ak Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 Izgleda, da imamo vedno vec žensk na forumu. Pupa, Dr.Looney, Zarja, Jackie (Ce sem kero spustu, naj oprosti, ampak se zadnje casa ne opaža v debatah). Hocemo detajlno predstavitev Ejkej Edited by - ak on 31/08/2001 14:34:53 Edited by - ak on 31/08/2001 18:22:08 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 8, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 Pupo in dr.Looney že kar dobro poznamo ostale pa??? Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 quote: Pupo in dr.Looney že kar dobro poznamo ostale pa??? Ejkej pa perlo tud ostale pa upajmo da jih spoznamo kje na prešercu ali na metelkovi najkasneje pa na zbiljah 24.8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 Vcasih se je še Viragica kaj oglasila. Sedaj pa ne duha ne sluha. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 Si pa naslov topica zastavil, kot da nameravaš spregovoriti o javnem dobru. Perlo je tudi potrebno omeniti. Druge ste pa izgleda z menjavami auspuhov preplašili, da so se enkrat, dvakrat oglasile, potem pa poniknile nazaj na svoja pota. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 8, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 Ups... Perla oprosti, ker sm te spustu - Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 8, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 quote: Si pa naslov topica zastavil, kot da nameravaš spregovoriti o javnem dobru. Javno dobro ????? Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 quote: Si pa naslov topica zastavil, kot da nameravaš spregovoriti o javnem dobru. Perlo je tudi potrebno omeniti. Druge ste pa izgleda z menjavami auspuhov preplašili, da so se enkrat, dvakrat oglasile, potem pa poniknile nazaj na svoja pota. Brrrm Po moje ima Brrrrm prav. Premalo smo prijazni z njimi pa prevec zateženi z detalji da jih kar mine po forumu bluzit. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 quote: Javno dobro ????? Saj veš tisto, skupni kotli, skupne ženske. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 8, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 Jst sm cist prjazn - Evo za vse ženske tega foruma Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 8, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 quote:Saj veš tisto, skupni kotli, skupne ženske. Brrrm Hmmm. Svojo bi si kvecjemu delil še katero drugo žensko - za kotle bi se dal zmenit Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 8, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 quote:Prijavi kot inovacijo, tko bi se šel pa tudi jaz delit. Pripelji svojo, pa odpelji sebe, kar ostane bom pa jaz delil. Pripeljem svojo, odpeljem obe (mojo in tvojo), ostanejo ti kotli - ki jih lahko deliš Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 quote: Pripeljem svojo, odpeljem obe (mojo in tvojo), ostanejo ti kotli - ki jih lahko deliš Ejkej Ce boš mojo odpeljal se boš moral sam branit. Se ti bo še po kotlih kolcalo. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 8, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 quote:Ce boš mojo odpeljal se boš moral sam branit. Se ti bo še po kotlih kolcalo. lp RAN ... to pomeni, da bi ti že uslugo delal. Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 quote: [ ... to pomeni, da bi ti že uslugo delal. Ejkej Kar si reku, si reku, ne se zdej nazaj vlec. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 Ženski bosta šli dedce jagat, vidva bosta pa kotle pomivala Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 quote: Ženski bosta šli dedce jagat, vidva bosta pa kotle pomivala Brrrm Še en f.. fehtar se je oglasil, ki bi rad da se mu ne bi bilo treba dost matrat. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 Ej tko se zmenimo.. jaz kotle vzamem pa grem k pupi pa znjo eno fajn župco skuhava ... kaj menis pupa? :) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 quote: Še en f.. fehtar se je oglasil, ki bi rad da se mu ne bi bilo treba dost matrat. S kotli pa res ne Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 quote: Ej tko se zmenimo.. jaz kotle vzamem pa grem k pupi pa znjo eno fajn župco skuhava ... kaj menis pupa? :) Mah pa ne sredi poletja župce!!!! Kaj pa ce bi midva notri sladoled nabasala???????????? to bi bilo dobro Sicer sem pa kar vesela, da je tista Žeula zginila, mi je šla prav na živce!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 9, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2001 quote:Sicer sem pa kar vesela, da je tista Žeula zginila, mi je šla prav na živce!! kisses Pupa Kdo oz. kaj je Žeula? Kam je izginila? Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Avgust 9, 2001 Deli Objavljeno Avgust 9, 2001 Enkrat ali dvakrat se je oglasilo dekle z nadimkom Želva. Sta si s Pupo hitro v lase skocili, potem pa je Želva poniknila v preteklost. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Avgust 9, 2001 Deli Objavljeno Avgust 9, 2001 ja pupa je pa res strah in trepet tega foruma ha ha dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 9, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 9, 2001 Hvala na razlagi - Pupa unicuje svoje sovražnike ... Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se