mopedfan Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno September 4, 2001 Deli Objavljeno September 4, 2001 quote: quote: Sorry stari tle si ga pa rahlo pihnu Če boš na motorju v kombinezonu in seveda s čelado, boš po padcu pri 280 hm/h, sigurno bolje "zapakiran" za odvoz in bolj v enem kosu kot sirotek na fotkah. sorry again,zoolo,samo ze pri 140,ko te zabrise z motorja ne bos izgledal nic boljse,potem ko te cestne ograde sesekljajo. videl in pobiral ostanke. ----- who dares wins Moja napaka, pozabil sem na faktor ograje (še posebej pa neregularnih kot so pri nas)!! ***** Come in peace or stay at home! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno September 5, 2001 Deli Objavljeno September 5, 2001 Moje je skor pobral že, ko so me videli s prerezano nogo, kaj bi bilo šele v kakem hujšem primeru. Slike so pa nadvse poučne in mislim, da bi jih morali kazati na predavanju CPP(z dovoljenem svojcev seveda), tako da bodo mladi nadobudneži vedeli kaj jih čaka, če divjajo po cest ali drugače niso pazljivi. Nekaterei ki divjajo sploh ne vejo, kaj vse se jim lahko zgodi in kako to zgleda. Tista, kdo deva take slike gor pa nisem mislil a_je_to-ja ampak onga, ki je slikal in dal slike gor. Ob gledanju takih slik si predstavljajte, da bi takole nekoč zagledali svojo ljubljeno osebo. Tako me včasih čisto mine, da bi sploh še kdaj kam punco pelu. LP, pa čimmanj takih koncev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno September 5, 2001 Deli Objavljeno September 5, 2001 quote: Tako me včasih čisto mine, da bi sploh še kdaj kam punco pelu. LP, pa čimmanj takih koncev. Ja tudi mene je dostikrat cisto minilo, da bi punco kam peljal... Cim manj takih koncev...ponavadi si lahko privoscis samo enega... ...siegen, glauben, kriegen... Edited by - Anubis on 05/09/2001 07:53:06 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno September 5, 2001 Deli Objavljeno September 5, 2001 Eetaq da nisi mene mislil, nisem niti vzel tako... samo takle stik z realnostjo je vcasih res dober za razmislek... _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno September 5, 2001 Deli Objavljeno September 5, 2001 Konec je konec, pa če te seseklja ali pa ga lepo zapakiran v enem kosu dočakaš. Zgražat se nad ustrojem človeka je brez veze. Tko smo narejeni in taki smo. Slike so v poduk in marsikdo bi se moral zamislit. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VETER Objavljeno September 5, 2001 Deli Objavljeno September 5, 2001 quote: Opozarjam : SAMO ZA DOBRE ZELODCE !!!! http://200.207.190.40/crashed/ferrari/ferrari1.htm _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Jaz grem pa tole gledat pred malico. Še dobro, da imam dober želodec. Tale ograja je pa res pravo rezilo...še avto je šel na pol. Hm.. upam, da bo zrezek dobro zapečen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 5, 2001 Deli Objavljeno September 5, 2001 veter,pa saj ti pise "samo za dobre zelodce".ajaj,brati je tudi treba TA VELIKE CRKE. ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 5, 2001 Deli Objavljeno September 5, 2001 DOBER TEK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno September 5, 2001 Deli Objavljeno September 5, 2001 A jebi ga, pa tolk dnarja ko je mel tip...Pizdarija, če je bil avto sposojen-še švicarski urar ga ne sestavi skupaj, tipa pa niti dohtar v Zvezdnih stezah ne...Jaz sploh nimam takega straha, da bi se mi to v Ferrariju naredilo! Folk po pameti, če se da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno September 5, 2001 Deli Objavljeno September 5, 2001 Ce ne bomo sami po pameti, bodo pa drugi po njej vozili ( ko se bomo namazali po asfaltu seveda). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 5, 2001 Deli Objavljeno September 5, 2001 Res samo za dobre (in prazne)želodce. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno September 6, 2001 Deli Objavljeno September 6, 2001 No motoristi in motoristke takole pribliľno izgleda motorist, ko pade po cesti, pol ga pa potegne pod ograjo in naľge v količek, ki drľi ograjo. Le da so hitrosti pri motorju lahko polovico manjąe od 280 km/h, pa bo rezultat enak. Naąi glupi cestarji oz. projektanti cest ąe niso pokapirali, da bi bilo potrebno delati cestno ograjo do tal, tko da bi varovala tudi motoriste. Iz denarja, ki ga plačujemo motoristi za cestnino bi to lahko komot naredili. Ena od zahtev ZMKS je tudi ta, da bi ograje segale do tal. Bomo videli, kako bodo na to gledali v parlamentu. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ales Objavljeno September 6, 2001 Deli Objavljeno September 6, 2001 HUUDDOO, tipa je dobesedno razmesarilo. Jaz mam nekje na enem cd-ju, slike motorista, ki je padel z motorjem pa ni imel zascitne celade (tud zelo hudo). Samo pa mislim da take slike dobro vplivajo na cloveka, vsaj pr meni, dosti krat me na motorju prime da bi divjal,... pa se spomnim takih slik, pa me takoj mine. Nosite vedno zascitno celado, tudi pri majhni hitrosti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 6, 2001 Deli Objavljeno September 6, 2001 quote: Nosite vedno zascitno celado, tudi pri majhni hitrosti! .....celotno zascitno opremo....je mogoce boljse. ----- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno September 8, 2001 Deli Objavljeno September 8, 2001 heheh ..evo mene ponovno nazaj ..sem se mal zaposlila s faksom in to .... aja ... pa se tisto oblekco je bilo treba iz omare potegniti ..sam res ne vem glede na to , da so temparature precej padle , se zna zgoditi , da se prehladim .... pljuca so obcutljiva zadeva ... uzivajte se naprej ..grem nazaj za knjige ...enkrat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno September 9, 2001 Deli Objavljeno September 9, 2001 Jaz imam tudi vedno na sebi vsaj čelado in ledvični pas. Če ne zaradi druga, ker vem, da ti pri večji hitrosti faca prav glupo izgleda in da ti še mama ne vmre ko te gre na razpoznavanje v mrtvašnico. Na hrvaški obali pa je očitno in, da si brez čealde. Tipi mislijo kako dobro zgledajo, v resnici pa zgledajo kot najbolj glupi ljudje na zemlji - moje mnenje. Na APN6 pa jo nosim med drugim tudi zato, da ne vidijo kateri bedak se pri teh letih še vozi s sfriziranim TOMOSOM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno September 10, 2001 Deli Objavljeno September 10, 2001 quote: Na APN6 pa jo nosim med drugim tudi zato, da ne vidijo kateri bedak se pri teh letih še vozi s sfriziranim TOMOSOM. hahaha Rok tale je pa svetovna !!!!! _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se