MARE 65 Objavljeno Oktober 5, 2013 Deli Objavljeno Oktober 5, 2013 ...ženske so najlepša napaka narave... strajnarR, DAMI34 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c3c Objavljeno Oktober 5, 2013 Deli Objavljeno Oktober 5, 2013 ...ženske so najlepša napaka narave... zakaj jo maš potli doma? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava tintin Objavljeno Oktober 5, 2013 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 5, 2013 ker more met moški usaj eno napako pik1, c3c, Zivnorc in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Oktober 7, 2013 Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 ker more met moški usaj eno napako ... a potem praviš, da si jih imel več ... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 7, 2013 Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 ker more met moški usaj eno napako js sm v žiulenju meu kr nekaj takih napak MARE 65, tintin, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Oktober 7, 2013 Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 zakaj jo maš potli doma? ...da ni življenje popolno, ker drugače bi bilo dolgčas... c3c, DAMI34, TAJAA in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Oktober 7, 2013 Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 pik1, thumper, maus in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tintin Objavljeno Oktober 7, 2013 Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 ... a potem praviš, da si jih imel več ... :evilgrin: učimo se na napakah ne... NA napakah Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Oktober 7, 2013 Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 Ampak najbolš se je učit NA ..................... tujih napakah spaceback, Zivnorc, thumper in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tintin Objavljeno Oktober 7, 2013 Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 (popravljeno) res je! :hooray: (akhm.. nš pa ni tak) Popravljeno Oktober 7, 2013. Popravil tintin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
goggy99 Objavljeno Oktober 9, 2013 Deli Objavljeno Oktober 9, 2013 js sm v žiulenju meu kr nekaj takih napak to pravjo sam največji "rokometaši" :yawn: Kmet2, tintin in spaceback 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 11, 2013 Deli Objavljeno Oktober 11, 2013 to pravjo sam največji "rokometaši" :yawn: eh .. js sm v vsakem pogledu mali Kmet2 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 14, 2013 Deli Objavljeno Oktober 14, 2013 eh .. js sm v vsakem pogledu mali teb ženske vse oprostijo k maš reumo pa si skoz trd... pik1 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 14, 2013 Deli Objavljeno Oktober 14, 2013 zenskijok.jpg ??????? - zato ker se prbijejo s tisto krtačko za trepalnce mazat direkt u zenico... tintin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 16, 2013 Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 Sej nabijamo,sam sem trenutno v taki fazi,da se mi ne nabija! Rad jo mam.............mojo žensko :yes: TAJAA, DAMI34, Lubikaa Rozzica in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lubikaa Rozzica Objavljeno Oktober 16, 2013 Deli Objavljeno Oktober 16, 2013 Sej nabijamo,sam sem trenutno v taki fazi,da se mi ne nabija! Rad jo mam.............mojo žensko :yes: ..... ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Sej nabijamo,sam sem trenutno v taki fazi,da se mi ne nabija! Rad jo mam.............mojo žensko :yes: ... sej... zdej pa sploh k te mora crkljat, pa vse h rit znosit... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 ... sej... zdej pa sploh k te mora crkljat, pa vse h rit znosit... Že tud prej :glare: Lubikaa Rozzica, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmetica2 Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 vedno Zivnorc, Mia, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Iiiiiiiijoooooj kot bo Esmeraldo bral Zivnorc in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Oktober 24, 2013 Deli Objavljeno Oktober 24, 2013 mater pa kaj je tu tol'k' spolzko zadnje čase bo treba malo pazit, da ne spodrsne P.s. lepo je videt :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 24, 2013 Deli Objavljeno Oktober 24, 2013 mater pa kaj je tu tol'k' spolzko zadnje čase bo treba malo pazit, da ne spodrsne P.s. lepo je videt :yes: . . ... ja, a ni povsod tko ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 . . ... ja, a ni povsod tko ???? Mene prav zanima na katerm planetu "vsejeidealno" ti živiš ? Najbrž, po tvojih besedah sodeč, je pri tebi vse OK, lepo, pa mogoče pri meni in še kom... obstajajo pa tudi "nesrečne duše", ki jim ni vse tako nebeško... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 Mene prav zanima na katerm planetu "vsejeidealno" ti živiš ? Najbrž, po tvojih besedah sodeč, je pri tebi vse OK, lepo, pa mogoče pri meni in še kom... obstajajo pa tudi "nesrečne duše", ki jim ni vse tako nebeško... Ti je zdaj lažje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 25, 2013 Deli Objavljeno Oktober 25, 2013 Mene prav zanima na katerm planetu "vsejeidealno" ti živiš ? Najbrž, po tvojih besedah sodeč, je pri tebi vse OK, lepo, pa mogoče pri meni in še kom... obstajajo pa tudi "nesrečne duše", ki jim ni vse tako nebeško... pr men je nebeško, pa še izboljšuje se Lubikaa Rozzica in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se