vapotek Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 Jaz sem preplonkal čisto vse, ker res nisem imel niti najmanjše želje dneva preživet pred nekimi kur*evimi knjigami. Pa mi je tudi ratalo. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Marec 13, 2007 Deli Objavljeno Marec 13, 2007 Nm je prfoksa u sredn šol pr računovodstvu razlagala da je biv en tip uprašan. Mev je kapo (kao bovn). No in je dobu nalogo za rešt pa jo je bulu pol tm neki časa pol pa kr naenkrat use prov rešu. In je pogruntala da je mev walkman pa u enmu ušesu slušalko in je pol čakov da pride kaseta do pravga odgovora. :D Jes sm pa plonkov samo u sredni pr anglescini (anglescina mi je zmer delala tezave). Mev sm pa zmeri plonkc u zepu k sm ga rabu sm ga pa u roko dav pa prepisov. Če me je skor dobila sm ga vrgu na tla pa pohodu. Na faksu pa ne upam plonkat ... pa tut tok je snovi da nekak nevem sploh kaj bi dav na plonkce :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 Na faksu pa ne upam plonkat ... pa tut tok je snovi da nekak nevem sploh kaj bi dav na plonkce :huh: Današnja mladina......sami amaterji. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 Vse se da sam če se hoče :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 Vse se da sam če se zna :D .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 Tudi to je res, sam k zdej smo pa glih nekje čez polovico in se ne bomo učili novih navad, če je pa do zdej fajn laufal :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 14, 2007 Deli Objavljeno Marec 14, 2007 Tako je... stare, dobre, že preizkušene metode :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Housy Objavljeno Marec 17, 2011 Deli Objavljeno Marec 17, 2011 Sam na izpitih uporabljam brezžično slušalko za plonkanje. Odlična zadeva, zato priporočam. Lp Robyy, Gasperr, TOMTECH in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Marec 17, 2011 Deli Objavljeno Marec 17, 2011 Sam na izpitih uporabljam brezžično slušalko za plonkanje. Odlična zadeva, zato priporočam. Lp Hehehe tole so tud probaval ja pa jim je tako epsko spodletelo da res ni. K sreči niso nikogar dobili-na določenih faksih zarad takih zadev direktno letiš... Housy in Bremzer 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se