burgy Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Saj veste....od polnoči naprej....psssst.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Saj veste....od polnoči naprej....psssst.... ......in upam naslednjih par let se...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 Politika je boring :sleeping: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 8, 2002 Deli Objavljeno November 8, 2002 VSI VOLIT MENE (ni še polnoč)! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 VSI VOLIT MENE (ni še polnoč)! :P O, shit, spet zamudila :cry: :cry: Drugič mi prej povej, da kandidiraš, ne morem se vendar v enem samem dnevu (in še to ,ko je volilni molk) odločiti. Sicer pa - drži se in čez pet let.... 8) (nisišetokstarsanebimogušeenkrat press) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 Ja porka duš, do ponedeljka morm tih bit. Pa tolk sem imeu za povedat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 Ti kr govor :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 VSI VOLIT MENE (ni še polnoč)! :P O, shit, spet zamudila :cry: :cry: Drugič mi prej povej, da kandidiraš, ne morem se vendar v enem samem dnevu (in še to ,ko je volilni molk) odločiti. Sicer pa - drži se in čez pet let.... 8) (nisišetokstarsanebimogušeenkrat press) mene lahko voliš vedno, kandidiram namreč za predsednika evropskega združenja perverznežev in mi manjka še par "priporočil" :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 VSI VOLIT MENE (ni še polnoč)! :P O, shit, spet zamudila :cry: :cry: Drugič mi prej povej, da kandidiraš, ne morem se vendar v enem samem dnevu (in še to ,ko je volilni molk) odločiti. Sicer pa - drži se in čez pet let.... 8) (nisišetokstarsanebimogušeenkrat press) mene lahko voliš vedno, kandidiram namreč za predsednika evropskega združenja perverznežev in mi manjka še par "priporočil" :twisted: Priporočilo v pripravi. Mislim, da bo ok. članica sem že kar nekaj let, pa še predsednica nadzornega odbora. Torej - takorekoč je tvoja kandidatura že osmisljena v predsedništvu zveze 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 VSI VOLIT MENE (ni še polnoč)! :P O, shit, spet zamudila :cry: :cry: Drugič mi prej povej, da kandidiraš, ne morem se vendar v enem samem dnevu (in še to ,ko je volilni molk) odločiti. Sicer pa - drži se in čez pet let.... 8) (nisišetokstarsanebimogušeenkrat press) mene lahko voliš vedno, kandidiram namreč za predsednika evropskega združenja perverznežev in mi manjka še par "priporočil" :twisted: Priporočilo v pripravi. Mislim, da bo ok. članica sem že kar nekaj let, pa še predsednica nadzornega odbora. Torej - takorekoč je tvoja kandidatura že osmisljena v predsedništvu zveze 8) a proporočilo bom dobil brez demonstracije svojega znanja :shock: ? ccc to pa nevem če ima kakšno veljavo :? :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 9, 2002 Deli Objavljeno November 9, 2002 VSI VOLIT MENE (ni še polnoč)! :P O, shit, spet zamudila :cry: :cry: Drugič mi prej povej, da kandidiraš, ne morem se vendar v enem samem dnevu (in še to ,ko je volilni molk) odločiti. Sicer pa - drži se in čez pet let.... 8) (nisišetokstarsanebimogušeenkrat press) mene lahko voliš vedno, kandidiram namreč za predsednika evropskega združenja perverznežev in mi manjka še par "priporočil" :twisted: Priporočilo v pripravi. Mislim, da bo ok. članica sem že kar nekaj let, pa še predsednica nadzornega odbora. Torej - takorekoč je tvoja kandidatura že osmisljena v predsedništvu zveze 8) a proporočilo bom dobil brez demonstracije svojega znanja :shock: ? ccc to pa nevem če ima kakšno veljavo :? :twisted: Verjamem na besedo. 8) :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 mene lahko voliš vedno, kandidiram namreč za predsednika evropskega združenja perverznežev in mi manjka še par "priporočil" :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 mene lahko voliš vedno, kandidiram namreč za predsednika evropskega združenja perverznežev in mi manjka še par "priporočil" :twisted: Predlagam da gresš za doživljenskega predsednika-in ti dajem svoj glas.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 11, 2002 Deli Objavljeno November 11, 2002 povolilni nemolk Ob dezelni cesti v okraju Spodnje Lasce pod Rovtami je pastir pasel ovce. Tovarnisko nov Jeep Grand Cherokee pred njim divje zavre. Sofer, mladenic oblecen v Brioni obleko, Cerrutti cevlje, z Ray Ban ocali, Omega svicarsko uro in BHS (Bussiness High School) kravato skoci iz vozila in vprasa pastirja: Mi das eno ovco, ce uganem, koliko jih imas v tropu??? Pastir pogleda mladenica, nato pa na gomazeci trop pasocih se ovac in rece: Rajtam, da ! Mladenic vozilo parkira ob cesti, prikljuci note-book ter brezzicni modem, skenira pasnik preko satelita in GPS-ja (Global Position System), odpre bazo podatkov in 60 Excel tabel, polnih algoritmov, nato pa sprinta 150 strani dolgo porocilo na high-tec mini tiskalniku. Obrne se k pastirju in rece: Tukaj imas natanko 1.586 ovac. Pastir odgovori: Recimo, da imas prav. Vzemi ovco. Mladenic vzame eno izmed zivali in jo da zadaj v vozilo. Ko se pripravi, da bi odpeljal, ga pastir pogleda in vprasa: No, ali mi vrnes uslugo, ce uganem tvoj poklic??? Mladenic odvrne: Seveda! Pastir na hitro rece: Ti si svetovalec v Drnovskovi vladi. Natanko tako! Kako pa ves???, vprasa mladenic. Zelo enostavno, odgovori pastir. Prvic: prisel si nepovabljen. Drugic: izracunal si mi nekaj, kar ze tako vem. Tretjic: o mojem delu ne ves nicesar in si zato mocno zelim, da mi vrnes mojega psa!? :twisted: :D :twisted: :D resnica boli LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 12, 2002 Deli Objavljeno November 12, 2002 VSI VOLIT MENE (ni še polnoč)! :P O, shit, spet zamudila :cry: :cry: Drugič mi prej povej, da kandidiraš, ne morem se vendar v enem samem dnevu (in še to ,ko je volilni molk) odločiti. Sicer pa - drži se in čez pet let.... 8) (nisišetokstarsanebimogušeenkrat press) mene lahko voliš vedno, kandidiram namreč za predsednika evropskega združenja perverznežev in mi manjka še par "priporočil" :twisted: PERVY, predsednik je prenizka funkcija za tvoje (dokazane) kvalitete. Jaz te podpiram v kandidaturi za KRALJA :!: :!: :!: PERVERZIJE. (Perverzija je kraljevina v neposredni bližini Perzije, prebivalci pa smo razseljeni po celem svetu in nas je okoli 5 mlrd.) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 23, 2002 Deli Objavljeno November 23, 2002 Spet se približije čas, ko bomo morali "predvolilno" molčati :shock: Bo zdaj lažje ali težje? :shock: V sorazmerju z odločitvijo, mislim : lažja ali težja odločitev? Med dvema? Če bi bila zdaj tukaj Alla, bi rekla, da je nepredvidljivo zmedena. :? Jaz tudi. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno November 23, 2002 Deli Objavljeno November 23, 2002 Spet se približije čas, ko bomo morali "predvolilno" molčati :shock: Bo zdaj lažje ali težje? :shock: V sorazmerju z odločitvijo, mislim : lažja ali težja odločitev? Med dvema? Če bi bila zdaj tukaj Alla, bi rekla, da je nepredvidljivo zmedena. :? Jaz tudi. :lol: Zdaj pa citiram še Mišo Molk: Res je! :D :D :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 23, 2002 Deli Objavljeno November 23, 2002 malo za razvedrilo: jutri voli avstrija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 27, 2002 Deli Objavljeno November 27, 2002 Da izkoristim še dneve pred molkom : če že moram izbirat med Drnovškom in Brezigarjevo, potem se bom definitivno odločila za.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... pervy je zakon 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 27, 2002 Deli Objavljeno November 27, 2002 manu........pol pikic stran prosim.nekateri nimajo 21" ekrana. :wink: hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 28, 2002 Deli Objavljeno November 28, 2002 Hja sej tle je fora, da grejo vsi na desno gledat, če piše kerga volit. Jaz bom izbral Kozla in ga z veseljem poslal tja kamor paše! :drinking: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno November 28, 2002 Deli Objavljeno November 28, 2002 Jaz grem volit tistega na koncu Manuelinih pikic danes popoldne. Še dobro, da pri nas ni moda in obveza, da bi slika precednika/precednice visela v vsaki pisarni, uradu in šolski učilnici in da ju na znamke tudi ne tiskamo, ker da bi po 8 ur moral enega od tistih dolgocajtnih frisov gledati :roll: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 28, 2002 Deli Objavljeno November 28, 2002 Daj malo skrajšaj objavo Brrrm ker imam jaz še monitor v formatu 4:3 in ne 16:9 kot ti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 28, 2002 Deli Objavljeno November 28, 2002 Daj malo skrajšaj objavo Brrrm ker imam jaz še monitor v formatu 4:3 in ne 16:9 kot ti. Saj to je zaradi onih Manuelinih pikic tako resizeano vse ... kompletna stran. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se