Kugelschreiber Objavljeno Marec 13 Objavljeno Marec 13 On 3/5/2025 at 6:07 PM, Sam dePihlja said: Korajža velja! Vseen, dobro da je bomba, ne tank. 1
MARE 65 Objavljeno Marec 14 Objavljeno Marec 14 pred 9 urami, Frenk 67 pravi: Sem mislil, da boš v tej temi napisal b 2 1
DAMI34 Objavljeno Marec 17 Objavljeno Marec 17 She said: "Under my skirt theres everything you could ever want" I'm over here wondering how she fit a Lamborghini Aventador SVJ and a GT3 RS under there 😂😂😂 4
RobiRoberto Objavljeno četrtek ob 14:02 Objavljeno četrtek ob 14:02 (popravljeno) Že pred mojo prometno nesrečo ni bilo vse idealno, po mjej pa je že težko prebavljivo, ker je zame najbolje če sem čisto tiho. Če jo kaj vprašam, takoj vidno reagira z njenim zadovoljstvom, ker bi to sigurno moral vedeti, če pa ji kaj novega povem, to sigurno izkoristi zato, da ms s tem lahko še bolj potlači. Po zadnjem pregledu mojega mehurja na URI Soča, bi jaz moral še enkrat do urologa kateeri me je napotil na URI, vendar me do njega še ni peljala, in me tudi ne bo, ker je preveč utujena in se ji zato ne ljubi še enkrat peljati mene v Ljubljano. Eko, to sem že nekaj časa hotel objaviti, in danes mi je uspelo ... Lačen in žejen nisem nikoli, vedno imam dovolj čistih oblačil, ravno sedaj nama kuha kofe po kosilu, in to je tudi vse kar "nujno potrebujem" ... Popravljeno četrtek ob 14:17. Popravil RobiRoberto 1
DAMI34 Objavljeno četrtek ob 15:20 Objavljeno četrtek ob 15:20 pred 1 uro, RobiRoberto pravi: Že pred mojo prometno nesrečo ni bilo vse idealno, po mjej pa je že težko prebavljivo, ker je zame najbolje če sem čisto tiho. Če jo kaj vprašam, takoj vidno reagira z njenim zadovoljstvom, ker bi to sigurno moral vedeti, če pa ji kaj novega povem, to sigurno izkoristi zato, da ms s tem lahko še bolj potlači. Po zadnjem pregledu mojega mehurja na URI Soča, bi jaz moral še enkrat do urologa kateeri me je napotil na URI, vendar me do njega še ni peljala, in me tudi ne bo, ker je preveč utujena in se ji zato ne ljubi še enkrat peljati mene v Ljubljano. Eko, to sem že nekaj časa hotel objaviti, in danes mi je uspelo ... Lačen in žejen nisem nikoli, vedno imam dovolj čistih oblačil, ravno sedaj nama kuha kofe po kosilu, in to je tudi vse kar "nujno potrebujem" ... ti sam obrni vloge..tak hipotetično...pa boš sam sebi dal odgovor. Tak da, odkar je meni moja brisala rit, namesto sester v bolnici, mi urejala pričesko in brado, prenašala moje izpade doma po nesreči....ne obstaja več karkoli in kjerkoli in česarkoli zanjo ne bom naredil v tem lajfu. Raj crknem. sam vloge obrni, pa se vprašaj kok živcev bi imel z njo v stanju kot si. Dvomim, da je bistvo "tlačanje". Bolj je verjetno utrujenost zaradi situacije. Ker veš, od točke: mi greš na živce in do točke "grem" je zelo mala razlika. Pa ni šla, mar ne. In vendar je dejstvo in point mojega zapisa naslednje: Tudi trpeči nima pravice se znašati nad zdravimi. Zdravi, ki zdržijo s teboj in ti pomagajo, se odrekajo svojemu življenju. V tvoje (moje) dobro. In še nasvet: vprašaj se, kaj lahko ti storiš zanjo, ne pa kaj ona mora zate 2 1
pupa Objavljeno četrtek ob 18:24 Objavljeno četrtek ob 18:24 pred 4 urami, RobiRoberto pravi: Že pred mojo prometno nesrečo ni bilo vse idealno, po mjej pa je že težko prebavljivo, ker je zame najbolje če sem čisto tiho. Če jo kaj vprašam, takoj vidno reagira z njenim zadovoljstvom, ker bi to sigurno moral vedeti, če pa ji kaj novega povem, to sigurno izkoristi zato, da ms s tem lahko še bolj potlači. Po zadnjem pregledu mojega mehurja na URI Soča, bi jaz moral še enkrat do urologa kateeri me je napotil na URI, vendar me do njega še ni peljala, in me tudi ne bo, ker je preveč utujena in se ji zato ne ljubi še enkrat peljati mene v Ljubljano. Eko, to sem že nekaj časa hotel objaviti, in danes mi je uspelo ... Lačen in žejen nisem nikoli, vedno imam dovolj čistih oblačil, ravno sedaj nama kuha kofe po kosilu, in to je tudi vse kar "nujno potrebujem" ... Mi je hudo, da se tako počutiš in da je tako stanje. Dami ti je dal tudi zelo dober nasvet, da probaj pogledati iz druge perspektive. Bi pa predvsem rada pokomentirala del, ko si napisal, da te ne želi peljati do urologa. Kaj pa, če bi sam poiskal alternativno? Prijatelja, znotraj družine, v končni fazi obstajajo tudi znotraj zdravstvenega sistema rešitve - alla Rešilko in podobni. Probaj se sam znajti tam, kjer se lahko in jo probaj razbremeniti, kjerkoli jo lahko. 4 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se