Sam dePihlja Objavljeno soboto ob 08:30 Objavljeno soboto ob 08:30 1 hour ago, DAMI34 said: mleko spada med alergene Imunoterapija pomaga 😜. 3
DAMI34 Objavljeno soboto ob 15:38 Objavljeno soboto ob 15:38 pred 7 urami, Sam dePihlja pravi: Imunoterapija pomaga 😜. kje kupim tale imuno tablet?
Sam dePihlja Objavljeno soboto ob 19:48 Objavljeno soboto ob 19:48 3 hours ago, DAMI34 said: True meaning: 😜 3
kawamoto Objavljeno nedeljo ob 08:53 Objavljeno nedeljo ob 08:53 pred 32 minutami, pupa pravi: V napačno temo pišeš. Prov bi blo, kako ženske razmišljate o decih. 😂🤣😱 1
Sam dePihlja Objavljeno nedeljo ob 09:29 Objavljeno nedeljo ob 09:29 1 hour ago, pupa said: ...na koncu pa dobil tole v paketu 😝 4
pupa Objavljeno nedeljo ob 09:34 Objavljeno nedeljo ob 09:34 pred 40 minutami, kawamoto pravi: V napačno temo pišeš. Prov bi blo, kako ženske razmišljate o decih. 😂🤣😱 Ne ne, tema je bila kar prava 😉😁😁
RobiRoberto Objavljeno nedeljo ob 15:09 Objavljeno nedeljo ob 15:09 Preden se z piciklom odpeljem od doma, o tem vedno obvestim mojo drago in najino hčerko. Moja draga "zavije z očmi" tako, da še mene zabolijo , najin hčerka pa "kratko in jedrnato" UŽIVAJ.
pupa Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami Mož je pravkar končal branje nove knjige z naslovom "Lahko ste gospodar v svoji hiši". Oddrvel je v kuhinjo in stopil naravnost proti ženi. Uprl je prst v njen obraz in ostro dejal: "Vedi, da sem od zdaj naprej jaz gospodar v tej hiši in moja beseda je zakon! Zvečer mi boš pripravila gurmansko večerjo in ko bom pojedel, mi boš servirala sijajno sladico. Po večerji bova šla v spalnico in se ljubila tako, kot jaz hočem. Potem mi boš pripravila kopel, da se bom lahko sprostil. Umila mi boš hrbet in me zbrisala, nato pa mi boš prinesla pižamo. Nato mi boš zmasirala stopala in roke. Ugani, kdo me bo oblekel in počesal, ko bo to opravljeno?" "Jaz bi rekla, da upravnik pogrebnega zavoda." 😁😀😂😃 4
MARE 65 Objavljeno pred 2 urami Objavljeno pred 2 urami pred 3 urami, pupa pravi: Mož je pravkar končal branje nove knjige z naslovom "Lahko ste gospodar v svoji hiši". Oddrvel je v kuhinjo in stopil naravnost proti ženi. Uprl je prst v njen obraz in ostro dejal: "Vedi, da sem od zdaj naprej jaz gospodar v tej hiši in moja beseda je zakon! Zvečer mi boš pripravila gurmansko večerjo in ko bom pojedel, mi boš servirala sijajno sladico. Po večerji bova šla v spalnico in se ljubila tako, kot jaz hočem. Potem mi boš pripravila kopel, da se bom lahko sprostil. Umila mi boš hrbet in me zbrisala, nato pa mi boš prinesla pižamo. Nato mi boš zmasirala stopala in roke. Ugani, kdo me bo oblekel in počesal, ko bo to opravljeno?" "Jaz bi rekla, da upravnik pogrebnega zavoda." 😁😀😂😃 Če pa so ga v knjižnici narobe napotili, na oddelek znanstvene fantastike... 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se