dr.looney Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 Pravkar, Zivnorc pravi: ...sej un Bzzzz Bzzzz tut nakonc izlije..... baterije... .....sam mal peče, če ne nehaš prec... sej se ji pozna, da ji je že ene parkrat prebil....... štrom tut pušča posledice ...... Marko P., Zivnorc, VS800 in 2 others 1 4
kao normalna Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 Pravkar, Roger G. Jagger pravi: Aha, za take fore sem pa jaz se premlad ...si je pa dedi kupil dirkalni avto (to steje)? Aha no, ker nisi deloval tako...am a pol mi dedija ponujaš? A ni že dost da se mi tile dedki tu ponujajo?? Sebe pripelji, boš za ponucat ene parkrat..
Zivnorc Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 pred 3 minutami, Alla pravi: Bom zrihtala. Mam eno mlado, luštno in z izpitom za traktor na zalogi Pa pridna je tudi, tak da....odkljukaj kot zapolnjeno še to delovno mesto ...ql. ...a pol lohka tele sezonske delavce domov pošljem?.. VS800, Ninč., dr.looney in 1 other 1 3
Alla Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 Absolutno. Bomo že sami popedenali, a ne Bmflar, Roger G. Jagger, Ninč. in 3 others 2 4
dr.looney Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ...ql. ...a pol lohka tele sezonske delavce domov pošljem?.. zakva si pa gasilce klicau? a jo bom kr tam prkurl...... Marko P., Ninč., Roger G. Jagger in 3 others 1 5
VS800 Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 (popravljeno) A za zvijat mate kakšnga? ....no zdej ga mate Popravljeno Oktober 12, 2017. Popravil VS800 Zivnorc, Bmflar, dr.looney in 2 others 5
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 1 minute ago, kao normalna said: Aha no, ker nisi deloval tako...am a pol mi dedija ponujaš? A ni že dost da se mi tile dedki tu ponujajo?? Sebe pripelji, boš za ponucat ene parkrat.. Ne dedija, babi ne pusti.....potem ne bo vec najboljsih palacink pekla mi, a ves!! Sebe? Kaj, a da bi se tretjo prezivnino dodal....sej, morda bi slo, sam potem ne bom mogel kupit nove verige za Duc-a, a ves!! Ninč., dr.looney, VS800 in 1 other 1 3
kao normalna Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 Pravkar, Roger G. Jagger pravi: Ne dedija, babi ne pusti.....potem ne bo vec najboljsih palacink pekla mi, a ves!! Sebe? Kaj, a da bi se tretjo prezivnino dodal....sej, morda bi slo, sam potem ne bom mogel kupit nove verige za Duc-a, a ves!! Si ti ziher, da ni udarila kriza?
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 Just now, kao normalna said: Si ti ziher, da ni udarila kriza? Po tvojem opisu, kaj je kriza....absolutno preprican! VS800 in dr.looney 1 1
kao normalna Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 Pravkar, Roger G. Jagger pravi: Po tvojem opisu, kaj je kriza....absolutno preprican! Ne vem, zmedeno mi deluješ. Je ali ni?
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 3 minutes ago, kao normalna said: Ne vem, zmedeno mi deluješ. Je ali ni? Kdo je sedaj zmeden....to je ze 3. post, kjer ti razlagam, da ni krize... Ninč., Cartman, VS800 in 1 other 4
VS800 Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 pred 4 minutami, kao normalna pravi: Ne vem, zmedeno mi deluješ. Mi kle smo usi skos taki...tko da.. dr.looney in Ninč. 2
kao normalna Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 Pravkar, Roger G. Jagger pravi: Kdo je sedaj zmeden....to je ze 3. post, kjer ti razlagam, da ni krize... Srček, jaz v vrsticah berem. In ti definitivno SI zmeden in V krizi.
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 (popravljeno) 9 minutes ago, kao normalna said: Srček, jaz v vrsticah berem. In ti definitivno SI zmeden in V krizi. Sej to, ne beri vec v vrsticah..... Zmeden sem edino, ker ne vem ali v soboto na jadranko ali v Trzin na moto piknik.... ...kriza? Kaj je to kriza? Pa ne bodi osorna, jaz sem Rizla donator, a ves Popravljeno Oktober 12, 2017. Popravil Roger G. Jagger Ninč., VS800 in dr.looney 3
kao normalna Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 Pravkar, Roger G. Jagger pravi: Sej to, ne beri vec v vrsticah..... Zmeden sem edino, ker ne vem ali v soboto na jadranko ali v Trzin na moto piknik.... ...kriza? Kaj je to kriza? Sindrom majhnosti. Majhen penis, majhni možgani, majhna denarnica,..
VS800 Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 pred 3 minutami, kao normalna pravi: Majhen penis, majhni možgani, majhna denarnica,.. A ni to praktično..povsod prideš Bmflar, dr.looney, Ninč. in 1 other 4
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 1 minute ago, kao normalna said: Sindrom majhnosti. Majhen penis, majhni možgani, majhna denarnica,.. Pa sem ti predlagal, da ne beres med vrsticami....pa se kar. Sploh pa, jaz sem samo Rizla donator, tako da..... Denarnice pa sploh nimam.....jaz samo s plastiko “operiram”.... dr.looney, Ninč. in Bmflar 3
kao normalna Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 Pravkar, Roger G. Jagger pravi: Pa sem ti predlagal, da ne beres med vrsticami....pa se kar. Sploh pa, jaz sem samo Rizla donator, tako da..... Denarnice pa sploh nimam.....jaz samo s plastiko “operiram”.... Um, ne. Si obetal, but no. Neš jebati. Baj baj
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 (popravljeno) 3 minutes ago, kao normalna said: Um, ne. Si obetal, but no. Neš jebati. Baj baj Potem si pa kruhovca zvijajte....ne bom Rizl prinesel. Danes zjutraj je bilo jebanje res bolj na hitro (se nama je v sluzbo mudilo)....se bom popoldan bolj potrudil... p.s. uhh, mene je skenlala....pa sem usel metku in zrtvovanju..huuh Popravljeno Oktober 12, 2017. Popravil Roger G. Jagger Ninč. in dr.looney 2
kao normalna Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 Pravkar, Roger G. Jagger pravi: Potem si pa kruhovca zvijajte....ne bom Rizl prinesel. Danes zjutraj je bilo jebanje res bolj na hitro (se nama je v sluzbo mudilo)....se bom popoldan bolj potrudil... p.s. uhh, mene je skenlala....pa sem usel metku in zrtvovanju..huuh Mja, po končani analizi sem ugotovila, da imaš mali penis. To je odločilo. Lep dan želim Ninč. 1
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 6 minutes ago, kao normalna said: Mja, po končani analizi sem ugotovila, da imaš mali penis. To je odločilo. Lep dan želim ......mali mali, a se vedno vecji, kot tvoj Ninč., VS800, Kor13 in 2 others 5
VS800 Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 pred 6 minutami, kao normalna pravi: Mja, po končani analizi sem ugotovila, da imaš mali penis. To je odločilo. Lep dan želim Dej še za use ns povej kakšne mamo..... dr.looney, Ninč. in GoBobi 2 1
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 Just now, VS800 said: Dej še za use ns povej kakšne mamo..... ...ej, ne velja, ne zdaj konkurence mojemu malemu penisu delat, a ves dr.looney, Ninč. in VS800 3
kao normalna Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 (popravljeno) pred 2 minutami, Roger G. Jagger pravi: ......mali mali, a se vedno vecji, kot tvoj Ti rabiš mamo da te podoji, o delovanju penisa imaš še čas premišljevati.. Popravljeno Oktober 12, 2017. Popravil kao normalna Ninč. 1
VS800 Objavljeno Oktober 12, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2017 Jest sm se zgubu...kje smo zdej dr.looney, Roger G. Jagger, thumper in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se