Bambi61 Objavljeno December 2, 2014 Deli Objavljeno December 2, 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
evus2000 Objavljeno December 2, 2014 Deli Objavljeno December 2, 2014 Lep pozdrav,zan0088 tud če kupiš tavelizga GS-a se ti lahk kaj naredi.Damjan,kapo dol pred tabo,da si se uspel vrnit v stare tire,ta nesreča naj ti ne bo le v spomin,ampak tudi v opomin,če praviš da si še vedno na bencin adrenalin.Vem kako je,ko te pri takšni hitrosti na sred ovinka nekaj čaka,mene je pesek,odnesel sem jih pa le z zvinom gležnja in strganimi oblačili.Lepo se mejte še naprej pa se še slišmo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maty19 Objavljeno December 2, 2014 Deli Objavljeno December 2, 2014 (popravljeno) Na madežu lahko odletiš že pri 40 kilometrih na uro. Pošlihtaj se in vse dobro, vsem pa še veliko lepih in varnih kilometrov. Verjemi, da se boš še vozil. Tudi jaz sem imel težak crush s šleperjem:...Zaprl mi je pot iz stranske ceste, 14 dni kome, mesec šol sobe in 3 mesece bolnice ter 6 mesecev bolniške, pa obe roki in noga polomljeni pa se še furamo. Če je veselje, je veselje Edo, TDM 900 Popravljeno December 2, 2014. Popravil maty19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno December 2, 2014 Deli Objavljeno December 2, 2014 lepo prebrat da spet vlada optimizem! zgodba prav za vsakogar, predvsem za trenutek ko te prime obcutek neprebojnega. respect Robson 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno December 3, 2014 Deli Objavljeno December 3, 2014 Prebral zgodbo, kaj naj recem...pretresen, šokiran totalno, samo da se je na koncu kolikor toliko dobro končalo in da ima damchy tolk optimizma, volje do življenja, dobrih prijateljev in družino ker v takih trenutkih te to drži pokonci. Pa ni važno kakšen motor je...kolega se je pred leti z ATX-om skoraj fental, eno nogo je imel v istem stanju kot damchy, tako da ni važno ali je to SS, SM, cross, potovalni enduro, nesreča ne nikoli počiva zato previdnost nikoli ni odveč, čeprav je naša previdnost večkrat "poteptana" z neprevidnostjo drugih udeležencev prometa... Srečno damchy in ostali motoristi pa lep dan! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 3, 2014 Deli Objavljeno December 3, 2014 Preletavam temo, in se sprašujem, če dejansko prav nihče ne pomisli da se to lahko zgodi tud njemu? A sem edini k pomisli tud na to, in si rečem de morm tud domow pridet vsakič ko zapnem čelado? Sej včasih pamet zaklenem v klet, ampak....vedno vedno vedno se zavedam de počnem nek relativno nevarnega, in da srečni konci na cesti niso samoumevni. :unsure: otko, PrimozC, papez47 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PrimozC Objavljeno December 3, 2014 Deli Objavljeno December 3, 2014 Preletavam temo, in se sprašujem, če dejansko prav nihče ne pomisli da se to lahko zgodi tud njemu? A sem edini k pomisli tud na to, in si rečem de morm tud domow pridet vsakič ko zapnem čelado? Sej včasih pamet zaklenem v klet, ampak....vedno vedno vedno se zavedam de počnem nek relativno nevarnega, in da srečni konci na cesti niso samoumevni. :unsure: Tako kot ti Cartman....vsakokrat ko se usedem na moped... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Damjan Lozar Objavljeno December 3, 2014 Popularna objava Deli Objavljeno December 3, 2014 Hvala vsem za komentarje Kje naj začnem..... Velikokrat,ko se spomnem kaj vse sem doživel v teh mojih 6 letih rehabilitacije se vprašam,kako sem sploh vzdržal vse te operacije... Vse te napore....bolečine... Solze... Pa vedno znova nekak pridem do spoznanja,da ce nebi biu tako trmast kot sem in ce nebi imel maximalne podpore domacih verjetno nebi tako okreval kot sem... To so težke stvari... zelo tezke... Skoraj ze necloveske... In vcasih res nevemo kaj vse je clovesko telo zmozno in kaj vse lahko pretrpi... Sm biu kaksn mesec nazaj v URI Soča v Ljubljani na kontroli... In seveda vprasanja v stilu kako sem,kako se pocutim in podobno.... In moj odgovor (da samo malo šepam na desno nogo drgac pa nic posebnega) prekine Doktor z besedami: Damjan... Imate noge... Svoje... In lahko hodite... Osebe s taksnimi poskodbami ponavadi ne koncajo tako srecno kot vi... Te kar malo strese,ko to slisis.... Pa da imajo slike tvojih poskodb na predavanjih... V smislu kaj lahko naredimo v zdravstvu.... ni prijetno biti po tem znan... Ampak v koncni fazi.... Vse se je super izteklo.... Iz vsega sranja sem potegnil samo pozitivne stvari... to je tudi recept za moj uspeh... Nikoli nisem sanjal nesrece... Nikoli imel kaksnih nocnih mor.... Nic... Nikoli od takrat... Ker sem v glavi vse to zapakiral v skatlo jo zaprl in odvrgu dalec v podzavest... In kako danes poteka moje zivljenje? Sem navaden clovek tik pred 30im letom... zaposlen v domacem podjetju... Zelo rad se ukvarjam s sportom predvsem s cestnim kolesarstvom... vsa ta agonija iz preteklosti je le se bled spomin... se vedno me kje kdo ustavi... Mi stisne roko in rece svaka cast za tvojo voljo,da si danes taksen kot si.... Ampak sam pri sebi vem kako jebena je bila ta pot,da sem danes to kar sem.... Kot sem ze velikokrat povedal... Z motorjem se nisem vozil od nesrece... Pa ne zaradi strahu ali cesa podobnega... Enostavno me ne vlece vec... Ni tistega waw efekta... Ni vec tiste zelje po njem... Pa ima fotr v garazi BMWja.... Ampak enostavno mi ni do njega... se vedno hodim na Grobnik... Se vedno nardim kaksen servis... Se vedno jih (vas) obcudujem.... Ampak voznja pa.... NE HVALA Enostavno je bila sola prevelika... Prevec lepega je slo mimo mene v najlepsih letih zivljenja,ko so drugi zurali in se imeli fajn... Jst sm se pa ukvarjal sam s sabo... Z mislijo ali bom sploh se kdaj hodil... Pa ko ti mlade studentke menjajo plenice in brisejo rit.... Ti kar da tole po picki... Predvsem psihicno.... Seveda pa nikakor nemores iz primeza adrenalina in benzina... Tako tudi jaz.... Nekako sem se preusmeril... V se vedno nevaren sport...a vseeno veliko bolj varen kot motociklizem.... Nabavil in predelal sem avto... Nekaksen 320hp cestni dirkalnik... Kateri je recimo neka dvozivka... Se vedno lahko peljem punco na morje in grem na izlet... Ob koncih tedna se pa zapodim na Grobniku na kaksnem Trackdayu s celado na glavi,rokavicami in pod nekimi bolj varnimi pogoji... seveda je rizik tudi tukaj... Ampak vseeno... Avto ze sam po sebi nudi vec zascite in varnosti... Pa tudi sam track day se izvaja v smislu voznje na cas... Torej nekak sam proti sebi... Pa se veliko se naucis na pisti... Predvsem obvladati avtomobil,kar prav pride tudi na cesti... Je pa res da na cesti ne prakticiram nekih brezglavih dejanj,ker roko na srce... Prevec rad imam roza knjizico pa tudi sama varnost za ostale udelezence vkljucno motorist mi tukaj veliko pomeni. Fantocci, NX650, dog66 in 18 others 21 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno December 3, 2014 Deli Objavljeno December 3, 2014 Damjan, svaka ti čast ... ... očitno si zmagovalec ... ... kljub vsemu .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 To se tudi sam večkrat sprašujem. Pa ne najdem odgovora. Damjan imel si hudičevo srečo, da si preživel, kasneje pa ogromno volje in želje po življenju. Skratka nisi se predal in z bolečo in hudo izkušnjo si še vedno tu. Kot kaže dnevno stanje na cestah, se mi dozdeva da jih je vedno več, ki mislijo, da se kaj takega NJIM pa že NE more zgoditi. Tako na 2, kot tudi 4 kolesih. In, ja - to da moram ali pa morava, domov prit v enem kosu, se meni svaljka nekje globoko v podzavesti tudi po tistem, ko zapnem čelado in zajaham sedlo. Seveda so trenutki in situacije ko ...... BI ....... ožel gasaaaaa, pa se sproži tam globoko nekje ........... klik............ a je vredno? NI. definitivno NE. Ker je furkanje za mene še vedno en velik "užitek" in sprostitev. Za extatične užitke in "nabijanje adrenalina ....... pa je cesta preveč nevarna. Kljub temu, da je tudi sicer življenje - smrtno nevarno. Sem pa 100% prepričan, da bi se veliko onih, ki se jim TO NE MORE ZGODITI, moralo videti tele slike in prebrati izpoved nekoga, ki je to doživel. Bi jih veliko raje dalo nogo ali roko malo dol iz plina, če bi se jim v trenutni želji po "uživanciji" in adrenalinu, kaka takale fotka posledic padca ali nesreče ........ odvrtela nekje v "backupui". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Vecina prjatlov je men rekla, pa kaj to sploh beres, pa gledas posnetke nesrec....To bi mogl ze na uvodnih predavanjih cpp, pa pol cel cas opravljanja izpita predvajat filmcke....No, vrjetn bi se marsikdo premislil.... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno December 9, 2014 Deli Objavljeno December 9, 2014 Ja, morali bi............ Ampak ni "cool", ni "inn", ni marketinško zanimivo......... Bolj pomembno je, da na cigaretah piše, da škodujejo zdravju, da povzročajo impotenco, da ............ Bolj pomembno je, da na vsaki embalaži hrane jasno z malimi neberljivimi črkami piše, katere vse strupe vsebuje Bol pomembno je, da so obdavčili sladke pijače Bolj pomembno je, da bodo obdavčili mastno hrano.......... Slik in posnetkov, ki ljudi "iritirajo", jih streznijo in opozarjajo na morebitne hude posledice določenih dejanj ............ NOČE OBJAVITI ........NIHČE To, kao ni stimulativno .......... Je bolje prikazovati "driftanje" po rondojih - kao nabavi tak stroj in boš svooooooboden, in še druge take finte. Tisti, ki vemo kaj in kako - takele stvari preberemo, in jih damo nekam zadaj - v spomin/za opomin, tisti, ki SE JIM TO NE MORE ZGODITI, pa tega itak ne berejo in ne gledajo, oziroma po prvi besedi ali sliki ......... ugasnejo stran. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
knedl Objavljeno April 6, 2023 Deli Objavljeno April 6, 2023 Zelo nevarna beseda je MENI SE TO NE MORE ZGODIT. Po navadi jo hitro obžalujemo bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno April 6, 2023 Deli Objavljeno April 6, 2023 Dec @knedl, dej mal poglej datume. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
knedl Objavljeno April 6, 2023 Deli Objavljeno April 6, 2023 Res nisem pogledal datumov, ampak očitno tudi ti občasno slediš stare zgodbe?. Pa lahko noč, da nebo narobe ker je ura pozna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
knedl Objavljeno April 7, 2023 Deli Objavljeno April 7, 2023 Včeraj si mi napisala da naj pogledam datume. Kaj veš mogoče sem iskal datum izpred 13 let ko sem v Dolomitih izgubil najboljšega kolega. Nažalost je imel rad motor, pa saj ni nič narobe 25.8 bi bil star 58 let. Mogoče iščem kako njegovo objavo. Pa lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno April 7, 2023 Deli Objavljeno April 7, 2023 pred eno uro, knedl pravi: pred eno uro, knedl pravi: ... ko sem v Dolomitih izgubil najboljšega kolega... ...Mogoče iščem kako njegovo objavo... Na moderatorja se obrni, pa ti bo pojasnil, kako boš našel vse objave dotičnega člana... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 7, 2023 Deli Objavljeno April 7, 2023 a je toliko pomembno, kdaj je bila kaka objava? Po mojem še veljajo. Sploh take, ki so se zarezale v spomin. Dokler so teme odprte, so odprte in se lahko piše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
knedl Objavljeno April 7, 2023 Deli Objavljeno April 7, 2023 Iskanja take tematike nikomur ne privoščim. Želim vsem lepo pisanko in ogromno kilometrov. pik1 in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se