Popularna objava pupa Objavljeno April 11 Popularna objava Objavljeno April 11 pred 1 uro, Frenk 67 pravi: Moj fotr ima slušni aparat... in ma takega "supersoničnega", da ima aplikacijo na telefonu... in potem mi je kazal, da ko mami začne govoriti, zmanjša glasnost na telefonu 🤣🤣🤣🤦♀️ 1 9
DAMI34 Objavljeno April 16 Objavljeno April 16 Always love a woman for her personality. They have like 10, so you can choose. 4
RobiRoberto Objavljeno April 16 Objavljeno April 16 Vse je odvisno od tega, kaj bo danes pripravila za kosilo.
DAMI34 Objavljeno petek ob 15:37 Objavljeno petek ob 15:37 simpl Ob 16. 4. 2025 ob 12:41, RobiRoberto pravi: Vse je odvisno od tega, kaj bo danes pripravila za kosilo. kaj je blo za kosilo?
RobiRoberto Objavljeno soboto ob 07:53 Objavljeno soboto ob 07:53 pred 15 urami, DAMI34 pravi: kaj je blo za kosilo? Predaleč zame, da bi se še spomil ... Danes sem lepo spal, celo do 8.30, keer je ona spala v dnevni sobi na kavču, ker kašlja 111 / uro, ker je prehlajena 123 / uro, tako da so njene kuharske dobrote za velikonočni praznnik zelooo vprašljive, če ne bo "vskočila" najina hčerka? Hotel sem že napisati, da se tako daleč ne spomnim, vendar sem se medtem ko sem iskal željene fotografije spomnil, da je skuhala odlične "ploščate" špagete iz sosednjega Eurospina, "polite" z še bolj odlično mesno omako, katero je pripravila sama. Take dobrote so bile nekoč pri nas na mizi za Silvestrovo in Veliko noč, ko sem jaz še mlel orehe in mak za odlični potici. 2
Darko3g Objavljeno ponedeljek ob 09:21 Objavljeno ponedeljek ob 09:21 pred 14 urami, Sam dePihlja pravi: Na prvi pogled je ta slika zmontirana, Glava (obraz) je malce preveč umetna. 1 1
pik1 Objavljeno ponedeljek ob 10:31 Objavljeno ponedeljek ob 10:31 pred eno uro, Darko3g pravi: Na prvi pogled je ta slika zmontirana, Glava (obraz) je malce preveč umetna. . ... res ... obraz ni kompatibilen z vimam in ostalimi šlaufi 1
Frenk 67 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami (popravljeno) Same teorije zarote 😂 In dama ni vedno tko sramežljiva 😜 Popravljeno pred 4 urami. Popravil Frenk 67
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se