A_je_to Objavljeno September 3, 2001 Deli Objavljeno September 3, 2001 @ anubis : zmenjeno ! @ green: kaj bosta naje***la hehe ... ko bom jaz serviral barb majico dvigne in ze je tocka tu ... hehe in to celo AS !!! Uh pricakujem sedaj izliv ostalih (deklic).. samo da se skrijem prej _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno September 3, 2001 Deli Objavljeno September 3, 2001 Dogovorjeno, svoje servise dobiš!Saj če dobro premislim, potem lahko samo Barbine servise dobiva..., pod pogojem, da je oblečena! Drugače pa...sicer pa tudi Barbapapa ne bo mogla preveč igrati, če se midva z Anubisem slečeva (zaradi smeha,ha,ha)! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno September 3, 2001 Deli Objavljeno September 3, 2001 Moje servise torej dobiva njene pa itak tud ker takrat bo pa skoz zgoraj brez HEHE Pa se stela bova midva po svoje pri vama gre po 15 pri nama pa po 30 :) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno September 3, 2001 Deli Objavljeno September 3, 2001 Green ti pa itak ne smes igrat nag...- ker bos prevec CRT zarisal pol pa ne bomo vedli kje je OUT :) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 Green: lahko pa hitro in rigorozno definicijo s clenom&winstrolom udariva, se sleceva in pustiva, da nasprotnica dehidrira od samega slinjenja...pol je pa na vrsti tocka razno opevanje zmage, obdobje samohvale in podobno... ...siegen, glauben, kriegen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno September 4, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 4, 2001 quote:Ice: za informacijo, sem s Taysonom govorila, pa je prav fajn dečko, samo nista prišla na isto valovno dolžino. Barbwire je tut fajn deklica, sam kaj ko nista na isti valovni dolžini Ejkej Edited by - ak on 04/09/2001 08:41:15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno September 4, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 4, 2001 kdo me zdej na goro pošilja, da se pokesam? Posle jeb... nema kajanja. Ejkej Edited by - ak on 04/09/2001 08:45:31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 E moj ak: i kurvi se desi dete :) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 Opozarjam : SAMO ZA DOBRE ZELODCE !!!! http://200.207.190.40/crashed/ferrari/ferrari1.htm _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 Hudo, hudo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 Zanimivo... Bruhhhhh..... //0iSe />aTa -=> //otos/et.co// Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 hua....posteno... ...siegen, glauben, kriegen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 Po tem lahko sklepam, da tudi če se z avtom ubiješ ne boš izgledal kaj prida lepše kot na motorju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 Ne vem kakšen človek lahko sploh kaj takeka deva na internet. Mal si predstavljajte, kako bi reagirala povprečna mama ko bi videla tebe razmrcvarjenega na internetu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
huba-buba Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 grdo uhh .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 quote: Ne vem kakšen človek lahko sploh kaj takeka deva na internet. Mal si predstavljajte, kako bi reagirala povprečna mama ko bi videla tebe razmrcvarjenega na internetu. Povprecna mama na sreco ne surfa po netu ... ampak saj to je podobna scen akot pri tistem motoristu karetega link sem vam enkrat prej napisal... LE DA JE TU HITROST VEEELIIIIKO VECJA kot je bila tam. _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 quote: Po tem lahko sklepam, da tudi če se z avtom ubiješ ne boš izgledal kaj prida lepše kot na motorju. Sorry stari tle si ga pa rahlo pihnu Če boš na motorju v kombinezonu in seveda s čelado, boš po padcu pri 280 hm/h, sigurno bolje "zapakiran" za odvoz in bolj v enem kosu kot sirotek na fotkah. ***** Come in peace or stay at home! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 quote: Sorry stari tle si ga pa rahlo pihnu Če boš na motorju v kombinezonu in seveda s čelado, boš po padcu pri 280 hm/h, sigurno bolje "zapakiran" za odvoz in bolj v enem kosu kot sirotek na fotkah. sorry again,zoolo,samo ze pri 140,ko te zabrise z motorja ne bos izgledal nic boljse,potem ko te cestne ograde sesekljajo. videl in pobiral ostanke. ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 Fantje ne zdej tuki prevec moralizirat. Sej nobenemu ni treba gledat teh slik. Sicer sem pa mnenja, da so celo vzgojne. Jaz sigurno ne bom več dirkal 280 z mojim Ferrarijem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 quote: Jaz sigurno ne bom več dirkal 280 z mojim Ferrarijem... to mojega posodim....? ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 Ma ne hvala. Sej je z mojim vse o.k. Se bom rajš po morju z mojo jahto preganju, se vsaj nimam kam zaletet. Leti pa tud nekje okol 280 km/h. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 se vidiva........nekje ne morju....... ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 Dejta te Buragote pospravit nazaj v predal pa se pejta z mojim peljat hehe _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 quote: Dejta te Buragote pospravit nazaj v predal pa se pejta z mojim peljat hehe _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Temu se pa reče slovenska fovšija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 in pa sploh......kaksen burago neki....matchbox! ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se