliman na pokrovu z notranje strani ampak sam s selotejpom in sam zgori tko da pol sam urnik povzdignes mal pokukas in spet dol spustis.... al pa mas napisano na listku pap ga drzis v roki pa pol na hitro prepises ko dobis kontrolno na list....

pa se ih je sam te so najbl obetavne

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe, pri nas pri zgodli recimo imaš lahko samo nalivnik ali kuli na mizi. Bognedaj puščico :lol:

Jest nikol nisem plonkal, oz. mi ni nikol kej dost koristilo/uspelo (dobil me niso nikol). Zdej je pa že mal prepozno, edino če bom na maturi :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe, pri nas pri zgodli recimo imaš lahko samo nalivnik ali kuli na mizi. Bognedaj puščico :lol:

Jest nikol nisem plonkal, oz. mi ni nikol kej dost koristilo/uspelo (dobil me niso nikol). Zdej je pa že mal prepozno, edino če bom na maturi :P

heh eni z nase sole k majo drugo prfokso majo knjigo lepo na mizi odprto use al pa plonkec pa una prde mimo plonkec pogleda pa mu se izpravi ce je ekj narobe!!! gr mi mamo pa eno zatezeno k se v vsako podrobnost psusca...

hja ce mas lohkos am kuli pa to pa pod majco

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hm... pri nas imaš pri VSEH predmetih lahko samo en nalivnik na mizi...

Tko da se jest poslužujem vedno istega sistema...

Če znam res veliko in mislim, da ga itak ne bom rabil, ga imam v levem žepu in ga sam ven potegnem, kadar ga rabim.

Kadar pa ga bolj rabim, ga imam na stolu med nogama. Nogi skupaj - se ga ne vidi, nogi narazen - je povsem na očeh s tvoje perspektive, s strani pa se ga ne vidi niti takrat. In noben prfoks ti ne bo rekel: "Dej noge narazn!" :wink:

Pa še to... če plonkate, bodite sproščeni. Dons mi je pri nemščini plonk padel na tla... Pač se flegma skloniš in ga pobereš ter ga daš u žep. Kot da bi pobral robec...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pride kak profesor, reče: ob zid in noge narazen. aha, plonku si, a? mucl hudičev. Kdaj boš pa videl vraga...

ti pa samo :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: grem jest raj o zločin in kazen naprej pisat seminarsko :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na računalnik napišeš, pomanjšaš in oviješ okol in okol debelga pisala.Res pa je ,da je odvisn od prfokse.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem pol ure pred zaključnim iz matematike dobil celo rešeno nalogo in si jo prepisal na 11 malih listkov, ki sem jih skril v reže med kovinskim stojalom in leseno desko na mizi. No, dobesedno prepisal sem 8 nalog ostalo pa nekaj zmutil da nebi blo sumljivo :lol: :lol: Pisal 4 :shock: :lol: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne ga srat, same stare fore. Dejte se že kaj novega spomnit -- vse vas polovim, ko plonkate...

(pazite se, če pridete na EF Ljubljana, ehehehe :twisted: :twisted: :twisted: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pridruzujem se mnenju Noisea... vsekakor ne naleteti name, ko pisete kaksen izpit... vse najdem... (sem se samoizobrazeval na tem podrocju in videl dve skatli razlicnih sistemov plonkanja...)... :wink: :twisted: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo mulci, pa mate hudiča! So vas prfoksi pogruntal, še preden k njim na faks prlezete.:twisted: :twisted:

A ne veste, da se ene stvari sam pogovarja, ne pa sem piše?

Sicer pa, če rabte razne nasvete predvsem tehnične narave, kako izdelati naprave za uspešno plonkanje, vedite, da so Feničani pogruntal dnar, vikingi menda pa pivo. Se priporočam. :wink: :twisted: :lol: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... namesto da izgubljate čas s pripravo plonkov in razvojem sistema plonkanja, se rajši naučite tisto, kar bi morali znati ... bo dlje držalo pa še kdaj kasneje vam lahko koristi ... 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... namesto da izgubljate čas s pripravo plonkov in razvojem sistema plonkanja, se rajši naučite tisto, kar bi morali znati ... bo dlje držalo pa še kdaj kasneje vam lahko koristi ... 8)

Dej no dej Easy, kje pa ti žviš? A ne veš da to ni več modern? Pa že včasih menda ni blo. :oops: :wink: :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.. moderno res ni ... se pa kasneje obrestuje ...

... če bi naredil primerjavo z borzo:

plonkanje - velik donos na kratek rok, veliko tveganje, potem pa tema

naučiti se - majhen donos na kratek rok, majhno tveganje, potem pa terna

... imam prav???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo res ene dobre metode plonkanja, ki so jo pri nas na faksu uporabljale moje sosolke (metoda velja bolj za punce za celo leto, za fante pa samo poleti):

Moje sosolke so si nalepile plonkce na stegna cist gor pri spodnjih gatah. Med izpitom so enostavno potegnile kiklo kor in veselo plonkale in Tadeju zbijale koncentracijo. Ko je sel prfoks mimo so samo kiklo malce nize premaknile in prfoks ni nic opazil. Pa tudi, ce bi sumil, da punca plonka, bi bilo ful smesno, da bi ji pred celo predavalnico rekel naj vstane in dvigne kiklo :lol: :lol: :lol: .

A kdo ugane zakaj sem poleti prihajal na izpite v kratkih hlacah? Sam ko je blo pa treba plonkce dol dat, je pa bolelo.

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Načini za plonkanje je velik. Sama sem velik preplonkala, eno leto ni bilo kontrolne, da jo ne bi preplonkala. So me enkrat dobil, sm takrat nism mela plonkce. Sm preverla sm v knjigo, k je bla izpod klopi, ampak mi ni vzela plonkca. Načini:

-zalimaš ga v notranji del oblačila, ki se lahko obrača,

-pod papir plonkec

-roke popisane

-harmonka

-na stol pred tabo

-pod klop, če ima med lesom in železno palco, kej placa, se da tako lepo noter porint

-svinčink varianta

-copat

-v žepih ga maš, pa vel vlečeš, po bilo kaksnem sistemu ki ga imaš

-ženska z velikimi joškami, si lahko med joške da, al pa v majčko z full izrezom, to je delala moja sošolka

-načinov in pol je, to je sm nekaj, drgac jih je pa full...............

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tale je samo za dekleta :D

Plonk nalepiš na stegno, oblečeš kratko krilo, pa ga po potrebi dviguješ. Si ne predstavljam, da bi ti šel prfoks dvigovat krilo, če bi kaj posumu (nerodna zadeva).

Tale pa za vse (dobesedno) :D

Plonk povečaš na A3, podoben kakemu obvestilu, ki že od nekdaj visi v razredu, in ga obesiš nekam na steno (vsem na očeh).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Edino plonkanje, ki sem ga v življenju izvedla je bilo v prvem letniku EF (Gregs :twisted: ). Nikakor se nisem uspela naučit razlag pri Statistiki. Vse razlage sem si vpisala v spomin kalkulatorja, ki je bil na videz zelo majhen in uspešno preplonkala vse.

PS A ja pa ta kalkulator je uspešno obračal (transformiral) matrike, kar pa menda ni plonkanje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Samo enkrat probal plonkat, pa se to v 5. razredu srbohrvascino (jebem jim svasana slova). pa sem se spomnil pripravljat plonkec 2 minuti preden je prisla prfoksa, tako da nisem imel nic narejenega...

Drugace pa se nisem plonkal (v sluzbi pa najbrz tudi ne bom)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Točno tako....če se lahko ima calculator, se vpiše potrebno znanje v njegov spomin. Če pa računala ni, potem pa listek ki je na misi prikriti z dlanjo in mirno prepisati. Prednost pred listkom na bilo katerem drugem mestu je ta, da oči ne begajo naokoli, pa tudi listek je lahko koliko toliko velik.

Nisem dostiklrat plonkal. Na faksu ravno 2x. Ampak takrat je šlo za nohte in listki so mi rešili glavo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

HPjevi graficni kalkulatorji so kolikor toliko fajn za plonkanje, sam malo pocasni so pri scrollanju teksta. No ja ... se da zdrzat :D

Sem pa slisal, da je en na FRI plonkal s palmom, pa mu prfoks ni nic rekel :lol: :lol: :lol: Palm (dlancnik) bi bil pa res idealen, lepi lepo berljivi fonti, dovolj hiter ... :D

Listkov pa ne maram ... me delajo nervoznega :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!