Hanzi Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 vse kar hočeš je narbolš. sem mel pri matematiki II na mizi samo zvezek a4, v njem pa rešene izpitne naloge večih izpitnih rokov par let nazaj, pa sem listal po zvezku in vse našel, lepo prepisal in končna ocena je bila 6, tudi profesorji niso več tisto kar so bili včasih. :D Takrat ko so tvoji predhodniki delali izpit je bilo 1+1=2 ko pa si ti dela l je bilo pa že tri. Zato si pisal pa 6 namesto da bi 5. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Ja men se tud ne zdi smiselno tipkat tistih plonkcev,se človek res prej nauči! Smo pa v srednji šoli pr enmu profesorju k je mel test samo za pol ure,vendar pa je pisala prvo ena polovica razreda pol pa še druga,kr mobitele uporabljal(so uni iz prve grupe dobesedno iz zvezka narekval :twisted: Mož je bil seveda že pred penzijo pa ni glih vsega slišov :lol: No pol k je pa že vsak drugi imel mobitel med testom je pa neki posumu pa jih je prepovedov! Edino dolgolase sošolke so si pa slušalke nabavle,pa ni blo nič videt!Sam takrat minuta pogovora še ni bla tko pocen :roll: Sm pa tud na faksu en izpit ful dobro pisal po zaslugi SMS - poslal vprašanje in dobil pravi odgovor!Ampak so bla sam tri vprašanja,pa še neki malga sem znal :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Mi smo pa kr dost plonkal :arrow: v srednji soli moja malenkost je delala plonkce za cel razred; enkrat smo pisal zgodovino (jest pa zgodovina :oops: :roll: ).. sm 2 plonkca nardila; na racunalnik prepisala skor polovico zvezka; sta bla kr dolga plonkca, obojestranska, dolga pa ko pondelk. pol sm jih pa med uro dala med noge, pa izmenicno enga pa druzga prepogibala; smola je bla, k me je takrat prfoks dobu (edinkrat :!: ); so mu skor oci padle iz jamc, sam k je vidu kok sm se potrudla za plonkc, se je sam zarezu, pa mi reku nej se temeljito pripravm na sprasevanje :roll: :oops: drgac se je pa dal plonkat iz zvezkov na kolenih, z edigsa, na kerga smo lepil mejhne plonkce, pa tud med matematko, k je sosed med testom po mobilcu poklicu instruktorco in sta skupno resevala naloge... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 Sicer pa, če rabte razne nasvete predvsem tehnične narave, kako izdelati naprave za uspešno plonkanje, vedite, da so Feničani pogruntal dnar, vikingi menda pa pivo. Se priporočam. :wink: :twisted: :lol: :lol: Še eden, ki hoče na naivnem ljudstvu zaslužit :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 Načini za plonkanje je velik. ... Če uporabljate samo te, z Gregsom komaj čakava da pridete na EF :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 Kaj ti boš pa ziher učitlca? :roll: :lol: ... hja al pa kej za vlado delala :? Poldy, ne, za vlado bodo delali lopovi :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 Vedno sem občudovala ljudi (predvsem cimro), ki so se lotili pisanja plonkcev in zanj porabili goro časa, da se jim to da. "Pridne" punčke so prepisale celo knjigo, pol so jo pa dale "porednim" fantkom, ker so jim 2x pomežiknili, da so plonkce skopirali. :roll: Tudi pisanje plonkcev je učenje ... :wink: :D Agree. Za zafuran sistem so itak krivi tisti, ki izpite sestavljajo. Če bi bilo po mojem, bi imel takšen izpit, da bi a) lahko imeli s sabo eno A4 na roke napisano zadevo, popisano iz obeh strani ali B) lahko imeli s sabo poljubno literaturo. Samo se ve, kakšna težavnost izpita je potem in koliko časa, še posebej pri drugi varianti, moraš (kot študent) nameniti pripravam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gothmorg Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 Agree. Za zafuran sistem so itak krivi tisti, ki izpite sestavljajo. Če bi bilo po mojem, bi imel takšen izpit, da bi a) lahko imeli s sabo eno A4 na roke napisano zadevo, popisano iz obeh strani ali B) lahko imeli s sabo poljubno literaturo. Na nekaterih tehnicnih fakultetah je vecinoma tako. V 4. letniku matematike (FMF) je sla asistentka za analizo IV se dlje - imel si lahko A4 list in prirocnik, poleg tega pa kolokvij ni bil casovno omejen. Nocna mora... Najvztrajnejsi je zdrzal 4 ure, nato pa je tudi on oddal. Seveda nihce ni pisal bolje od 70%. Pa se en bolj butast nasvet za plonkanje - nekje na zacetku studija sta se sosolca za gajbo pira zmenila, da bo imel tisti, ki je sedel spredaj, na hrbtu nalepljen A4 list s formulami. Ko je asistent stal za njim, je bil lepo naslonjen na stol in list je bil skrit. Ko je bil asistent spredaj, se je sosolec naslonil na mizo in tisti za njim je lahko prepisoval z lista. Glede pisanja na mizo je pa tako - najhuje je, ko te tik pred izpitom presedejo. Prej si pol ure prepisoval vso snov, nato pa moras sedeti drugje. :-) Sosolec v srednji soli je, ko ga je profesorica presedla v prvo vrsto, s seboj prinesel tudi svojo mizo, rekoc, da se tista v prvi vrsti prevec maje. K sreci tega ni sla preverjati in revez je vseeno nekako sklobasal za pozitivno oceno. LP, Andrej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 Načini za plonkanje je velik. ... Če uporabljate samo te, z Gregsom komaj čakava da pridete na EF :twisted: a mislite da smo vama use razkrili hehehehe to je sam 1% usega hehehehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 Se mi je nekajkrat zgodilo da si imel lahko na mizi karkoli si hotel,kpl učno gradivo, plonkce karkoli razen seveda komunikacije z zunanjim svetom je bila prepovedana. So bili primeri ko so si ljudje prinesli sprintane formule in prazen prostor za vstavljanje podatkov in rezultate pa kljub temu jih nekaj ni naredilo izpita. Jaz sem na srečo našel v knjigi skoraj indentičen primer vstavil druge podatke in izpit naredil z veliko sreče in veliko pameti predvsem kje kaj v knjigi piše ne pa kako se tisto prepiše na prazen papir. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 Jst sem tud dost plonkala,in sicer tako da sem listek v veličini moje dlani brez prstov seveda popisala z obe strani pol sem ga imela pa v roki, ga dala pod test in plonkala seveda pa sem imela levo roko zmeri na mizi,se obnese. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 Pa še učiš se ko pišeš plonkec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 a mislite da smo vama use razkrili hehehehe to je sam 1% usega hehehehe Bla bla bla... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 a mislite da smo vama use razkrili hehehehe to je sam 1% usega hehehehe Bla bla bla... na na na :) ok 10% pa res Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 Pa še učiš se ko pišeš plonkec To maš pa prov. Enkrat sem za plonkec ponucu par ur. K sem mogu pa pisat, ga pa sploh nucu nisem. Rezultat: 5 :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 na na na :) ok 10% pa res Yeah right... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 na na na :) ok 10% pa res Yeah right... Pa že... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 na na na :) ok 10% pa res Yeah right... 20% max kr jz poznam se en mali milion naciov ki pa tle niso objavleni tko da... ce pa jz poznam tolk pol jih drugi zihr vec... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno November 10, 2002 Deli Objavljeno November 10, 2002 Mah na čeloma bolj ko so zakomplicirane metode hitreje te dobijo! Najbolj se mi je odnesla metoda z plonkanjem iz knjige! za plonkce nisem imel nikoli cajta, saj da kvaliteten plonkec napišeš porabiš glih tolk cajta, kor da se naučiš snov! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 10, 2002 Deli Objavljeno November 10, 2002 Kaj ti boš pa ziher učitlca? :roll: :lol: ... hja al pa kej za vlado delala :? Poldy, ne, za vlado bodo delali lopovi :evil: Hvala, ker si me ožigosal kot lopova. :cry: :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 10, 2002 Deli Objavljeno November 10, 2002 Na faksu je najlazje priti 15 minut preje, ko je se vse prazno, se vsesti na ziher mest (najbolj ziher so spredne klopi in seveda stranski stoli, da presedanje odpade), potem pa enostavno prepisat vse na mizo. Mi imamo ravno prav svetle, pa se svincnik lepo prime. Dokazat ti pa tko al pa tko ne morjo, da si to sam spisal, pa dosedaj tud nobeden se ni težil. Hmm, jaz sem dvema na ta način že vzel, čeprav sta trdila, da ni njuno. Kar pa ni moj problem, ker že nekaj časa na začetku pred izpiti povem svoj disclaimer - naj pogledajo na mize in okoli sebe, da ni česa sumljivega. Če jaz kaj najdem, so avtomatsko krivi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 10, 2002 Deli Objavljeno November 10, 2002 Hvala, ker si me ožigosal kot lopova. :cry: :evil: Ni panike... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 10, 2002 Deli Objavljeno November 10, 2002 Jst sem tud dost plonkala,in sicer tako da sem listek v veličini moje dlani brez prstov seveda popisala z obe strani pol sem ga imela pa v roki, ga dala pod test in plonkala seveda pa sem imela levo roko zmeri na mizi,se obnese. Mogoče v osnovni in srednji šoli ali pa pri bebastih "paznikih"... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Noise - k jest tole berem vidm da prav uživaš v lovljenju tistih k plonkajo, dej povej a ti si kdaj to počel :?: :?: mene itaq ne more noben dobit ker nikol nism plokal :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 Vedno sem občudovala ljudi (predvsem cimro), ki so se lotili pisanja plonkcev in zanj porabili goro časa, da se jim to da. "Pridne" punčke so prepisale celo knjigo, pol so jo pa dale "porednim" fantkom, ker so jim 2x pomežiknili, da so plonkce skopirali. :roll: Tudi pisanje plonkcev je učenje ... :wink: :D Se strinjam, sam da greš celo knjigo prepisovat na majhno pa morš mal ušlatan bit ... :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se