poldy Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Jst sm profi v plonkanju :? :oops: . ko vas zanim?? Začne se z učenjem, pol pa kr z buče vn prepišeš :twisted: . Sicer pa sej sm si naredu plonkc sam mi ni nč nucu, kr k sm ga pisu sm se itak tist pol nauču :? :? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Onim Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 To je sicer res, a kaj ko so na faksu tudi taki lenuhi, da si od kolega plonklc prekopirajo... Najboljš se je naučit. Nič golfat. Kje je vaša morala? Lp, Onim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 To je sicer res, a kaj ko so na faksu tudi taki lenuhi, da si od kolega plonklc prekopirajo... Najboljš se je naučit. Nič golfat. Kje je vaša morala? Lp, Onim Takšni najbolje skozi življenje pridejo. Na moralo se pa požvižgajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Kaj ti boš pa ziher učitlca? :roll: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Kaj ti boš pa ziher učitlca? :roll: :lol: ... hja al pa kej za vlado delala :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Kaj ti boš pa ziher učitlca? :roll: :lol: Malo pozno iščeš smoter moje poklicne poti. :lol: PS Delam na enem čisto drugem področju... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 No ampak nikol ni prepozno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 No mene pa zanima če pozna kdo kak učinkovit-dober sistem za kaj preplonkat?? Če ti jst povem je najboljši način če imaš plonk na malo debelejšem svinčniku. Gor spravš cel A4 format. Sam morš imet pa dobre oči :shock: ker daš v Wordu pisavo 3 pa na tehnično. Dobr preizkušen sistem- sam sem ga uporabljal od srednje šole dalje :D no zdj sm pa na faksu pa še zmer dela :lol: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Boljša varianta je napisati v normalnem fontu pa potem pomnjšati. To smo mi prakticirali v srednji šoli. je pa res da moraš vsaj en dan prej dobit plonkec da vsaj kje kaj piše na njem. Angleščino sem naredil na višješolskem študiju s pomočjo SMS. Zadnje čase ne grem na izpit brez velike količine plonkcev pa čeprav jih potem ne rabim. se pa nam dogaja pri enem izpitu da nekateri na vseh 80 vprašanj napišejo odgovore doma na A4 format vsako vprašanje posebej pa kljub temu nismo naredili izpitov. potem pa se sprašuješ zakaj ne. Ker prfoks zajebava če hoče. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno November 7, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2002 Plonkci so šli v memorio kalkulatorja! Samo 5 formul, ki se mi jih ne da učit! Sej se tudi teorije nisem, samo v testu so itak samo naloge :lol: Pa še sošolcu sem rešil dve nalogi od treh (kakosemprijazenpress) :lol: Pa tudi moj sošolc je reku da si bo nabavu računalnik s spominom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Ne ga srat, same stare fore. Dejte se že kaj novega spomnit -- vse vas polovim, ko plonkate... (pazite se, če pridete na EF Ljubljana, ehehehe :twisted: :twisted: :twisted: ) ok profesorcka Gregs in Noise kva poucujeta pa kje da vem kam ne smem pridt :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Hmm ok priznam plonkala sm dvakrat... enkrat sm v glasbeni kkr si nikakor nism mogla zapomnt lestvic sam sm to zdej opustila tko da ni nic... sm pa v soli lani polet uporabila tisto tehniko kero je tadej opisu... Ble so sam formule za fizko kr sm prepozno zvedla da pisemo cez 1h hehe pa sm tko nardila k sm mela lih krilo :) to je pa tk k nam ne dovol nic met na mizi sam kuli pa sestilo pa geo pa kalkulator! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Ej, jst pa vem za en sistem, ko vas GARANTIRANO noben ne dobi. Niti Noise niti Gregs. Si zadeve zapišeš v možganske vijuge in pol mimogrede prepisuješ. Deluje 100% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gothmorg Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Plonk povečaš na A3, podoben kakemu obvestilu, ki že od nekdaj visi v razredu, in ga obesiš nekam na steno (vsem na očeh). Nam je nekoc na fakulteti uspelo napisati nekaj najpomembnejsih formul na tablo v kvadrat, veliko priblizno 40 x 40 cm. Tabla je bila seveda se od vaj cela popisana in porisana, tako da je bil nas plonkec popolnoma neopazen. Celo tako neopazen, da je asistent prisel v ucilnico, vzel v roke gobo, ga celega pobrisal, nato pa na isto mesto z velikimi crkami napisal: "IZPIT DO 12:30". Mi pa v jok... Kar se pa trikov tice - nekoc sem v srednji soli opazoval sosolca, kako je po rokah vrtel neko napravico, za katero se je kasneje izkazalo, da je sestavljena iz ozkega traku papirja ter elasticne "gumice". Vso potrebno snov je napisal na ta primerno dolg trak papirja in le-tega zvil v poseben zvitek, ki ga je nato obdal se z elastiko. Upam, da povezava na prilozeno sliko deluje - iz nje je razvidno, kako je vse skupaj zgledalo. Napravica je tako majhna, da jo lahko brez tezav skrivas v eni roki, zaradi zanimive oblike pa hkrati enostavno "scrollas" gor in dol po snovi. Na dovolj dolg trak papirja pa lahko z majhno pisavo napises skoraj vso potrebno snov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Tud za plonk napisat si je treba cajt vzet, snov prebrat, izluščit bistvo, ga zgostit in pol napisat. Pri tem se človk "nehote" tud veliko nauči in na koncu se izkaže, da vse kar ma na plonku pravzaprav že zna. :D So pa tudi druge skrajnosti. En sošolc (Kaja ti ga poznaš) si je na plonk vedno prepisu vso snov (z vsem balastom vred). To je naneslo 10-30 listkov. :shock: Za vse to je zihr porabu več cajta, kot bi ga za učenje. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Onim Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 ... poznam ljudi (Maribor EPF), ki kar celo knjigo pomanjšajo in jo uporabijo kot švinglc. Iz knjige so nastajali zveščiči velikosti 4X2,5 ccm razdeljeni na poglavja... Ko je nekdo izpit opravil in zveščičev ni več rabil jih je prodal... :shock: (stroškeneumnostijetrebapokriti press) lp, Onim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
homer Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Predvsem pa ne bezite v zadnje vrste ampak se spravite naravnost v prvo vrsto! Ucitelj je ponavadi pozornejsi na zadnje vrste kot na prve kjer so "tapridni". Dostikrat stojijo ob prvi vrsti in ta zato ni v vidnem polju. Pa tudi ne vidi knjigarno ki jo imas pod mizo, ce se glih ne skloni. No, pa plonkceglce si vedno pisite sami. Ob tem se vec ali manj vse naucis in je listek le za boljsi obcutek, ce pa ze kaj rabis z njega, tocno ves kje kaj najdes in kaj pomeni. Najlepse je pa na faksu kadar imas lahko vse kar hoces, pa ce ne znas ti itak nic ne korist :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 vse kar hočeš je narbolš. sem mel pri matematiki II na mizi samo zvezek a4, v njem pa rešene izpitne naloge večih izpitnih rokov par let nazaj, pa sem listal po zvezku in vse našel, lepo prepisal in končna ocena je bila 6, tudi profesorji niso več tisto kar so bili včasih. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 So pa tudi druge skrajnosti. En sošolc (Kaja ti ga poznaš) si je na plonk vedno prepisu vso snov (z vsem balastom vred). To je naneslo 10-30 listkov. :shock: Za vse to je zihr porabu več cajta, kot bi ga za učenje. :? :? Saj je tudi na mopedu kamne vseskozi vozil (da je lahko lešnike razbijal :!: ). A misliš, da ima to kaj veze? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 So pa tudi druge skrajnosti. En sošolc (Kaja ti ga poznaš) si je na plonk vedno prepisu vso snov (z vsem balastom vred). To je naneslo 10-30 listkov. :shock: Za vse to je zihr porabu več cajta, kot bi ga za učenje. :? :? Saj je tudi na mopedu kamne vseskozi vozil (da je lahko lešnike razbijal :!: ). A misliš, da ima to kaj veze? Ma! :D Pa s tem, da je lešnike razbiju, namest da bi..., tud! :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Vedno sem občudovala ljudi (predvsem cimro), ki so se lotili pisanja plonkcev in zanj porabili goro časa, da se jim to da. "Pridne" punčke so prepisale celo knjigo, pol so jo pa dale "porednim" fantkom, ker so jim 2x pomežiknili, da so plonkce skopirali. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 včasih sem dosti švinglal, načinov 1000 in 1, danes sem to opustil ker bi moral celo knjigo prepisat pa še nebi bilo dovolj zato se zanašam na svoje znanje :? in znanje ljudi ki sedijo v moji bližini :wink: . moj najučinkovitejši švinglc je da na trak napišeš (printaš) snov, konec traka oblimaš z selotejpom in narediš lukno skozi. za komolcem okoli roke daš trak za švic brisat (tisto za tenis okoli roke) in z elastiko pritrdiš na listek. pol listek ven vlečeš in če pride učitelj enostavno spustiš nazaj v rokav. so me večkrat kontrolirali, nikoli dobil. edini problem je da more biti dobra gumica ker se mi je vtrgala in me pošteno spekla :roll: da sem skočil. no vseeno me niso dobili. z pomanjšanimi knjigami na EPF (hodim tja) je pa tako, preden v tisti mali knjigi kaj najdeš in prepišeš je že izpit mimo, to gre samo če dosti znaš (da sploh veš kje v knjigi je kaj) in ti samo kak podatek manjka. za mene ni uporabno ker ali znam dovolj da tega ne rabim ali pa mi ne koristi ker me morem 150 strani prelistat neopazno in iskat odgovor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Vedno sem občudovala ljudi (predvsem cimro), ki so se lotili pisanja plonkcev in zanj porabili goro časa, da se jim to da. "Pridne" punčke so prepisale celo knjigo, pol so jo pa dale "porednim" fantkom, ker so jim 2x pomežiknili, da so plonkce skopirali. :roll: Tudi pisanje plonkcev je učenje ... :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twix Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Na faksu je najlazje priti 15 minut preje, ko je se vse prazno, se vsesti na ziher mest (najbolj ziher so spredne klopi in seveda stranski stoli, da presedanje odpade), potem pa enostavno prepisat vse na mizo. Mi imamo ravno prav svetle, pa se svincnik lepo prime. Dokazat ti pa tko al pa tko ne morjo, da si to sam spisal, pa dosedaj tud nobeden se ni težil. Potem pa se varianta za tiste z vec jajc :D. Ker na faksu pri nekaterih predmetih dobis celo goro listov, enostavno prilizis se en svoj list, ki mora biti printan,da se ne opazi razlika in ga ni asistenta, ki bi to porajtal , če sedis nekje v sredini. To je pac tako očitno, da nihce ne opazi in take zadeve tudi najbolj vzgejo. Nic panike, nic skrivat, enostavno lepo prepisovat :twisted: :wink: Stvar deluje, priznam pa da potrebujes veliko vec jajc, kot zgleda na prvo branje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Kdor še ni plonkal roko gor. Jst jo mam dol :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se