Sam dePihlja Objavljeno sredo ob 09:52 Objavljeno sredo ob 09:52 42 minutes ago, Buschi said: Hm, ti se že kdaj vidla debelo žensko? Jaz ne... 1 5
pupa Objavljeno sredo ob 10:21 Objavljeno sredo ob 10:21 pred eno uro, Buschi pravi: Hm, ti se že kdaj vidla debelo žensko? Jaz ne... Vsak dan, ko se pogledam v špegu 😁😁😉 1
VS800 Objavljeno včeraj ob 07:47 Objavljeno včeraj ob 07:47 https://www.facebook.com/reel/538792692619775?locale=sl_SI 2
pupa Objavljeno včeraj ob 08:11 Objavljeno včeraj ob 08:11 pred 24 minutami, VS800 pravi: https://www.facebook.com/reel/538792692619775?locale=sl_SI jaaaa hahaha ta je dobra... sem se full nasmejala zraven. 🤣🤣 jaz bi ji isto rekla.... kot, da sta na pogovornem večeru 🤦♀️🤣 1
Sam dePihlja Objavljeno včeraj ob 10:03 Objavljeno včeraj ob 10:03 (popravljeno) 3 hours ago, pupa said: Med POTEM in NASLEDNJA FAZA si poje Avsenikovo: "Žena me teepee, mi prazni žeepeeee,..." 😁 Popravljeno včeraj ob 10:04. Popravil Sam dePihlja 2
pupa Objavljeno včeraj ob 12:06 Objavljeno včeraj ob 12:06 pred 2 urami, Sam dePihlja pravi: Med POTEM in NASLEDNJA FAZA si poje Avsenikovo: "Žena me teepee, mi prazni žeepeeee,..." 😁 sem v času treningov za tekmovanja dovolj moških "tepla", nikoli nisem imela potrebe še doma 🤣🤣 1 2
RobiRoberto Objavljeno pred 17 urami Objavljeno pred 17 urami Pravkar: tukaj imaš konzervo, ker me danes ni ...
pupa Objavljeno pred 16 urami Objavljeno pred 16 urami pred 11 minutami, RobiRoberto pravi: Pravkar: tukaj imaš konzervo, ker me danes ni ... ooo kak lepo.... je poskrbela zate.... Imaš konzervo, lačen ne boš 1
franc Objavljeno pred 15 urami Objavljeno pred 15 urami pred 19 urami, pupa pravi: sem v času treningov za tekmovanja dovolj moških "tepla", nikoli nisem imela potrebe še doma 🤣🤣 Zaskrbljujoče je, da govoriš v pretekliku... 1
RobiRoberto Objavljeno pred 12 urami Objavljeno pred 12 urami (popravljeno) pred 4 urami, pupa pravi: ooo kak lepo.... je poskrbela zate.... Imaš konzervo, lačen ne boš Tudi danees se je nekam odpeljala, brez informacije kam, kakor ponavadi Tudi danes je lepo ....poskrbela zame .... imam konzervo, lačen ne bom Popravljeno pred 12 urami. Popravil RobiRoberto
DAMI34 Objavljeno pred 11 urami Objavljeno pred 11 urami My wife was in a bad mood so - showed her my boobs. . Can confirm it doesn't have the same affect! 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se