AREA Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Mene pa zanima, če je tu še kdo taki ki bi rad živel "tam doli", ki mu je všeč tista hrana, muzika, način života... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Mene pa zanima, če je tu še kdo taki ki bi rad živel "tam doli", ki mu je všeč tista hrana, muzika, način života... Takoj bi živel dol. Recimo na kakšnem dalmatinskem otoku. Zakaj ne ? Ker ko si nekam vtirjen ne najdeš moči in volje, da bi na novo nekje začel. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 meni je všeč 100in en dalmatinec :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Jst takoj. To je lajf!! Fojtr, bejbe, morje, ... MIR ja mir je tam , pozim lenariš, polte mičkan delaš, u pa klima je OK 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Jst takoj. To je lajf!! Fojtr, bejbe, morje, ... MIR ja mir je tam , pozim lenariš, polte mičkan delaš, u pa klima je OK 8) Cel let lohk motor furaš. Sicer dalmatinci pravijo če je zima je zima za vse in se noter skrivajo. Ampak je temperatura skoraj celo zimo čez 10 st.C. Kaj bi človek še hotel več. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 7, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2002 RAN moči in volje al denarja? :? Moč in volja pri meni sploh nebi bla vprašljiva, ker bi mi sprememba prišla več kot prav...edini problem je pač job... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Mene pa zanima, če je tu še kdo taki ki bi rad živel "tam doli", ki mu je všeč tista hrana, muzika, način života... Takoj bi živel dol. Recimo na kakšnem dalmatinskem otoku. Zakaj ne ? Ker ko si nekam vtirjen ne najdeš moči in volje, da bi na novo nekje začel. 8) V Veli luki kuča se prodaje. :) Ampak mam dnarja sam za pol bajte. Pritlična je. Boš vzel severno al južno stran? 8) (Mojesrcejevdalmaciji press) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Hja jst vem za eno na Blatu fina fina 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 SEVER IN JUG SEVERNJAK SEM RODIL SEM SE NA SEVERU IN ŽIVIM NA SEVERU A GLEJ CELO KROŠNJE DREVES SE Z VSAKIM LISTOM POSEBAJ OBRAČAJO PROTI SONCU PROTI JUGU Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Neč mi ni do tistga konca. Še dobr de se nisem tem rodil ker ne znam jezika :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 V Veli luki kuča se prodaje. :) Ampak mam dnarja sam za pol bajte. Pritlična je. Boš vzel severno al južno stran? 8) (Mojesrcejevdalmaciji press) Ideja zanimiva. Još da je cura fina, ajme, još uz koji bokal vina. :P :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 RAN moči in volje al denarja? :? Moč in volja pri meni sploh nebi bla vprašljiva, ker bi mi sprememba prišla več kot prav...edini problem je pač job... Pri men je najbrž obratno. Tko kot je Kekec napisal. Korenine so na severu, obračal bi se na JUG. Ali pa da se izruješ in na novo posadiš in tle je problem. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 A vam ne bi nič sneg manjkal?!? :arrow: zimska romantika Novo leto brez snega :? že na naši Obali je živ dolgcajt pozimi ko megla al pa burja ubijata :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Morje...v Dalmaciji še bolj modro od modrega. Potopiti se in se zliti z njim v eno. Pod večer. Ko sonce že počasi pada vanj in se na gladini zariše rumena črta neskončnosti. Plavati po tej črti. Proti soncu. Ljubiti se z morjem. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 A vam ne bi nič sneg manjkal?!? :arrow: zimska romantika Novo leto brez snega :? že na naši Obali je živ dolgcajt pozimi ko megla al pa burja ubijata :? Ja je nekaj zimskih dni tudi na morju, ko ni za nikamor. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Ko sonce že počasi pada vanj in se na gladini zariše rumena črta neskončnosti. 8) Bili so časi, ko sem to redno gledal. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 A pol bomo na NFS-ju tud kej dalmatinskega zavrtel? Ej, jest bi šou prec dol živet, pa ne toliko zarad motorja in temperatur. Z lahkoto bi ga dol vsaj delno zamenjal za eno barčico, mal za jadrat, mal za ribarit! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 7, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 7, 2002 RAN jaz mam pa korenine na jugu...babica iz Črne gore, foter doli živel do 7. leta....takoj bi šel tja 8) Ampak life je tam tak umirjen da bi se tud na to mogo nekaj časa navajat...razen Split, to je zgodba za sebe, je pač prevelik da bi blo vse mirno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 A vam ne bi nič sneg manjkal?!? :arrow: zimska romantika Novo leto brez snega :? že na naši Obali je živ dolgcajt pozimi ko megla al pa burja ubijata :? Ja je nekaj zimskih dni tudi na morju, ko ni za nikamor. 8) Ne nekaj ampak od novembra do februarja. Je pa res, da ko sonček posije vmes je pa zopet lepo. Še najlepše je to, da se lahko celo leto vozimo :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Ko sonce že počasi pada vanj in se na gladini zariše rumena črta neskončnosti. 8) Bili so časi, ko sem to redno gledal. :cry: :scatter: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Jst bi tam živela sam zato, da bi se lahko cel let vozila z motorjem. Tistih par dni burje bi ziher lažje prevedrila kot vsaj 2 meseca mraza. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Jest sem pa mislu ,da o kužatih govorite. BTW.....so mi bistveno bolj všeč!!!!!!!!!!!!! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 Hmm obsla sm ze celo dalmacijo in mi je vsec ampak samo kot letovanje da bi pa tam zivela pa ne nism tak tip cloveka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno November 7, 2002 Deli Objavljeno November 7, 2002 A vam ne bi nič sneg manjkal?!? :arrow: zimska romantika halo!! morje je pa res najbolša stvar, če živiš nekje na jugu ni treba zimskih gum, kidat sneg... :P pomisl: ribice - njam njam in pa sonček... (jest kuj zamenam za sneg) ni bolšga :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 A vam ne bi nič sneg manjkal?!? :arrow: zimska romantika halo!! morje je pa res najbolša stvar, če živiš nekje na jugu ni treba zimskih gum, kidat sneg... :P pomisl: ribice - njam njam in pa sonček... (jest kuj zamenam za sneg) ni bolšga :!: Veš kako lepo je pri nas pozimi, ko je nizek pritisk in začne butat kanalizacija na plano, še lepše je ko pade megla in se pomeša s smogom :roll: Dej no, še kepat se ne moreš ... ZIMA = SNEG = KEPANJE = SNEŽENI MOŽ = METANJE V SNEG = SANKANJE = SMUČANJE :P :P :P :multi: :splat: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se